Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(renaciukea @ 2011 03 30, 13:43)
va, ir man kolkas dar ikalnes baime varo  unsure.gif  atrodo jei sustosiu, tai ir neuzkilsiu  verysad.gif

man baisiausia, kad as per daug pariedesiu atgal. ypac kai kita masina labai arti privaziuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2011 03 31, 10:24)
man baisiausia, kad as per daug pariedesiu atgal. ypac kai kita masina labai arti privaziuoja  doh.gif

aš irgi su šita baime vairuodavau. kaip pasveikau? kelis kartus gerai užgazavau iš tos baimės įkalnėj laugh.gif ir paskui kažkaip savaime aprimau. nu kas gali būt? pariedėsit atgal. bet man pvz aiškino mb, kad tai nesiskaito pavažiavimas atgal. kada būni kaltas? tada, kai važiuoji atgal. jeigu įkalnėj kažkas nesilaiko saugaus atstumo (o tai turi apsvarstyti, kad mašinos įkalnėj gali pariedėti nevažiuojant atgal), tai nu nemanau, kad kažkokia didelė problema kiltų mastau.gif bet čia tik toks pamąstymas mano asmeninis, nors gal jo dėka atsikračiau tos baimės hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 31, 10:35)
aš irgi su šita baime vairuodavau. kaip pasveikau? kelis kartus gerai užgazavau iš tos baimės įkalnėj laugh.gif ir paskui kažkaip savaime aprimau. nu kas gali būt? pariedėsit atgal. bet man pvz aiškino mb, kad tai nesiskaito pavažiavimas atgal. kada būni kaltas? tada, kai važiuoji atgal. jeigu įkalnėj kažkas nesilaiko saugaus atstumo (o tai turi apsvarstyti, kad mašinos įkalnėj gali pariedėti nevažiuojant atgal), tai nu nemanau, kad kažkokia didelė problema kiltų mastau.gif bet čia tik toks pamąstymas mano asmeninis, nors gal jo dėka atsikračiau tos baimės hihihi.gif

ir as visada nezmoniskai uzgazuoju doh.gif aisku, masinai tai ne i sveikata, bet man kazkaip tuo metu buna zutbutinis tikslas - NEPARIEDETI ATGAL. nezinau kaip ten tiksliai del tos kaltes yra, bet bijau net pagalvoti kokius komplimentus pazertu uzpakalyje stovejusios masinos vairuotojas, jeigu atsiremciau, neduok Dieve dar tai butu vyras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2011 03 31, 11:55)
ir as visada nezmoniskai uzgazuoju  doh.gif aisku, masinai tai ne i sveikata, bet man kazkaip tuo metu buna zutbutinis tikslas - NEPARIEDETI ATGAL. nezinau kaip ten tiksliai del tos kaltes yra, bet bijau net pagalvoti kokius komplimentus pazertu uzpakalyje stovejusios masinos vairuotojas, jeigu atsiremciau, neduok Dieve dar tai butu vyras  doh.gif

Tas gale stovintis būtų pats kaltas. Vairuotojas turi įvertinti situaciją. smile.gif

Buvo man pati nemaloniausia situacija, kai dar tik antrą dieną vairavau savo mašiną ir įkalnėj kamštis. Iš galo prilėkė erelis ir tiek arti privažiavo, kad matau jog tikrai nebėra saugaus atstumo. O judėti pirmyn baisu, nes jau savaime mašina pajuda atgal įkalnėj šiek tiek. Tai ką jau juda eilė, judu ir aš, o tas man pyyyypina, nes matai gražuolis tiek privažiavo, kad man nebėra vietos kur savaime pariedėt atgal kad pagaliau kilt į viršų. Pypina jis man ten non stop. Įsijungiau avarinį, užtraukiau rankinį, atsisukau ir rodau jam kad durnas tu ar ką. tas man atgal rodo, mosuoja, ir keikia. Jau norėjau išlipti ir paklaust "tau trenkt ar tiesiog pajudėt man atgal, kad po to pinigus savo klotum?" doh.gif
Draugas sakė reikėjo važiuot ir viskas, būtum atsitrenkus, būtų jo kaltė ir viskas.
Pridirba kai kurie veikėjai tiek, kad nei pačiam nėra kur atgal jau pasitraukti, nei priekinei mašinai nėra kaip pajudėti. doh.gif

