Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 03 13, 12:02)
Na masina nauja, tai kodel jos neremontuoti? Ja pardavus, tuo metu naujos nebutumem ipirke, o siaip vaziuoja be priekaistu ji, vienintelis remontas per 4 metus buvo sis, neskaitant lempuciu pakeitimo ir kitokiu smulkmenu smile.gif

Na kai per tiek laiko vienintelis remontas tai gal..bet vis tiek 'skaudžiai' per kišenę atsieina tokia suma už tokį dalyką.
ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 03 13, 01:49)
nono.gif nesakyk! nono.gif ir nelygink! nono.gif
Renuske nera pigi (nebent sneki apie kokia 90 metu), mes vasara uz vairo stiprintuvo pakeitima paklojom ~7000 litu doh.gif Kur savo bimbaliukui ne puse jauciu nebuciau sumokejus biggrin.gif Nors ir nuo BMW daliu kainu dabar zagsiu, kai reikia tukstancius atiduoti uz remonta... rolleyes.gif

meldžiu, tik nesakyk, kad tvarkėt Autolagūnoj renuką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 13, 12:09)
meldžiu, tik nesakyk, kad tvarkėt Autolagūnoj renuką unsure.gif

Oi tikrai nezinau, as ja nesidomejau, nes ne as su ja vazineju blush2.gif Zinau tik kiek remontas atsiejo, nes saskaita maziau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 03 13, 12:16)
Oi tikrai nezinau, as ja nesidomejau, nes ne as su ja vazineju blush2.gif Zinau tik kiek remontas atsiejo, nes saskaita maziau rolleyes.gif

tai vat būk gerutė - netaisyk mašinos Autolagūnoj. po to, kai ten patikrinom reikalus ir tvarkėm Kaune, tiek išgirdom vien jau iš diagnostikos atliktos, kad neduok tu Dieve... mb atsižegnojo visų autolagūnų su išpūstom kainom ir kosmosiškom "diagnozėm" doh.gif
Atsakyti
o man pagaliau po ilgo laiko per sventines dienas teko pavairuoti bigsmile.gif
smagumelis thumbup.gif kaip nevairavus visa ziema tai buvo super,ne kart neuzgesau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2011 03 13, 21:48)
o man pagaliau po ilgo laiko per sventines dienas teko pavairuoti  bigsmile.gif
smagumelis  thumbup.gif kaip nevairavus visa ziema tai buvo super,ne kart neuzgesau  biggrin.gif

Tai jau dabar pradėsite vairuoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 14, 08:45)
Tai jau dabar pradėsite vairuoti?  smile.gif

na tikiuosi kad vairuosiu dazniau,savo masiniuko dar neturiu,tai pasitenkinsiu tuo kad duos MB arba tetis. o jau ir planuoju vasara gal savaja kokia nebrangia nusipirkt pavazinet biggrin.gif vis del to bus metai kai turiu teises,gal gausiu dovanu nuo tecio biggrin.gif
Atsakyti
o jau greit ir ratukus pakeisim! is vis super bus!:)
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2011 03 14, 13:18)
na tikiuosi kad vairuosiu dazniau,savo masiniuko dar neturiu,tai pasitenkinsiu tuo kad duos MB arba tetis. o jau ir planuoju vasara gal savaja kokia nebrangia nusipirkt pavazinet  biggrin.gif vis del to bus metai kai turiu teises,gal gausiu dovanu nuo tecio  biggrin.gif

Metu proga būtų gera dovanėlė biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(taša @ 2011 03 14, 16:41)
o jau greit ir ratukus pakeisim! is vis super bus!:)

Jo, dar vienas rūpestėlis... blush2.gif
Atsakyti
O aš tai laukiu, nes kapokus du pamečiau, nekaip atrodo, o lieti man labai gražu ax.gif
Atsakyti
o man duslintuva reik taisyt...
Atsakyti
O man irgi kažką reik taisyt, bet ką, dar neradom. Gazuojant kažkur girdis oras šnypščia, tik nerandam kur ir kas doh.gif garselis nekoks..
Atsakyti