Laba vakara, kaip gyvos ? As tai po truputi, sunelis baisiai irzlus buvo, vyras piktas visa diena, o man reik abiem rupintis..vel didziuli kieki neigiamu emociju kazkur paslepiau, bet jos juk kazkada prasivers..jauciuosi sudinai..laukiu susitikimo su psichologe..tikiuosi jum si diena geresne

Labas vakaras, merginos
Man evisai užbombardavo darbai. Jau išlaikiau 5 egzaminus, o šią savaitę dar trys
bet jau paskutiniai. tai pagaliau baigsis tas krūvis. Bet vis nepalieka tos mintys, kad viskas turi būti atlikta nepriekaištingai. Negaliu pasakyti, kad šios mintys man labai trukdytų, nes tikrai gerus rezultatus tik dėl jų gaunu, o kai būnu užsiėmusi net ir mintys apie maistą išgaruoja
Per pastarąsias, berods tris dienas, tik vieną kartą vėmiau - šiandien, tai irgi šiokia tokia pažanga. Plano nesilaikau, nes neturiu tiek laiko jį sekti, tai valgau bet ką, ką randu ir tikriausiai šiek tiek numinusuoju su kalorijomis...
Kitą kartą čia užsuksiu tik po egzaminų.

Man evisai užbombardavo darbai. Jau išlaikiau 5 egzaminus, o šią savaitę dar trys

Per pastarąsias, berods tris dienas, tik vieną kartą vėmiau - šiandien, tai irgi šiokia tokia pažanga. Plano nesilaikau, nes neturiu tiek laiko jį sekti, tai valgau bet ką, ką randu ir tikriausiai šiek tiek numinusuoju su kalorijomis...
Kitą kartą čia užsuksiu tik po egzaminų.

Sveikuuutes, rozyyytes
Siandien diena man irgi pasibaige nekaip
ir kaip pradedu suprast, tai ivyksta del keliu dalyku:
1. nerimas, del rytojaus darbu...kad nesugebesiu visko atlikti, kad pritruks valios vaziuot i mokslus, kad neatliksiu tai ka suplanavau
2. del tunojimo namie visa diena, kai nenuveikiu nieko gero...jauciuosi tokia menka ir beverte
3. del nesuplanuoto konkreciai vakaro, kai vakare nera jokiu susitikimu su draugais, uzeina liudesys, ateina maistas
kyla nerimas, kankina mintys apie maista, siaubas
Reikalai, t.y. santykiai su draugu susitvarke...tik nzn ka daryt? Ar verta jam prasitart apie liga?
Tyledama, slepdama jauciuosi lyg apgavike, o pasakyti nzn kaip...bijau, kad nesupras, nuteis, o blogiausia, kad paliks...

Siandien diena man irgi pasibaige nekaip

1. nerimas, del rytojaus darbu...kad nesugebesiu visko atlikti, kad pritruks valios vaziuot i mokslus, kad neatliksiu tai ka suplanavau

2. del tunojimo namie visa diena, kai nenuveikiu nieko gero...jauciuosi tokia menka ir beverte

3. del nesuplanuoto konkreciai vakaro, kai vakare nera jokiu susitikimu su draugais, uzeina liudesys, ateina maistas

Reikalai, t.y. santykiai su draugu susitvarke...tik nzn ka daryt? Ar verta jam prasitart apie liga?

mergytes, sveikos
As vakar diena ir baigiau blogai
bet pries tai buvo dvi dienos be vemimu
Dabar tikiuosi isbuti bent tris, po to keturias... ir taip ilginti laika...
Realiai dabar mintys kyla - maitintis grynai pagal plana, nevemti ir sportuoti. jei man VSC nukrito svoris net nesportuojant o valgant pagal plana, turi jis ir dabar pakristi, jei tvarkingai valgysiu. o tada bus ir nuotaika ir darbingumas geresnis
Ryt ryte paskutinis egzas - pagaliau... Bet reikia susikaupt ir baigt mokytis siandien normaliai, gerai issimiegot, ir normaliai valgyti
Bet pagaunu save, kad irgi save savotiskai apgaudineju - tas uzsivedimas nevemt, su pazadu sau, kad nukris svoris ir su baime, kad nuo vemimu as tik priaugsiu svorio... Nes pernai taip ir buvo... vemdavau po 5-7kartus per diena ir svorio priaugau, o to labai bijau