Po to labai bijojau to kalno, bet buvo jau n kamščių ir viskas buvo gerai, užtat, kad nebe pasitaikė tokių durnelių, visi laikosi saugaus atstumo ir palieka vienas kitam vietos... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2011 03 31, 10:35)
ir paskui kažkaip savaime aprimau. nu kas gali būt? pariedėsit atgal. bet man pvz aiškino mb, kad tai nesiskaito pavažiavimas atgal. kada būni kaltas?

Išvis...net ne pariedėjime esmė. Tau įvažiavo į galą, tą ir kaltins pirmiausia smile.gif Nelabai kas atbuliniu važinėja ir daužo kitus biggrin.gif (nors tikiu...būna visko....oi kaip būna) Man diedukas vienas sankryžoje pradėjo riedėti atgal, tai kai "užlipau" ant signalo, jau lemtingą akimirką atsitokėjo biggrin.gif Gerai, kad viskas gerai, tik visa kiaurai šlapia sėdėjau, nes būčiau buvus AŠ kalta smile.gif Nors nieko nepadariau...et...neteisybės visur būna
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 31, 15:36)
Išvis...net ne pariedėjime esmė. Tau įvažiavo į galą, tą ir kaltins pirmiausia  smile.gif  Nelabai kas atbuliniu važinėja ir daužo kitus biggrin.gif  (nors tikiu...būna visko....oi kaip būna) Man diedukas vienas sankryžoje pradėjo riedėti atgal, tai kai "užlipau" ant signalo, jau lemtingą akimirką atsitokėjo biggrin.gif  Gerai, kad viskas gerai, tik visa kiaurai šlapia sėdėjau, nes būčiau buvus AŠ kalta smile.gif  Nors nieko nepadariau...et...neteisybės visur būna

per reidą čia rodė tokią situaciją, kuomet boba įvažiavo į galą, bet tipo vartė taip, kad diedukas įjungė atbulinį ir atgal važiavo. tai ten vis apžiūrinėjo visaip ir vis tiek nustatė, kad boba į galą įvažiavo doh.gif nu ok, būna visko, bet kam knisti smegenus policijai? nesuprantu to... taip ir čia gali būti visokių gi niuansių, priklausomai nuo piniginės storio, kad ir išvartytų gal koks elitinis, jog atgal pariedėjo=pavažiavo atbuliniu ir viskas, jis nieko nežino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 31, 18:20)
per reidą čia rodė tokią situaciją, kuomet boba įvažiavo į galą, bet tipo vartė taip, kad diedukas įjungė atbulinį ir atgal važiavo. tai ten vis apžiūrinėjo visaip ir vis tiek nustatė, kad boba į galą įvažiavo  doh.gif nu ok, būna visko, bet kam knisti smegenus policijai? nesuprantu to... taip ir čia gali būti visokių gi niuansių, priklausomai nuo piniginės storio, kad ir išvartytų gal koks elitinis, jog atgal pariedėjo=pavažiavo atbuliniu ir viskas, jis nieko nežino  doh.gif

Nu tai sakau, čia ir teisybė ir neteisybė tokioje situacijoje, nes įmanoma ir priekyje stovinčiam susimakaluoti/užsisvajoti ir trenktis į gale stovinčią....
BET...kai pilna tokių, kurie 'lipa' ant tavo mašinos iš galo, tai irgi...
Aš visada stengiuosi laikytis tokio atstumo, kokio mane mokė. rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien vel vaziavau!user posted image

