QUOTE(Almost @ 2011 03 31, 10:35)
aš irgi su šita baime vairuodavau. kaip pasveikau? kelis kartus gerai užgazavau iš tos baimės įkalnėj

ir paskui kažkaip savaime aprimau. nu kas gali būt? pariedėsit atgal. bet man pvz aiškino mb, kad tai nesiskaito pavažiavimas atgal. kada būni kaltas? tada, kai
važiuoji atgal. jeigu įkalnėj kažkas nesilaiko saugaus atstumo (o tai turi apsvarstyti, kad mašinos įkalnėj gali pariedėti nevažiuojant atgal), tai nu nemanau, kad kažkokia didelė problema kiltų

bet čia tik toks pamąstymas mano asmeninis, nors gal jo dėka atsikračiau tos baimės
Senai bediskutavau cia, bet parasysiu

Avarijos metu nera tokiu savoku, kaip
pariedejo, vaziavo, atbuliniu (nesvarbu kaip) - kaltas! Vienareiksmiskai

Nes tu neirodysi kiek tavo masina "pariedejo" 5 cm ar puse metro atgal ir negalesi niekaip motyvuoti, kad jis nesilaike saugaus atstumo
QUOTE(agnite @ 2011 03 31, 15:36)
Draugas sakė reikėjo važiuot ir viskas, būtum atsitrenkus, būtų jo kaltė ir viskas.
Išvis...net ne pariedėjime esmė. Tau įvažiavo į galą, tą ir kaltins pirmiausia

Nelabai kas atbuliniu važinėja ir daužo kitus

(nors tikiu...būna visko....oi kaip būna)
Man diedukas vienas sankryžoje pradėjo riedėti atgal, tai kai "užlipau" ant signalo, jau lemtingą akimirką atsitokėjo
Gerai, kad viskas gerai, tik visa kiaurai šlapia sėdėjau, nes būčiau buvus AŠ kalta 
Nors nieko nepadariau...et...neteisybės visur būna
Jei surinktum n liudininku gal kazka ir irodytum, bet...
Ir taip skaitau, ir anaip - nu niekaip nesuprantu

Prie ko cia TU butum kalta?
Labai tingiu aiskinti kas ir kaip, bet matau, kad mazai teko gyvenime su tokiais dalykais susidurti, o jei teko mazai, nera ko pasakoti to ko nera
Beje, pries metus ivaziavo i mus stovincius, atbuliniu - tai kazkodel nei vieniems nekilo klausimu kas kaltas