Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(agnite @ 2011 03 31, 22:32)
Įdomi logika jūsų draugo  smile.gif  Bet tegul kiekvienas mąsto/daro kaip jam geriausia.  smile.gif 
Maniškis irgi vairuoja savaip su savo argumentais...  biggrin.gif

kad aš kažkur šioj temoj teiravausi, kaip ten yra su atstumu ir puse spidometro parodymo mastau.gif ir kažkas irgi sakė, kad girdėjo tokią teoriją... unsure.gif bet tiksliai nebepamenu, kas atsakė g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Siuo metu renkuosi vairavimo mokykla Kaune ir norejau patarimo, gal galetumet kas pakomentuot ka nors apie sias mokyklas:

- UAB „RACIONALAUS VAIRAVIMO CENTRAS“ Savanoriu pr. 206-321 (www.vairuokgeriau.lt)
- www.teise.lt Donelaičio g. 67
- Valdo Žukausko vairavimo mokykla Aleksoto filialas (http://www.bkategorija.lt)

Ieskojau pagal komentarus, atsiliepimus.

Siuo metu lyg ir pirma varianta rinkciausi del kainos, bet atsiliepimu apie sia mokykla radau tik ju puslapyje, be to si imone ne per seniausiai isikurus...

Antras variantas man lyg ir patiktu labiausiai, daug geru atsiliepimu, bet kaina is siu triju variantu butu didziausia.

Trecias variantas arciausiai namu, kaina vidutine.

Labai laukiu komentaru, mat gal jau ryt eiciau uzsirasyt, gaila kad taip velai sumasciau i SM parasyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 31, 22:32)
Kas čia per įkalnė minatiūrinė..?  ax.gif

Taikos pr., važiuojant nuo Telekomo link Savanorių, yra šviesoforas, į kairę posūkis Studentų gatvė, o čia nesukant sustoji prie šviesoforo ir toliau varai Taikos. Nu realiai jei tu dabar įsivaizduoji tą vietą, net nepasakytum išvis, kad ten kažkokia įkalnė yra.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 31, 10:35)
aš irgi su šita baime vairuodavau. kaip pasveikau? kelis kartus gerai užgazavau iš tos baimės įkalnėj laugh.gif ir paskui kažkaip savaime aprimau. nu kas gali būt? pariedėsit atgal. bet man pvz aiškino mb, kad tai nesiskaito pavažiavimas atgal. kada būni kaltas? tada, kai važiuoji atgal. jeigu įkalnėj kažkas nesilaiko saugaus atstumo (o tai turi apsvarstyti, kad mašinos įkalnėj gali pariedėti nevažiuojant atgal), tai nu nemanau, kad kažkokia didelė problema kiltų mastau.gif bet čia tik toks pamąstymas mano asmeninis, nors gal jo dėka atsikračiau tos baimės hihihi.gif

Senai bediskutavau cia, bet parasysiu biggrin.gif Avarijos metu nera tokiu savoku, kaip pariedejo, vaziavo, atbuliniu (nesvarbu kaip) - kaltas! Vienareiksmiskai rolleyes.gif Nes tu neirodysi kiek tavo masina "pariedejo" 5 cm ar puse metro atgal ir negalesi niekaip motyvuoti, kad jis nesilaike saugaus atstumo 4u.gif

QUOTE(agnite @ 2011 03 31, 15:36)

Draugas sakė reikėjo važiuot ir viskas, būtum atsitrenkus, būtų jo kaltė ir viskas.

Išvis...net ne pariedėjime esmė. Tau įvažiavo į galą, tą ir kaltins pirmiausia  smile.gif  Nelabai kas atbuliniu važinėja ir daužo kitus biggrin.gif  (nors tikiu...būna visko....oi kaip būna) Man diedukas vienas sankryžoje pradėjo riedėti atgal, tai kai "užlipau" ant signalo, jau lemtingą akimirką atsitokėjo biggrin.gif  Gerai, kad viskas gerai, tik visa kiaurai šlapia sėdėjau, nes būčiau buvus AŠ kalta smile.gif  Nors nieko nepadariau...et...neteisybės visur būna

Jei surinktum n liudininku gal kazka ir irodytum, bet... ax.gif

Ir taip skaitau, ir anaip - nu niekaip nesuprantu g.gif Prie ko cia TU butum kalta? g.gif

