Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Gal kuri iš kauniečių važiavo Parodos kalnu? Kokia jo būklė..? ax.gif
(kažkaip nelaukiu rytojaus ryto važiavimo.. unsure.gif )
Atsakyti
Nu Parodos turėtų valyt tikrai, labai nepergyvenk. Bet šiaip Kaune kraupu, greičiau nei 30 nėjo pavažiuot....
Atsakyti
Nu, Klaipėdoj tai beveik pavasaris, ačiūdie. Nesnigo visai jau senokai, gatvės sausutėlės, šalta, bet saulutė kasdien savo darbą po truputį daro rolleyes.gif . Tikiuos, kad sniego savo normą atsiėmėm žiemos pradžioj, kai Vilnius ir Kaunas dar mėgavosi gerais keliais unsure.gif Turi gi kažkokia teisybė pasauly būti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2011 02 20, 18:34)
Nu, Klaipėdoj tai beveik pavasaris, ačiūdie. Nesnigo visai jau senokai, gatvės sausutėlės, šalta, bet saulutė kasdien savo darbą po truputį daro  rolleyes.gif . Tikiuos, kad sniego savo normą atsiėmėm žiemos pradžioj, kai Vilnius ir Kaunas dar mėgavosi gerais keliais  unsure.gif Turi gi kažkokia teisybė pasauly būti  lotuliukas.gif

hmm, tėtis sakė, kad ryte lyg snigo šiek tiek mastau.gif
aš tai nežinau, nemačiau, nes jie anksčiau keliasi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 02 20, 18:54)
hmm, tėtis sakė, kad ryte lyg snigo šiek tiek mastau.gif
aš tai nežinau, nemačiau, nes jie anksčiau keliasi  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu ir aš nemačiau. Saulė nuo ryto. Keliai sausutėliai, jokio šviežio sniego - nė kvapo, tik senasis, suledėjęs.
Atsakyti
Tikrai, Klaipėdoj ir aplink kelias tikrai geras smile.gif ramiai važiuoji sau. Ir smagu, kad kasdien saulė spigina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 02 20, 18:31)
Nu Parodos turėtų valyt tikrai, labai nepergyvenk. Bet šiaip Kaune kraupu, greičiau nei 30 nėjo pavažiuot....

Mane irgi draugas visada ramina, kad pirmiausia ką valo - tai kalnus smile.gif Jau važiavom, lyg ir normaliai ten viskas, o kitur tai ledas ledukas bigsmile.gif
Aš tai visada tokiais keliais riedu ant 30-40, lapas užklijuotas, viskas dzin. Truputį paprakaituoju, bet nieko, šilčiau važiuot biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo, bet man prieš kelias savaites net gal 15-20 greitis nepadėjo, buvom BUM doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 02 20, 23:46)
Nu jo, bet man prieš kelias savaites net gal 15-20 greitis nepadėjo, buvom BUM doh.gif

Tuo ir baisūs tokie keliai. Labai sunku atlikti viską teisingai, o jeigu kitas nemąsto - už jį neatsakysi, 'pasitraukti' nespėsi, visi čiuožia ir daug visokiausių bum būna.
Atsakyti
Dingo visos vairuotojos ax.gif
Blyn šiandien susibiesinau. Susireguliavau veidrodėlius pagal visas taisykles, net kai ėjau technikę, parodė dar kaip, ir ką jūs manot, nu yra tas juodas taškas nors tu ką doh.gif Nu blyn kaip nervina, manau dėl to, kad veidodėliai labai nedidukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 02 24, 20:55)
Dingo visos vairuotojos ax.gif
Blyn šiandien susibiesinau. Susireguliavau veidrodėlius pagal visas taisykles, net kai ėjau technikę, parodė dar kaip, ir ką jūs manot, nu yra tas juodas taškas nors tu ką doh.gif Nu blyn kaip nervina, manau dėl to, kad veidodėliai labai nedidukai g.gif

Ir mano labai mažučiai, nes ir pats mašniuks nedidelis, o dar ir senas, 95m., bet aklos zonos nėra schmoll.gif Manyčiau, kad nepriklauso tai nuo veidrodėlių dydžio ir vis teik linkusi galvoti, kad negerai sureguliuoti jie unsure.gif

Nebandei veidrodį leisti/lenkti žemyn, kad rodytų ne kelią iki horizonto (tiek tikrai gi nereikia, kad saugiai persirikiuoti), o labiau vaizdą, esantį čia pat, prie mašinos? Žodžiu, nukąsti vaisdo viršuje, kad atsirastų daugiau apačioje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 24 vasario 2011 - 23:14
Bandėm tryse visaip, statėm šone mašiną ir bandėm, ir nieko, visvien yra kai nesimato smile.gif
Atsakyti