Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija & Anoreksija

Haha, o gi kraujas nerodo nieko blogo - viskas normose blink.gif Mistika, man nesuvokiama - vemiu kas diena po 10 kartu ir viskas ok g.gif Tiesa pasakysiu, susinervinau, kai pasake kad kraujas geras doh.gif Kur logika mano - tureciau dziaugtis, o man kazkoks pyktis kyla, kad net nesugebu sau pakenkti kazkaip... Absurdas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Medelė @ 2011 02 21, 10:45)
Vakarykštė diena praėjo be vėmimų, bet taip ir nesugebėjau suvartoti reikiamą kiekį kalorijų. Nuėjau gulti su 485. Šiandien suvalgiau sotesnius pusryčius ir pagal idėją turėčiau po paskaitų grįžti išbadėjusi, tai reikia tik nepersiėsti ir neiti į wc po to. lengva pasakyti, bet bandysiu  biggrin.gif
Kaip kitos laikosi?

Labuka, bet 485 kcal - tai ziauriai mazai..Tau ju turbut net neuzteko pilnavertishkai issimiegoti..nealinant organizmo..net neisivaizduoju kaip imanoma su tiek maisto isgyventi..
Na o as sergu, bunu namie, nejudu, valgau tiek pat ar daugiau, to pasekoje priaugo kg sad.gif Parinuos..bet dar labiau parinuos del santykiu su vyru, kuriuos pagaliau palieteme su psichologe..ir juos reikia spresti..to pasekoje per savaite vemiau 2 kartus sad.gif Neapsiedziau, bet tiesiog stabdziau taip save, kad nepersivalgyciau.. Tai va, sunkokas metas.. taip gera valgyti ir apie nieka negalvoti..bet reikia ir tos mintys neleidzia ramiai gyventi sad.gif
QUOTE(noriuzako @ 2011 02 21, 14:04)
Haha, o gi kraujas nerodo nieko blogo - viskas normose  blink.gif  Mistika, man nesuvokiama - vemiu kas diena po 10 kartu ir viskas ok  g.gif  Tiesa pasakysiu, susinervinau, kai pasake kad kraujas geras  doh.gif  Kur logika mano - tureciau dziaugtis, o man kazkoks pyktis kyla, kad net nesugebu sau pakenkti kazkaip... Absurdas...  unsure.gif

cha cha smile.gif atsimenu ir as nelabai dziaugdavausi, kad su manim viskas tvarkoj..norejosi buti silpna, kuda, kad visi gailetu, myletu, rupintusi.. Dziugu, kad sis etapas jau praeitas ax.gif
Atsakyti
Atsimenu kai man darė kraujo tyrimą ir rezultatai taip pat buvo normalūs irgi buvau susinervinusi, nes galvojau, kad nuovargį aplinkiniams galėsiu nurašyti dėl anemijos, kad esu vegetarė,bet norėtum biggrin.gif
O šiaip Pravierka gerai sako, kad yra tas noras būtų silpna, trapi, kad gailėtų žmonės. Manau, kad tai savotiška kalba, tik ne verbališka, o kūnu. Taip bandoma parodyti, kaip jautiesi viduje g.gif
Pravierka, aš negaliu atsistebėi kokia šaunuolė tu vis dėlto esi. Taip gerai išmokai save valdyti ir svarbiausia nori, kad viskas būtų kitaip, stengiesi dėl to. Gal psichologė ką nors patars dėl vyro jei jau prie tos temos nuėjote, nors aišku, vienpusių pastangų bet kokioje draugystėje ar santuokoje ilgam neužtenka unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.
Prisimenu, kai gulejau su savo 34 tai kraujo tyrimai irgi buvo visiska norma tongue.gif ,nors sirdis tabalavo baisiausiai ir savijauta targiska buvo.
Pravierka, man ir kai bendraujant su psichologe pasisuko kalba apie santykius su vyru labai sunku patapo...uzsidariau savyje ir viskas...
Dabar dziaugiuosi savo praejusiu savaitgaliu, daugmaz valgau tvarkingai, svori seku kasdien blush2.gif priaugt bijau doh.gif , numest ne, o tureciau...
Atsakyti
Medelė 152 kalorijų tai net ne uzkandis, ka jau kalbet apie pusrycius tokios vertes
O badas VISADA issaukia persivalgyma, tai organizmo reakcija siekiant isgyventi, funkcionuoti, be to smegenyse sutrinka hormonu kiekiai...nejauciamas sotumas, alkis tampa ne naturalus, o labiau emocinis...baisu ka su savim isdarinejam g.gif
O stora jauciausi visada, ir iki siol jauciuosi, ypac siandien, kai pucia pilva nerealiai blink.gif ir visada islikes mastymas lyginti save su kitom..gal dabar maziau taip darau, bet su kokia manekene salia sudegciau is gedos blush2.gif
Apie savo pasiekimus siek tiek: paskutini art vemiau per valentino diena, jauciu cia del nekokiu santykiu su vaikinu ir vienatves...nesugebejau sgyvent uzpludusio liudesio, emciju ir se tau...dar ir kitu problemu turiu, tai dbr sunku laikytis, bet jau savaite be vemimu ir persivalgymu...Be to, pagal plana maitinantis svoris pirma savaite uzaugo apie 1 kg, antra kiek uzaugo tiek nukrito(-1kg), trecia - minus 100g, ketvirta - minus 200g g.gif ax.gif ir kasdien suvartoju saldumynu, riebalu ir nemaziau 2000kcal...kur logika? bet veikia thumbup.gif
Pravierka laikykis, juk tiek daug pasiekei 4u.gif bet atkrytis naturalus dalykas, tik pabandyk issiaiskint kas butent paskatino ta atkryti
Medele gerai pasakei apie Pravierka ir santykius 4u.gif
Atsakyti
EyesofAzure, saunuolyte Tu, savaite laiko jau !!! Sveikinu !!! Ir maitiniesi pagal grafika.. Cia VSC sitaip padeda ?

