Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(agnite @ 2011 03 10, 14:53)
Jop  biggrin.gif
Ten brangiau mieste papietauti nei pilną baką užsipilti  biggrin.gif

Kaip tai nebus, kai jie turi savo išteklius naftos didžiausius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 03 10, 16:28)
Kaip tai nebus, kai jie turi savo išteklius naftos didžiausius. smile.gif

Tai va smile.gif Ten žmonės dėl to galvos nesuka visi laimingi važinėja, pagrinde visureigiai, jiems nerūpi kiek benzino "ryja" smile.gif Norėčiau ir aš taip smile.gif o tai su savo kibirėliu pergyvent turiu biggrin.gif
Atsakyti
Ar kas važinėjat su dujom. Vyras nusprendė man jas įdėti, kažkodėl aš įsivaizduoju, kad ten su juom sudėtinga yra važinėti. Kodėl taip galvoju pati nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2011 03 10, 17:25)
Ar kas važinėjat su dujom. Vyras nusprendė man jas įdėti, kažkodėl aš įsivaizduoju, kad ten su juom sudėtinga yra važinėti. Kodėl taip galvoju pati nežinau smile.gif

nieko ten sudetngo su jomis vaziuti,vaziuoji kaip su bet kuriuo kuru ir tiek. tik aisku MB sako kad blogiau su dujom "traukia" nei su bendzu,bet kaip man tokiai vairuotojai tai dar nera skirtumo biggrin.gif
Atsakyti
Na taip, ypac jei dujas ipili blogas, (kas daznai buna degalinese) traukia netaip gerai kaip su benzu, aisku tik pigiau!!!!!!!!!!
Atsakyti
o kaip su parkingu svenciu dienom? galioja darbo dienos taisykles, ar sekmadienio(daug kur nemokamas parkingas)?... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 03 12, 17:24)
o kaip su parkingu  svenciu dienom? galioja darbo dienos taisykles, ar sekmadienio(daug kur nemokamas parkingas)?... g.gif  g.gif

savaitgaliais ir švenčių dienomis - nemokamas smile.gif
Atsakyti
Na va... po ilgo laiko pasivaiksciojima, vairavau!!!! Pradziai buvo baimes, bet po to jau ipratau ir buvo lengviau... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 10, 14:53)
Jop  biggrin.gif
Ten brangiau mieste papietauti nei pilną baką užsipilti  biggrin.gif

T.y. esate pasiryžusi badauti, bet žūt būt su mašina važinėti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2011 03 10, 12:01)
dar priklauso ir nuo markes,kur ten koksai fordas ar reno kur bmw,audi ar volvo.  mirksiukas.gif

nono.gif nesakyk! nono.gif ir nelygink! nono.gif
Renuske nera pigi (nebent sneki apie kokia 90 metu), mes vasara uz vairo stiprintuvo pakeitima paklojom ~7000 litu doh.gif Kur savo bimbaliukui ne puse jauciu nebuciau sumokejus biggrin.gif Nors ir nuo BMW daliu kainu dabar zagsiu, kai reikia tukstancius atiduoti uz remonta... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sunflowers~: 13 kovo 2011 - 01:50
QUOTE(Martusik @ 2011 03 12, 19:06)
Na va... po ilgo laiko pasivaiksciojima, vairavau!!!! Pradziai buvo baimes, bet po to jau ipratau ir buvo lengviau...  thumbup.gif

Šaunuolė 4u.gif

QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 03 13, 02:15)
T.y. esate pasiryžusi badauti, bet žūt būt su mašina važinėti? smile.gif

Čia buvo tik pvz smile.gif
Papildyta:
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 03 13, 02:49)
nono.gif nesakyk! nono.gif ir nelygink! nono.gif
Renuske nera pigi (nebent sneki apie kokia 90 metu), mes vasara uz vairo stiprintuvo pakeitima paklojom ~7000 litu doh.gif

Renault verta tokios sumos remonto??
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 13, 09:57)
Renault verta tokios sumos remonto??

Na masina nauja, tai kodel jos neremontuoti? Ja pardavus, tuo metu naujos nebutumem ipirke, o siaip vaziuoja be priekaistu ji, vienintelis remontas per 4 metus buvo sis, neskaitant lempuciu pakeitimo ir kitokiu smulkmenu smile.gif
Atsakyti