Labai tingiu aiskinti kas ir kaip, bet matau, kad mazai teko gyvenime su tokiais dalykais susidurti, o jei teko mazai, nera ko pasakoti to ko nera smile.gif

Beje, pries metus ivaziavo i mus stovincius, atbuliniu - tai kazkodel nei vieniems nekilo klausimu kas kaltas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 31, 21:36)
kad aš kažkur šioj temoj teiravausi, kaip ten yra su atstumu ir puse spidometro parodymo mastau.gif ir kažkas irgi sakė, kad girdėjo tokią teoriją...  unsure.gif bet tiksliai nebepamenu, kas atsakė  g.gif

Pritariu su tuo spidometru, mane taip mokino mano mokytojas vairavimo. Kad pusė greičio spidometro turi būt toks atstumas nuo mašinos smile.gif Ir sustoti nuo mašinos sakydavo tokiu atstumu, kad galėčiau laisvai išsukti ir ją apvažiuoti, jei reiktų ir nieko nekliudant. smile.gif tai daugmaž iš akies tokiu atstumu ir stoju, gal apie metrą vieną kitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mocha: 01 balandžio 2011 - 12:17
QUOTE(amir'a @ 2011 03 31, 21:46)
Sveiki  4u.gif

Siuo metu renkuosi vairavimo mokykla Kaune ir norejau patarimo, gal galetumet kas pakomentuot ka nors apie sias mokyklas:

- UAB „RACIONALAUS VAIRAVIMO CENTRAS“ Savanoriu pr. 206-321 (www.vairuokgeriau.lt)
- Valdo Žukausko vairavimo mokykla Aleksoto filialas (http://www.bkategorija.lt)

as siulyciau is cia nepaminetu AUTO ABC smile.gif kolektyvas,instruktoriai,kaina thumbup.gif
Atsakyti
As siulyciau Racionalaus vairavimo centrą thumbup.gif Instruktorius SUPERRRR,lb ramus,viską moka paaiškinti,aš jo dėka išlaikiau važiavimą bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(amir'a @ 2011 03 31, 21:46)
Sveiki  4u.gif

Ieskojau pagal komentarus, atsiliepimus.

Siuo metu lyg ir pirma varianta rinkciausi del kainos, bet atsiliepimu apie sia mokykla radau tik ju puslapyje, be to si imone ne per seniausiai isikurus...

Taip ši įmonė neseniai įsikurusi,bet instruktorius patikėk manim kokią patirtį turi mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 04 01, 00:34)
Senai bediskutavau cia, bet parasysiu biggrin.gif Avarijos metu nera tokiu savoku, kaip pariedejo, vaziavo, atbuliniu (nesvarbu kaip) - kaltas! Vienareiksmiskai rolleyes.gif Nes tu neirodysi kiek tavo masina "pariedejo" 5 cm ar puse metro atgal ir negalesi niekaip motyvuoti, kad jis nesilaike saugaus atstumo 4u.gif
Jei surinktum n liudininku gal kazka ir irodytum, bet... ax.gif

Ir taip skaitau, ir anaip - nu niekaip nesuprantu g.gif Prie ko cia TU butum kalta? g.gif

Labai tingiu aiskinti kas ir kaip, bet matau, kad mazai teko gyvenime su tokiais dalykais susidurti, o jei teko mazai, nera ko pasakoti to ko nera smile.gif

Beje, pries metus ivaziavo i mus stovincius, atbuliniu - tai kazkodel nei vieniems nekilo klausimu kas kaltas g.gif

na cia dar ziurint ant ko pataikysit mirksiukas.gif tikrai yra tokiu naglu, kurie truks plys irodynes savo tiesa ir taskas. gerai, kai surenki liudininku,o kai ne....taip, kad ne visada viskas geranoriskai issisprendzia. smile.gif

kazkada ir i mus ivaziavo diedulis ir vartyk kaip nori, kaltas buvo jis, bet kad butumet mate, kaip jis arsiai bande irodyneti, kad jis ne kaltas, tik policijos isikisimu issprendem konflikta.
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 03 31, 23:34)

Ir taip skaitau, ir anaip - nu niekaip nesuprantu g.gif Prie ko cia  TU butum kalta? g.gif