Anka, o kodel uzsidarei nuo santykiu temos ? Gal visgi verta ja isnarplioti ?

Medele, aciu uz gera zodi, nes truputi grauziu save del paskutines savaites..labai tikiuosi kad tie atkryciai retes, is visu jegu stengsiuosi ju isvengti..

MissR, visada bus storesniu ir plonesniu uz Tave, aukstesniu ir zemesniu, tiesiog turi pati patikti sau, myleti save, nes visi mes turim trukumu, bet daznai pamirstam savo privalumus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravierka @ 2011 02 22, 15:11)
EyesofAzure, saunuolyte Tu, savaite laiko jau !!! Sveikinu !!! Ir maitiniesi pagal grafika.. Cia VSC sitaip padeda ?

Dekuj, stengiuosi ax.gif Yra is ko imt pavyzdi mirksiukas.gif
taip vsc tikrai man padeda...buna sunku, bet stengiuos del saves, savo ateities...tik didziausia problema, kad savo kuno nepriimu, nemoku jo mylet schmoll.gif bandysiu pagal knyga mokytis save mylet tokia, kokia esu "Teigiamos kuno sampratos kurimo knyga" g.gif
Norejau paklaust, jusu merginos, gal kam tyrimai buvo nustate zema cukraus kieki? ka tai reiskia? kaip pakelt ta kieki? g.gif blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

o aš su gana pozytyviu postu ateinu. 4u.gif Mano nuostabai per šimtadienį nepersivalgiau..DAr meisimenu švenės,kai nepersivalgydavau.. Šiek tiek paragavu ko norėjau ir viskas.Tiesa grįžus namo buvo užėjęs noras perisvalgyt, tačiau suvalgiau sausų pusryčių truutį ir viskas tuo baigėsi. Svoris nepadidėjo. K\itą dieną kavinėj taip pat neperivalgiau,nes buvo pagrinde visokie šalti patiekalai (silkės,mėsos) ,krių aš nemgėstu.. TAi truputį pavalgiau šakočio,vasių,daržovių..Išgėriau vyno su draugėm ir laabaai negera paidarė..NBiekad taip dar nebūdavo, o dabar laabaai suveikė.Šeštadienį prasitryniau ieko neveikdama.Pamiegodavau,atsikeldavau,pavalgydavau ir vėl miegot..
Tik labai peršalau per tas dienas ir šiandien nosis varga, vos prakalbu ir galvą skauda, et temperatūros nėra,tai eiu į mokyklą..Sportuot irgi eisiu,nors gal reiktų pagulėt, bet negaliu prisiverst to daryt..

Na ,panelės,kas čia su tokiu kalorijų kiekiu ??? negaliu teist,nes pati dar neseniaia su ~400 kasdien gyvenau.DAbar stengiuos bent 1000 suvartot..

Noriuzako,džiaugiuos ,akd kraujo tyrimai geri.Kam dar reikia papildomų problemų smile.gif

