Įkraunama...
Įkraunama...

Grantas

QUOTE(ciocia @ 2006 03 09, 21:45)
labai gražus stiprus ir vyriškas vardas thumbup.gif

didis.gif aciuks.gif labai džiaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzyte @ 2006 02 13, 11:56)
Pazistama mano pavadino sunu Grantas.Bet man iskarto asocijuojasi su Kapitono Granto vaikai  4u.gif

drinks_cheers.gif, bet vardas kaip vardas. Vieniem vieni patinka, kitiems - kiti.
Atsakyti
Man tai thumbup.gif vardas...Ir kiek mačiau Grantukų, tai visi labai gražūs berniukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu suo Grantas thumbup.gif labai grazus vilksunis wub.gif tad as vaikui, aisku, neduociau tokio vardo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanderblu @ 2006 03 15, 09:18)
Man tai  thumbup.gif  vardas...Ir kiek mačiau Grantukų, tai visi labai gražūs berniukai  mirksiukas.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
visai nieko sakyciau toks vyriskas smile.gif man grazu tvirti vardai kur r yra,vyrui tiks tongue.gif labai grazu herkus,aras,bartas(aras ir bartas mano sunu vardai biggrin.gif )bet neturiu del to kompleksu ir vaika pavadint smile.gif
Atsakyti
Kai girdziu Grantas,tai man is karto pries akis aktorius Hju Grantas (Hugh Grant),bet ano tai pavarde,o cia vardas g.gif nezinau nezinau.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Viena mintis - VISKIS lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanderblu @ 2006 03 15, 09:18)
Man tai  thumbup.gif  vardas...Ir kiek mačiau Grantukų, tai visi labai gražūs berniukai  mirksiukas.gif

mano sūnus irgi gražus ax.gif
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 03 16, 11:19)
visai nieko sakyciau toks vyriskas smile.gif man grazu tvirti vardai kur r yra,vyrui tiks tongue.gif labai grazu herkus,aras,bartas(aras ir bartas mano sunu vardai biggrin.gif )bet neturiu del to kompleksu ir vaika pavadint smile.gif

Aras man irgi gražus mirksiukas.gif

QUOTE(sigimaus @ 2006 03 16, 12:04)
Kai girdziu Grantas,tai man is karto pries akis aktorius Hju Grantas (Hugh Grant),bet ano tai pavarde,o cia vardas  g.gif nezinau nezinau.... mirksiukas.gif

ir vardas ir pavardė thumbup.gif
QUOTE(jka @ 2006 03 16, 13:10)
Viena mintis - VISKIS  lotuliukas.gif

Vėtra mergaitės vardas,o yra vynas tokiu pavadinimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILGRA: 16 kovo 2006 - 13:21
Labai grazus thumbup.gif netgi labai.
Atsakyti
as irgi prisidesiu prie tu, kam tas vardas patinka, vyriskas, grazus, tvirtas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 03 16, 11:19)

na va, mūsų su VILGRA sūnųs Grantai, niekaim nepaslaptis, kad vardas "šuniškas/katiniškas", na Aras ir Bartas irgi tiksliai žinau kad šiais vardais keturkojus vadina...taigi sveika prisijungus lotuliukas.gif
Atsakyti