Skaitykit kiek norit, vis tiek nesuprasit, nes šventai į savo tiesas įtikėjusi.
Ir manęs čia netujinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnite: 01 balandžio 2011 - 22:51
QUOTE(wikne @ 2011 04 01, 23:11)
na cia dar ziurint ant ko pataikysit  mirksiukas.gif tikrai yra tokiu naglu, kurie truks plys irodynes savo tiesa ir taskas. gerai, kai surenki liudininku,o kai ne....taip, kad ne visada viskas geranoriskai issisprendzia. smile.gif

kazkada ir i mus ivaziavo diedulis ir vartyk kaip nori, kaltas buvo jis, bet kad butumet mate, kaip jis arsiai bande irodyneti, kad jis ne kaltas, tik policijos isikisimu issprendem konflikta.

Na irodinejimas yra viena, jei jau neina graziuoju susneketi, tam yra policija, kaip jusu atveju ir issiprende viskas wink.gif 4u.gif

QUOTE(agnite @ 2011 04 01, 23:36)
Skaitykit kiek norit, vis tiek nesuprasit, nes šventai į savo tiesas įtikėjusi.
Ir manęs čia netujinkit  mirksiukas.gif

Gerai PONIA 4u.gif , as ne i savo sventas tiesas itikejusi, o zinau kaip kas yra, nezinociau - siaip sau nerasyciau! Nes bereikalo nediskutuoju!
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 31, 15:36)
...O judėti pirmyn baisu, nes jau savaime mašina pajuda atgal įkalnėj šiek tiek.

Nesupratau, kaip tai ,,savaime pajuda atgal šiek tiek" ?
Nepajuda ji nei kiek, jei teisingai pradedi judėt g.gif
QUOTE(Aga @ 2011 03 31, 19:37)
Aš kasryt važiuodama į darbą pravažiuoju tokią įkalnę nerealiai miniatiūrinę, nes nelabai jauti kad ji yra išvis tokia. Bet esmė tame, kad ant jos yra šviesoforas. Ir kasryt stebiu kaip kas pajuda iš vietos, tai 99 procentai atgal parieda, nesvarbu, vyras, moteris, senas, jaunas. Nu šakės, ten net nėr ko pariedėt g.gif Neįsivaizduoju kaip ten taip jiems visiems gaunas g.gif
Man kažkaip puikiai sekas nuo pirmos dienos įkalnes įveikti. Užteko užmiestyje kai brolis kokias 10 min pirmyn atgal liepė pavažinėt įkalne, pajudant su stabdžiu, ir su rankiniu, išmokau visiems laikams, nesu pariedėjus thumbup.gif

Nu, aš nesu pastebėjus, kad dauguma pajudėtų atgal, taip, tik vienetai gal, sakyčiau...
Bet irgi nesuprantu, ką ten reik padaryti, kad vis tik pariedėt, niekad neriedėjau nė centimetro, net ruošdamasi egzui unsure.gif . Jokio rankinio nenaudoju išvis niekada (instruktorius išmokė be jo ir aš jam labai dėkinga). Kam tas rankinis? Vargas gi vienas ji būtų junginėt kiekvieną kart įkalnėj sustojus. Tam yra sankaba - užlaikei, vibracija bišk atsirado, atleidai ją ir stabdžio pedalą - važiuoji. Viskas. Lengva, patogu ir jokių nenormalių gazavimų ar pariedėjimų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 02 balandžio 2011 - 02:26
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 04 01, 23:57)

Gerai PONIA 4u.gif , as ne i savo sventas tiesas itikejusi, o zinau kaip kas yra, nezinociau - siaip sau nerasyciau! Nes bereikalo nediskutuoju!

Gerai, kad žinote. Bet pagal vieną situaciją negalite spręsti apie kitas. smile.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2011 04 02, 03:25)
Nesupratau, kaip tai ,,savaime pajuda atgal šiek tiek" ?
Nepajuda ji nei kiek, jei teisingai pradedi judėt  g.gif

Gerai, kad jums nepajuda smile.gif

Kasdien važinėju Parodos kalnu, Kaune. Ir kai būna kamščiai, visi pajuda atgal, nes kalnas tikrai status, nebent kaskart užtraukinėsi rankinį, arba vairuoji automatą arba auto turi spec. funkciją - tokiu atveju taip, viskas turėtų vykti sklandžiai mirksiukas.gif
Atsakyti