Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(dontstop @ 2011 02 16, 13:40)
Žinokit, nežinau tiksliai  blush2.gif  Man mama perka Klaipėdoje, yra ten keletas netinklinių parduotuvėlių, prekiaujančių rusiška kosmetika. Taip pat yra rusiškos kosmetikos tinklas Marusia, ten yra.
Kaune niekur nemačiau, bet specialiai neieškojau  ax.gif

O Klaipėdoje kur tiksliau gal galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 02 16, 21:38)

vieną parduotuvėlę lyg žinau, kur rusiška kosmetika prekiauja - Žardėj, ten kur Iki, Eurokos yra smile.gif tai ten tokia nedidukė priešais Eurokos..
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 02 16, 21:38)

Ieškojau aš to šveitiklio Klaipėdoj kelias dienas biggrin.gif Maximose didžiosiose nėra, Rimi - nėra, Droguose, Eurokos ir Martinose - irgi, Grandus ir Vėtrungės kosmetikos parduotuvėse nėra. "Marusią" žinau prie Delfino turgaus, bet be savaitgalio iki jos nenusigausiu. Jei kas anksčiau rasit - duokit žinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 02 16, 12:06)
Turejau toki ruda tai man nelabai,per silpnai daze,dabar naudoju antakiu seseli thumbup.gif

o kas čia per šešėliai ax.gif aš tai paprastais paryškinu o čia yra specialūs antakiams?
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 02 16, 22:38)

Marusioj ir parduotuvytėje šalia Vingio Iki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 02 16, 22:05)
Tusas tai buvo minimas GOLDEN Rose O ne RUBY. Didelis skirtumas, juk visai kita firma doh.gif  Gal ir apie maskuokli rasydama sumaisete firmas, kaip dabar zinoti,ka turejot omeny?

Sorry, buvau neatidi. Maskuoklis RUBY ROSE, pries rasydama, buvau ji pasiemus i rankas 4u.gif
O pirkti galima visur, kur priekiaujama nebrangia kosmetika. Manau bus rusiskos kosmetikos parduotuvese, bazese ir t.t Asmeniskai as pirkau Norfoje, uz kasu yra tokia kosmetikos-juvelirikos-aksesuaru paduotuve, Vilniuje, Justinisiu g.
Atsakyti
Kur Vilniuje galima įsigyti B rich kosmetikos priemonių plaukams? Labai sudomino viena kaukytė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avietee @ 2011 02 17, 12:16)
Sorry, buvau neatidi. Maskuoklis RUBY ROSE, pries rasydama, buvau ji pasiemus i rankas  4u.gif
O pirkti galima visur, kur priekiaujama nebrangia kosmetika. Manau bus rusiskos kosmetikos parduotuvese, bazese ir t.t Asmeniskai as pirkau Norfoje, uz kasu yra tokia kosmetikos-juvelirikos-aksesuaru  paduotuve, Vilniuje, Justinisiu g.

gal galit parašyti tikslų pilna pavadinimą?
gal šis?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chokoledine @ 2011 02 17, 13:56)
Kur Vilniuje galima įsigyti B rich kosmetikos priemonių plaukams? Labai sudomino viena kaukytė 4u.gif

Eurokos ax.gif
Atsakyti

Elevitoje šių kaukių mačiau pirkti 4 rūšis.
Atsakyti

Pati pirkau sia kauke pries kelias dienas Eurokos parduotuvej, dar ir nuolaida jai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 02 17, 15:57)
gal galit parašyti tikslų pilna pavadinimą?
gal šis?
user posted image

Ne, ne sitas, bet labai panasus forma, irgi kaip lupdazis. Tik susideda is 3 daliu, virsutine-kempinele, o kitos - standartines. Virsuje ir apacioje nupiestos zvaigzdutes. Pats maskuoklis baltos spalvos, zvaigzdutes sidabrines.
Atsakyti