QUOTE(smile4theworld @ 2011 03 31, 11:55)
ir as visada nezmoniskai uzgazuoju

aisku, masinai tai ne i sveikata, bet man kazkaip tuo metu buna zutbutinis tikslas - NEPARIEDETI ATGAL. nezinau kaip ten tiksliai del tos kaltes yra, bet bijau net pagalvoti kokius komplimentus pazertu uzpakalyje stovejusios masinos vairuotojas, jeigu atsiremciau, neduok Dieve dar tai butu vyras
Tas gale stovintis būtų pats kaltas. Vairuotojas turi įvertinti situaciją.
Buvo man pati nemaloniausia situacija, kai dar tik antrą dieną vairavau savo mašiną ir įkalnėj kamštis. Iš galo prilėkė erelis ir tiek arti privažiavo, kad matau jog tikrai nebėra saugaus atstumo. O judėti pirmyn baisu, nes jau savaime mašina pajuda atgal įkalnėj šiek tiek. Tai ką jau juda eilė, judu ir aš, o tas man pyyyypina, nes matai gražuolis tiek privažiavo, kad man nebėra vietos kur savaime pariedėt atgal kad pagaliau kilt į viršų. Pypina jis man ten non stop. Įsijungiau avarinį, užtraukiau rankinį, atsisukau ir rodau jam kad durnas tu ar ką. tas man atgal rodo, mosuoja, ir keikia. Jau norėjau išlipti ir paklaust "tau trenkt ar tiesiog pajudėt man atgal, kad po to pinigus savo klotum?"
Draugas sakė reikėjo važiuot ir viskas, būtum atsitrenkus, būtų jo kaltė ir viskas.
Pridirba kai kurie veikėjai tiek, kad nei pačiam nėra kur atgal jau pasitraukti, nei priekinei mašinai nėra kaip pajudėti.
Po to labai bijojau to kalno, bet buvo jau n kamščių ir viskas buvo gerai, užtat, kad nebe pasitaikė tokių durnelių, visi laikosi saugaus atstumo ir palieka vienas kitam vietos...
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2011 03 31, 10:35)
ir paskui kažkaip savaime aprimau. nu kas gali būt? pariedėsit atgal. bet man pvz aiškino mb, kad tai nesiskaito pavažiavimas atgal. kada būni kaltas?
Išvis...net ne pariedėjime esmė. Tau įvažiavo į galą, tą ir kaltins pirmiausia

Nelabai kas atbuliniu važinėja ir daužo kitus

(nors tikiu...būna visko....oi kaip būna) Man diedukas vienas sankryžoje pradėjo riedėti atgal, tai kai "užlipau" ant signalo, jau lemtingą akimirką atsitokėjo

Gerai, kad viskas gerai, tik visa kiaurai šlapia sėdėjau, nes būčiau buvus AŠ kalta

Nors nieko nepadariau...et...neteisybės visur būna