Įkraunama...
Įkraunama...

Grantas

Man Grantas asocijuojasi su viskiu ax.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas israiskingas.Super duokit ir nedvejokit smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mano sunus Grantas, nuo senu laiku zinojau,kad jei bus sunus,duosiu toki varda,mano tevo draugas yra Grantas,jam dabar virs 40m.... ir labai graziai skamba,toks vyriskas, o kol mazas mes ji vadinam Grantuku smile.gif
mes gyvenam Jav ir cia yra vardas Grant,todel labai gerai,nera problemu nei cia,nei LT ji tariant....

o del sunu,kaciu,ziurkenu ir t.t....mano drauges suo vilius,sesers katinas henrikas bigsmile.gif o pazistama ziurkena turi vardu vytas lotuliukas.gif doh.gif
nu ir ka? LT daug lam keistai skamba reti vardai,tuo labiau kurie nelietuviski...
Atsakyti
na man labai nebogai skamba clap.gif
Atsakyti
Mano sunus Gratas. Labai grazus vardas!!! O dar su pavarde labai dera. Taip skambiai skamba
Atsakyti
Mano pažystama nseniai pagimdė vaikiuką, kaip tik Grantu pavadino. Daugelis buvo nustebę...
Atsakyti
Taip taip, kapitonas Grantas ir jo vaikai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir viskis nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
man šis vardas tai thumbup.gif tačiau mano draugui jis nepatinka, nes sako jeigu vaikas Grantas tai jis pasmerktas gerti ir visada turės gerti tik viskį doh.gif bet ką tie vyrai supranta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma-saule: 20 rugsėjo 2006 - 15:25
mes savo suniukui uzdejome toki vardeli,nes nemaneme kad kas nors savo vaika gali pavadinti viskio pavadinimu g.gif
Atsakyti
man atrodo labiau tiktų šuniukui ar kačiukui,o ne vaikui.. g.gif
Atsakyti
Mna tai nelabai šis vardas g.gif Asocijuojasi iškart su gyvūnėliais ir viskiu... wub.gif
Atsakyti
man tai irgi nea, iškart asiciacijos su viskiu blush-anim-cl.gif
Atsakyti