Masinu beveik nebuvo..tai sekes laaaaaaabai gerai ax.gif manau taip ir toliau..ir nebusiu bailys morka!user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ojojojIeva: 31 kovo 2011 - 18:39
Aš kasryt važiuodama į darbą pravažiuoju tokią įkalnę nerealiai miniatiūrinę, nes nelabai jauti kad ji yra išvis tokia. Bet esmė tame, kad ant jos yra šviesoforas. Ir kasryt stebiu kaip kas pajuda iš vietos, tai 99 procentai atgal parieda, nesvarbu, vyras, moteris, senas, jaunas. Nu šakės, ten net nėr ko pariedėt g.gif Neįsivaizduoju kaip ten taip jiems visiems gaunas g.gif
Man kažkaip puikiai sekas nuo pirmos dienos įkalnes įveikti. Užteko užmiestyje kai brolis kokias 10 min pirmyn atgal liepė pavažinėt įkalne, pajudant su stabdžiu, ir su rankiniu, išmokau visiems laikams, nesu pariedėjus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 31, 19:06)
Nu tai sakau, čia ir teisybė ir neteisybė tokioje situacijoje, nes įmanoma ir priekyje stovinčiam susimakaluoti/užsisvajoti ir trenktis į gale stovinčią....
BET...kai pilna tokių, kurie 'lipa' ant tavo mašinos iš galo, tai irgi...
Aš visada stengiuosi laikytis tokio atstumo, kokio mane mokė.  rolleyes.gif

va va, aš vis saviškiui zyziu, kad toliau bišk sustotų, nepriliptų prie galo taip labai... nes jei reiktų rikiuotis į kitą juostą, tai ką jis veiktų? laugh.gif
bet ir kitas dalykas - jis principinį atsakymą turi tokiems atvejams "Mokino laikyt tiek atstumo, kiek būtų per pusę spidometro rodiklio (tipo jei 60greitis, tai 30metrų nuo kitos mašinos), tai kiek laikyt, kai stoviu vietoj?" doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 31, 19:42)
va va, aš vis saviškiui zyziu, kad toliau bišk sustotų, nepriliptų prie galo taip labai... nes jei reiktų rikiuotis į kitą juostą, tai ką jis veiktų? laugh.gif
bet ir kitas dalykas - jis principinį atsakymą turi tokiems atvejams "Mokino laikyt tiek atstumo, kiek būtų per pusę spidometro rodiklio (tipo jei 60greitis, tai 30metrų nuo kitos mašinos), tai kiek laikyt, kai stoviu vietoj?"  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mane tai mokino g.gif ,kad kai sustoju tai kad matyčiau prieki stovinčios mašinos galinius ratus unsure.gif ,tada gaunasi geras atstumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2011 03 31, 19:53)
Mane tai mokino g.gif ,kad kai sustoju tai kad  matyčiau prieki stovinčios mašinos galinius ratus unsure.gif  ,tada gaunasi geras atstumas mirksiukas.gif

aš pati tai laikaus atstumo normaliai, nes gaila mašinos būtų, jei pajudėtų priekinis atgal hihihi.gif bet žinot kaip ten su vyriška logika ir atkirtimo argumentais būna... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 03 31, 19:36)

Nu va, šaunuolė jūs smile.gif Taip toliau tai ralistė būsit, nieko nebebijosit mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Aga @ 2011 03 31, 19:37)
Aš kasryt važiuodama į darbą pravažiuoju tokią įkalnę nerealiai miniatiūrinę, nes nelabai jauti kad ji yra išvis tokia.

Kas čia per įkalnė minatiūrinė..? ax.gif
Man turbūt irgi gautųsi pariedėt. Taip įtariu smile.gif

QUOTE(Almost @ 2011 03 31, 19:42)

Įdomi logika jūsų draugo smile.gif Bet tegul kiekvienas mąsto/daro kaip jam geriausia. smile.gif
Maniškis irgi vairuoja savaip su savo argumentais... biggrin.gif

QUOTE(tapse @ 2011 03 31, 19:53)
Mane tai mokino g.gif ,kad kai sustoju tai kad  matyčiau prieki stovinčios mašinos galinius ratus unsure.gif  ,tada gaunasi geras atstumas mirksiukas.gif

Mane irgi taip pat ax.gif smile.gif
Atsakyti