As vakar diena ir baigiau blogai

Bet pagaunu save, kad irgi save savotiskai apgaudineju - tas uzsivedimas nevemt, su pazadu sau, kad nukris svoris ir su baime, kad nuo vemimu as tik priaugsiu svorio... Nes pernai taip ir buvo... vemdavau po 5-7kartus per diena ir svorio priaugau, o to labai bijau

Sveikos,
Na o ka as galiu pasakyti apie svorio pokycius per jau beveik 2 sav. be vemimu !! Ogi nieko idomaus, svoris isliko toks pat..valgau normaliai, smaliziauju, uzkandziauju vakarais, ir svoris nekyla..isvis dabartinis mano svoris turbut yra mano idealus svoris, kuris visada stabilizuojasi ties siuo skaiciumi ir tokia sau esu grazi, liekna ir neperkarusi
Super ! Kirba minteles, kad gal koki kila ar du noreciau sumazint, bet taip prisidaryciau daugiau bedos nei naudos, nes mano organizmui reikia, tiek kiek yra dabar ! Mano KMI 20 (ryte 19,8, vakare 20,2) Gal jum atrodys netgi daug, bet dziaugiuosi savo figura
Na o ka as galiu pasakyti apie svorio pokycius per jau beveik 2 sav. be vemimu !! Ogi nieko idomaus, svoris isliko toks pat..valgau normaliai, smaliziauju, uzkandziauju vakarais, ir svoris nekyla..isvis dabartinis mano svoris turbut yra mano idealus svoris, kuris visada stabilizuojasi ties siuo skaiciumi ir tokia sau esu grazi, liekna ir neperkarusi

O as vis dar planelio prisibijau
stengiuos pagal ji valgyt, bet vakarais kai itampa uzplusta, nesusitvardau be wc, ypac jei visa vakara praleidziu viena namie
savaitgaliais kai iseinu vakare kur nors, tai nesigraziu nei del suvalgyto desrainio, nei del suvalgyto sokolado...bet jei ta valgyciau viena budama ir namie, garantiuotai persivalgycaiu ir wc, kaip ir buna kitom dienom
Svoris ir mano berods stabilus, tik pastovus pilnumo/sotumo jausmas vercia jaustis ispampusia ir stora
apsunkusi jauciuos
net pradeda atrodyt, kad pilvas pupso, kad uzpakalis dvigubai isstorejo
be to pilvo oda lyg suglebusi

Svoris ir mano berods stabilus, tik pastovus pilnumo/sotumo jausmas vercia jaustis ispampusia ir stora

Priklausoma aš nuo šitos temos
Turiu programėlę, kuri parodo, kai tik ateina koks naujas laiškas į el. paštą, o kai esu užsiprenumeravusi šią temą, tai dažnai ateina ir negaliu atsispirti nenueiti paskaityti.
Mano svoris labai svyruoja šiaip, bet dabar gal kokį mėnesį jau stabiliau laikosi. Nemėgstu skelbi šitų duomenų, bet KMI laksto nuo 20.3 iki 18 su centais ir taip per kelias savaites galiu paskraidyti. Pavyzdžiui, nusibadauju iki 19.0, tada eina intensyvių vėmimų maratonas iki 20.3, tada nusibadauju iki 18.5 ir vėl vėmimai.
O dabar daugiausia per savaitę svoris 1-3kg mainos.
Beje, pasilaikiusi to planelio 3 dienas priaugau 1.8kg, bet suprantu, kad trys dienos dar nieko nesako, nes per tiek laiko negali spėti stabilizuotis organizmas
Tačiau nervina, kad taip lengvai prikimba tiesiog tei gramai.
Jau pradėjau mamai po truputį word'e rašyti išpažinties laišką. Galvoju labai labai smulkmeniškai paslapčių neišdėstyti (pavyzdžiui, nerašyti, kad pavakarieniavus verždavaus šunį pavedžioti, kad išsivemčiau, arba kad kraudavau į maišelius maistą ir jį išmesdavau ir dar visokių kitų vėmimų ypatumų
), kad nepakrauptų. Kol kas dar ir drąsiai jaučiuosi dėl šio sprendimo, bet kai ateis laikas paduoti, tada jau išgaruos drąsa tikriausiai

