Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Aga @ 2011 02 25, 00:18)
Bandėm tryse visaip, statėm šone mašiną ir bandėm, ir nieko, visvien yra kai nesimato smile.gif

as kazkaip nematau problemos del tos aklosios zonos. Nu didelio cia daikto rikiuojantis galva pasukti ir paziuret ar tikrai nera kitos masinos salia smile.gif
Atsakyti
Na man tai oi kaip nepatinka tosk dalykas, ypač į dešinę rikiuojantis, kai gerokai atsisukt atgal reik, kad pamatyt doh.gif Į kairę dar nieko, dar kažkaip matai geriau.
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2011 02 24, 23:34)
as kazkaip nematau problemos del tos aklosios zonos. Nu didelio cia daikto rikiuojantis galva pasukti ir paziuret ar tikrai nera kitos masinos salia  smile.gif

Bet geriau, kai nereikia sukiotis.Vvisokių būna situacijų, kartais tenka ir staiga mestis į šoną kiton juoston. Tai jei į veidrodį pažiūrėt spėji visada, galvos pasukti - jau ne. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 24 vasario 2011 - 23:56
Sveikos 4u.gif
Aš tai tiesą pasakius taip ir nesuprantu, yra mano mašinoj akloji zona ar ne, veidrodėliai nėra maži, tai gal viskas tvarkoj, kažkaip dar nebuvo problemos, kad ko nepamatyčiau, be to visada užmetu žvilgsnį ir per petį g.gif
Šiaip kažkuri lyg buvot įmetusi nuorodą iš youtube , kaip susireguliuot veidrodžius, ale ten moko, kad nereikia visai savo mašinos matyt, o man tas labai nejauku, vis tiek palieku nors mažą kraštelį biggrin.gif Bet geriausia būna, kai įsėdi važiuot, pavažiuoji gabaliuką ir pamatai, kad kažkuriam veidrodėly matai tik save visu gražumu, o ne kelią, nu blin, kaip nervina tokie, katrie neprasilenkia, mato , kad užkliudė, bet negali išlipt ir pataisyt mad.gif
O šiandien tai buvo mano važiavimo viršūnė, dar to neteko patirt, net nejauku pasidarė, kai pagalvoju, kad tokių balvonų visgi yra. Tai va, grįžtu su dukra iš ortodontės, važiuoju Geležiniu vilku link Baltupių, ten ties kolonėle skiriasi keliai - dvi juostos kairėn, dvi dešinėn, žo, važiuoju normaliu greičiu, pirma juosta jau įsirikiavusi, kur man reik, nes tą kelią žinau kaip penkis pirštus ir jokių atrakcjų dar nėr buvę, visi tvarkingai važiuoja, kur kam ir priklauso, o čia man prieš nosį toks kaip žaibas mane iš kairės aplenkia ir dar spėja nuvažiuot dešinėn, nors jam jau seniai nebepriklausė tam kely, toj juostoj būti, ale gerai, kad supratau, jog turiu visgi neblogą reakciją, spėjau prisdabdyt, kad tas pyzdukas išlaviruotų, ir ačiū Die spėjo balvonas, tik aš pyptelt nespėjau ir tuo labiau įsimint, kas per mašina ar nr. , tik pamenu, kad smėlio spalvos. Eina sau, pagalvojau ir labai gaila, kad nėr tokio mechnizmo, katras viską fotkintų, nes tokie visai nemąsto apie nieką matyt, nu žodžiu, nėra žodžių...
Atsakyti
As jau geguzes 7d zalius lapukus nusiimsiu thumbup.gif Pradzioj biski baimes vairuot buvo,bet paskui jau kaip niekur nieko,tfu tfu,kol kas jokio ivykio neturejau,ir tik karta policija pastabde ax.gif Paskui vel nejauku vairuot buvo kai nauja,jau kitos markes masinioka nusipirkom, baugokai buvo kad kur neilekciau,kazkaip keistai viskas,ir ta sankaba kitokia pasirode ir siaip... doh.gif Na bej jau susidraugavom thumbup.gif
Atsakyti
laba diena,

sandien prasitesiau toliau draudima, nes sekamdieni baigias, tai toliau ramiai galesiu vazinetis smile.gif o kita savaite jau vaziuosiu pasiimti nauju teisiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ohoho, nu tai ką, visks, važiuoju pasiimt šiandien hihihi.gif
keliam taures biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2011 02 25, 13:21)

As ir pastoviai namo tuo keliu gryztu. tai toj sankryzoj pastoviai pasiziuriu i kaire ar koks zioplys nebando is antros juostos i desine vaziuoti. bet dar daugiau vairuotoju turbut vis dar nepastebi,kad ten zenklinimas pasikeites,nors jau ir pakeista seniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 02 25, 15:15)
ohoho, nu tai ką, visks, važiuoju pasiimt šiandien hihihi.gif
keliam taures  biggrin.gif

sveikinimai! drinks_cheers.gif

jus girdejot naujas baudas? ar jos ne naujos, o as tokia atsilikus?
kad uz vaziavima antra ir toliau juostu kai pirmos tuscios gresia iki 300lt?... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 03 01, 14:59)
sveikinimai!  drinks_cheers.gif
jus girdejot naujas baudas? ar jos ne naujos,  o as tokia atsilikus?
kad uz vaziavima antra ir toliau juostu kai pirmos tuscios gresia iki 300lt?...  blink.gif

ačiū blush2.gif 4u.gif
naujos naujos, visu eskaluoja jau, kad naujos ir didesnės, iiiir... griežtesnės hihihi.gif tik vakar mane visgi labai prajuokino mintis apie nuotraukas kaip įrodymą, jog nerodo vairuotoja posūkių doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 01, 16:05)
ačiū  blush2.gif  4u.gif
naujos naujos, visu eskaluoja jau, kad naujos ir didesnės, iiiir... griežtesnės hihihi.gif tik vakar mane visgi labai prajuokino mintis apie nuotraukas kaip įrodymą, jog nerodo vairuotoja posūkių  doh.gif  lotuliukas.gif

galima placiau?.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 03 01, 15:15)
galima placiau?.... 4u.gif

plačiau apie ką? baudas. tai google ir straipsnius skaitau mirksiukas.gif
čia pvz.

o apie nuotraukas - girdėjau, kad vienas iš būdų gaudyt nusikaltėlius bus fotografuot arba filmuot iš civilių, bet policininkų automobilių smile.gif ir užteks nuotraukos ar filmuotos medžiagos tam, jog būtų įrodyta, kad esi kaltas (nerodei posūkio ir t.t.). Tai juokas suėmė - aš važiuoju, nerodau posūkio, jis pyst mane nufotkina. Aš galiu pasakyti, kad jis fotografavo mane tuo metu, kai posūkis mirksėjimo metu buvo išsijungęs, nes juk posūkis nedega visą laiką, o nuotrauka - ne filmuota medžiaga biggrin.gif Tai vat įdomu, kaip čia pasirinks tą dalyką...

čia dar radau kažką konkrečiau (moksline kalba laugh.gif ) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 01 kovo 2011 - 15:25