Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Gal kas galite pasiulyti kokia gera drekinancia kauke veidui nebrangia?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 11, 08:35)
Domašnie recepty, yra citrininis ir apelsininis, nieko geriau nerasit  smile.gif
user posted image

O Eurokose buna ju?Kokia kaina? Atradau sveitimasi cukrumi ir kava,bet sis sudomino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 02 13, 14:38)
O Eurokose buna ju?Kokia kaina? Atradau sveitimasi cukrumi ir kava,bet sis sudomino  ax.gif

Šitas būtų šiurkštesnis šiek tiek 4u.gif Ar būna Eurokose - nežinau, berods ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 13, 17:51)
Šitas būtų šiurkštesnis šiek tiek  4u.gif  Ar būna Eurokose - nežinau, berods ne  g.gif

Tai gerai,kad astrus smile.gif Reikes paieskoti kur prekiauja rusiska kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2011 02 13, 09:34)
o šitas nesulipina plaukų, na ar nepadaro jų šiurkščių ar nepaslankių? Mes esu naudojus purškiamą priemonę tiesinimui (bet ne loreal), tai man plaukai po tiesinimo būdavo tokie šiurkštųs ir nepaslankūs.. o šiaip iš loreal esu naudojus kremo konsistencijos tiesinimo priemonę, va tokią:

user posted image

Tai visai patiko  thumbup.gif  Įdomu būtų atsiliepimai aie šią purškiamą. smile.gif  4u.gif

Naudojau ir as krema ir dar turiu wub.gif tai man labai patinka,nesulipina ir svelnuciai labai ,kvepia poto 4u.gif o purskiama pirkau tik del patogumo,kad tolygiau pasiskirstytu bigsmile.gif nes nemegstu terliotis ax.gif tai ta spurskiamas,dar geriau man,ir savybes tokios pat,plaukuciai svelnus,glotnus.tikrai nelipina,ne kaip sayoss plaukas kaip stagaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 02 14, 01:42)
Naudojau ir as krema ir dar turiu wub.gif tai man labai patinka,nesulipina ir svelnuciai labai ,kvepia poto 4u.gif o purskiama pirkau tik del patogumo,kad tolygiau pasiskirstytu  bigsmile.gif nes nemegstu terliotis ax.gif tai ta spurskiamas,dar geriau man,ir savybes tokios pat,plaukuciai svelnus,glotnus.tikrai nelipina,ne kaip sayoss plaukas kaip stagaras doh.gif

aš iš purškiamų šitą esu naudojusi:

user posted image

Tai tikras siaubas, jau taip sulipina plaukus, kad jie net nenoriai lankstosi doh.gif porą kartų pabandžiau, tai dabar stovi nenaudojamas. Tai dabar kažkaip įtariai žiūriu į visokius purškalus, bet dabar ir susimasčiau, kad o gal be reikalo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 02 13, 23:42)
Naudojau ir as krema ir dar turiu wub.gif tai man labai patinka,nesulipina ir svelnuciai labai ,kvepia poto 4u.gif o purskiama pirkau tik del patogumo,kad tolygiau pasiskirstytu  bigsmile.gif nes nemegstu terliotis ax.gif tai ta spurskiamas,dar geriau man,ir savybes tokios pat,plaukuciai svelnus,glotnus.tikrai nelipina,ne kaip sayoss plaukas kaip stagaras doh.gif

o kur būna pirkt? domina tiek tepamas, tiek purškiamas ax.gif
ir kokia maždaug kaina?
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2011 02 14, 08:13)
aš iš purškiamų šitą esu naudojusi:

user posted image

Tai tikras siaubas, jau taip sulipina plaukus, kad jie net nenoriai lankstosi  doh.gif  porą kartų pabandžiau, tai dabar stovi nenaudojamas. Tai dabar kažkaip įtariai žiūriu į visokius purškalus, bet dabar ir susimasčiau, kad o gal be reikalo.. g.gif

QUOTE(marcipane* @ 2011 02 14, 09:38)
o kur būna pirkt? domina tiek tepamas, tiek purškiamas  ax.gif
ir kokia maždaug kaina?

Tikrai nereikia bijoti 4u.gif kremo kaina iki 10lt lyg g.gif zinokit senokai pirkau,purskiamas gal 15lt ,norfoje dazniausiai pigausi jie,o kai akcijos buna,tai uz labai gera kaina galima nukauti thumbup.gif
Atsakyti
Panos, biski gal ne i tema, bet kur Klaipedoj galima rast Golden Rose kosmetikos.. Man ju nagu lakai labai patinka blush2.gif Turejau raudona, visai jau i pabaiga, tai susirupinau, kur pakaitala nusipirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 02 14, 18:12)
Panos, biski gal ne i tema, bet kur Klaipedoj galima rast Golden Rose kosmetikos.. Man ju nagu lakai labai patinka  blush2.gif  Turejau raudona, visai jau i pabaiga, tai susirupinau, kur pakaitala nusipirkt  ax.gif

Droge Akropolio arba Martinoje stoties pasaže mirksiukas.gif pastarojoje pigiau, o su studento pažymėjimu papildomi 4proc. nuolaida smile.gif
Atsakyti
Dizao kaukė labai patiko. Gal kaip vienkartinės ir nevisai pigios, bet dabar akcijos, tai kelias prigriebiau.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 02 14, 19:18)
Droge Akropolio arba Martinoje stoties pasaže  mirksiukas.gif pastarojoje pigiau, o su studento pažymėjimu papildomi 4proc. nuolaida  smile.gif

buvau siandien Martinoj stoty, bet Golden Rose nebuvo arba nemaciau blush2.gif
Atsakyti