Mano svoris labai svyruoja šiaip, bet dabar gal kokį mėnesį jau stabiliau laikosi. Nemėgstu skelbi šitų duomenų, bet KMI laksto nuo 20.3 iki 18 su centais ir taip per kelias savaites galiu paskraidyti. Pavyzdžiui, nusibadauju iki 19.0, tada eina intensyvių vėmimų maratonas iki 20.3, tada nusibadauju iki 18.5 ir vėl vėmimai.
O dabar daugiausia per savaitę svoris 1-3kg mainos.
Beje, pasilaikiusi to planelio 3 dienas priaugau 1.8kg, bet suprantu, kad trys dienos dar nieko nesako, nes per tiek laiko negali spėti stabilizuotis organizmas

Jau pradėjau mamai po truputį word'e rašyti išpažinties laišką. Galvoju labai labai smulkmeniškai paslapčių neišdėstyti (pavyzdžiui, nerašyti, kad pavakarieniavus verždavaus šunį pavedžioti, kad išsivemčiau, arba kad kraudavau į maišelius maistą ir jį išmesdavau ir dar visokių kitų vėmimų ypatumų

Huh, nu nekenciu saves, ka as galiu pasakyti... Pradesiu nuo rytojaus - koks tobulas melas sau
jau susimoviau... Cia gal itampa del egzo rytojaus tai daro, nesuprantu...
Ryte egzo atsikratysiu, gal pavyks radeti, nauja, normalu etapa...
Kaip noriu tuo tiketi. Noriu but normali pogalais, bet liekna

Mano svarstykles turbut sugedusios
kasdien rodo ta pati svori, nors savijauta kasdien kitokia, viena diena jauciuosi ispampusi, vos kelnes uzsegu, kita - atrodo, jau normliau i jas ilendu
sausio 13d. mano KMI buvo 19.3, o 21d. nezinau, nepasake nieko kai svere
Be to psichoterapeute sake, kad +/- 2kg svyravimai yra normalu, ale skysciai ir pan.
Na, o mamai smulkmenu irgi nepasakojau, nereikia jai to siaubo zinot ir taip jai rupesciu per mane daugybe
As vakar sukaupiau visas savo jegas ir draugui pasisakiau kad sergu, kad lankausi centre
neivardinau net ligos pavadinimo, tegu zino, kad turiu problema, o tiesiai sviesiai i akis pasakyt, kad ryju ir vemiu liezuvis neapsiverstu
noriuzako stai ir as kasdien pradedu naujai, iki vakaro viskas super, bet vakare itampa zudo, mintys apie maista neduoda ramybes
kol galiausiai atsiduriu wc
pavargau, bet nenuleidziu ranku
Ir nepergyvenk, praeis egzai ir itampa atslugs
man pries egzus irgi buna chaosas tiek galvoj, tiek gyvenime, tiek valgymo/vemimo prasme
Tikriausiai musu noras yra bendras ir jis mus cia ir atvede

sausio 13d. mano KMI buvo 19.3, o 21d. nezinau, nepasake nieko kai svere

Be to psichoterapeute sake, kad +/- 2kg svyravimai yra normalu, ale skysciai ir pan.
Na, o mamai smulkmenu irgi nepasakojau, nereikia jai to siaubo zinot ir taip jai rupesciu per mane daugybe