Atsakyti
Saunuole kamius, cia jau zymi azanga, kad pamatei kaip malonu kaip normaliam zmogui pavalgyti, pasimegauti nepersivalgant ir per daug saves neujant del suvartoto maisto 4u.gif O mano atradimas del svorio toks kad kaip sakiau valgantne maziau 2000kcal svoris krenta, be to esu visiska tingine, nesportuoju visiskai blush2.gif ir pabandykit paaiskint kame cia reikalas g.gif Ir dar ka norejau pasakyt, anksciau maniau kaip ir kamius kad viena diena pavalgius daugiau svoris pasoks kokiais 5kg doh.gif durnumo virsune, taip nebuna...
Dietologes zodziai: nera maisto, kuris tukintu, storintu; vakare ir 3 val pries miega galima valgyt viska, tik proto ribose, tai neissaukia svorio augimo; bandele su stikline pieno, tai uzkandis, o ne pusryciai biggrin.gif ; valgant saldumynus nedera mazinti noramalaus maisto porciju, nes kunas visa ai isimena ir po keliu dienu ar net savaites gali issaukt persivalgyma blink.gif ; sualgius daugiau kcal nei kunui reikia riebalai nesigamina, organizmas sugeba susidorot su virsytom kcal ir ju nekaupt;
cia tik bulimijos atveju skysciai kaupiasi valgant, del to ir svoris is pradziu padideja, bet pamazu jis krenta ax.gif tikiuosi bus idomu ir naudinga pasiskaityt mirksiukas.gif
Papildyta:
sugalvojau jus pagazdint, parasysiu vakar dienos savo suvartota maisto kieki biggrin.gif ax.gif
pusryciai: kava su 2 a.s. cukraus; 150g jogurto; 1vnt bananas; 1 st. grikiu koses; 1 saldainis
pietus: lekste sriubos; 1 st kompoto; 1 st bulviu koses; netikro zuikio gabalas delno dydzio; 3 v.s. burokeliu misraines su aliejum; 1 saldainis
pavakariai: morku-varskes apkepas dvieju delnu dydzio gabalas; 2 v.s. grietines; arbata; 2 saldainiai
vakariene: kava su 2 a.s. cukraus; 1 agurkas, 1v.s. konservuotu kukuruzu; 4 vnt canneloni (makaronai farsiruoti farsu); 2 v.s. surio fermentinio; 1 saldainis

na ir taip kasdien, dar buna + vienas uzkandis...ir svoris neauga g.gif
anksciau tikrai nepatikeciau, bet kai pati matau rezultatus, viskas akivaizdu ir dziugina rolleyes.gif
Atsakyti
EyesOfAzure, džiugu skaityt,kad valgai normaliaia,svoris neauga smile.gif) Gl tieisog tu esi gana aukšta ir 200 kcal tau butinaos kalorijos gyvybinėms funkcijoms palaikyti smile.gif Aš pastebėjau,akd man sportuojant nuo 1500 svoris krenta nors ir laabai pamažu..O va kai suvartoju po 500 tai aksdien po 0,5 kg nėra..o pas mane liguistas noras greit matyt rezultatus..

visgi šiandien nebeišėau sprtuot.temperatūra sukilo,tai pagulėsiu ir ryt nueisiu. Šiandien suvartojau apie 1200 kcal. truputį sąžinės graužulį jaučiu,bet nedidelį. Parašysiu ir aš savo meniu šiandienos.

Pusryčiai : 35 g(sausų) trijų grudų košės su cinamonu
Priešpiečiai:sriuba, saldainis
Pietūs: kažkoks troškinys su daržvėm ir vištiena maža lėkštutė
Pavakariai: ryžių košė iš indelio pirktinio
Vakaienė:2 maži sūreliai
žinau,akd turėčiau valgyt daugiau vaisių/daržovių, bet anksčiau jų iek valgydavau,kad kažkaip net nebeisori schmoll.gif
Atsakyti
Aš šiandien išlipusi iš autobuso žliumbiau eidama namo. Per praktiką reikėjo vieni kitiems į sėdmenis leisti vaistus, tai pasijautau tokia tešle verysad.gif Dar ta mūsų dėstytoja tokia grubi, tai kai pasitikslino kolegė kur durti, ji su savo pirštu taip galingai pabaksnojo per užpakalį, kad tikrai jaučiau, kaip viskas liuliavo ir norėjau prasmegti į žemę verysad.gif Tikiuosi, kad čia bus gėdingiausias momentas iš visų studijų metų, nes aš dar negaliu priimti savo kūno ir vertinti jo sveiko žmogaus akimis.

EyesOfAzure, labai įdomiai parašiau. Daugmaž viską žinojau, nes kur tik kokioj biblėj/internete pamatau ką nors su mitybą iškart čiumpu skaityti. Kartais atrodo, kad net turiu daugiau žinių nei kokios dietologės, kurias girdėjau šnekant per televiziją, na nebent aš užtaikau ant nekompetetingų žmonių biggrin.gif

kamius, sveikinu su šimtadieniu. Bent jau man labai gera prisiminti paskutinius metus mokykloje, o va kaip tik nuo šimtadienio ir supratau, kad labai mažai laiko beliko iki visų išsiskirstymo.

O dėl savo mitybos, tai parašysiu ką nors, kai turėsiu geresnių žinių, nes kol kas nieko gero unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Medelė @ 2011 02 22, 19:50)
O dėl savo mitybos, tai parašysiu ką nors, kai turėsiu geresnių žinių, nes kol kas nieko gero  unsure.gif

jungiuosi prie taves... unsure.gif
Atsakyti