As vakar sukaupiau visas savo jegas ir draugui pasisakiau kad sergu, kad lankausi centre

noriuzako stai ir as kasdien pradedu naujai, iki vakaro viskas super, bet vakare itampa zudo, mintys apie maista neduoda ramybes

Tikriausiai musu noras yra bendras ir jis mus cia ir atvede

Sumoviau ir aš viską šiandien
O taip gerai viskas ėjosi. O dabar nebegaliu mokslams susikaupti. Sėdžiu buka kaip kokia žuvis prie kompiuterio ir nekyla rankos mokytis. Baigėsi namuose laisvinamoji arbata, tai nervas ima. Norėčiau nusipjauti visus lašinius. Atleiskite už pesimizmą
Noriu būti atvira su jumis, tai pasakysiu, kad šiuo metu sukasi mintys badauti iki sekmadienio, nes ne tokie sunkūs egzaminai beliko. Ir dar norisi šiandien laukti kol užmigs tėvai ir eiti sportuoti kokias tris valandas, o gal dar daugiau. Bandysiu išsilaikyti ir taip nedaryti. Jei dingsiu kurį laiką, vadinasi neatsilaikiau, bet viskas mano rankose juk.

Noriu būti atvira su jumis, tai pasakysiu, kad šiuo metu sukasi mintys badauti iki sekmadienio, nes ne tokie sunkūs egzaminai beliko. Ir dar norisi šiandien laukti kol užmigs tėvai ir eiti sportuoti kokias tris valandas, o gal dar daugiau. Bandysiu išsilaikyti ir taip nedaryti. Jei dingsiu kurį laiką, vadinasi neatsilaikiau, bet viskas mano rankose juk.
Medele, o Tu is tikruju esi tokia stora, kad galetum lasinius pjaustytis ? Koks Tavo KMI, kad tokia stora jautiesi ? O del lasivinamuju, tai absoliutus saves zalojimas, jei tie vaistai nera butini..nekankink taip savo kuno, jo Tau dar labai prireiks..pvz. negi nenoresi buti mama ? Baik su visais badavimais ! Uch daviau pylos, nepyk, bet priimk savikritishkai 
noriuzako, eyesofazure, nesigrauzkit, kad neatsilaiket, visada tikekit, kad ryt bus geresne diena, bent jau rytas bus sviesesnis, stenkites, labai labai uzsispirkit, tiesiog mesti si reikala ir megautis gyvenimu, o ne visa laika kankinkitis..
Linkiu jums visoms, kad ryt butu labai gera diena ir vakare galetumet pasidziaugti savo pasiekimais

noriuzako, eyesofazure, nesigrauzkit, kad neatsilaiket, visada tikekit, kad ryt bus geresne diena, bent jau rytas bus sviesesnis, stenkites, labai labai uzsispirkit, tiesiog mesti si reikala ir megautis gyvenimu, o ne visa laika kankinkitis..
Linkiu jums visoms, kad ryt butu labai gera diena ir vakare galetumet pasidziaugti savo pasiekimais

Pravierka vienintelis musu optimizmo spindulelis
nes as pvz su emocijom ndraugauju
bet snd vakaras buvo ramus
be negeru minciu, be noro persivalgyt/vemt
gera diena, gera savijauta, kai nevemiu...saaakes, o kad taip kasdien
Medele rase savo BMI, jis tikrai yra normalus, isskyrus badavimo periodais...tada per mazas
Medele geriau pamiegotum vietoj sporto, o ryt anksciau atsikeltum ir pasimokytum
saugok save, nekankink taip
o kalbant apie laisvinamuosius, tai man nepatinka kai man suka vidurius ir pucia nuo tu arbatu, net prisimint baisu...as sau po tu arbatu i nescia panai buvau, daugiau nebandziau ir nebandysiu
tikrai jokios naudos is to

Medele rase savo BMI, jis tikrai yra normalus, isskyrus badavimo periodais...tada per mazas

Medele geriau pamiegotum vietoj sporto, o ryt anksciau atsikeltum ir pasimokytum