Sveikos
koks ironiškas žodis iš tikro..
QUOTE(zuika26 @ 2011 03 30, 14:18)
cannelle gera knyga skaitai kiek daug tiesos,as nuolat kalbu su vs bet jie visada nugali bent suo metu,turbut manes jau visai nebeliko

dabar kalbasi tik vs patys su savimi nevalgyk , kitas sako prisiesk o dar trecias issvemk
nežinau kiek ta knyga gera,bet norisi ikėti,kad gal būt bent šiek tiek pads pakeisit mąstymą.Netikiu,kad visai tavęs nebūtų likę, tu stipresnė už vs, todėl neleisk jam visiškai tavęs valdyti!
QUOTE(Muumiijaa @ 2011 03 30, 14:39)
Sveikos
Canelle, tu labai teisingai viska pasakei. Uz mane daznai vs kalba. Iki tokio lygio, kad nueinu i virtuve, atsidarau saldytuva, pasiemu produkta, palaikau rankoj, pagalvoju, kad jei jo nesuvalgysiu, greiciau sulieknesiu, ir vel padedu atgal i saldytuva. Arba kaip seniau minejau su maisto uostymu...
Siandien gera diena man siaip, gerai darbai einasi, bet va nusprendziau padaryt iskrova. Ryte viskas gerai, bet popiet pasidare sunku dirbt, tai pasidariau sumustini, valgiau ir pykau ant saves. Kam man tas sumustinis, jei sedziu namie visa diena, niekur nejudu, tai ir energijos nereikia isnaudot, va kaip mastau ir grauziu save
nu va,tas mastymas nesaamoningas..vs man lyg prikišinėja, kad jei nesportuoju tą dieną,tai ir kalorijų man beveik nereikia,nes tik sėdžiu namie ir viskas..O juk visoms gyvybinėms funkcijom, vien kvėpavimui kcal mums nemažai reikia..Tačiau..
QUOTE(zuika26 @ 2011 03 30, 17:13)
as tika po nesekmingo vemimo,tuoj isprotesiu nuo tu minciu nezinau kur detis,pavargau
QUOTE(noriuzako @ 2011 03 31, 10:02)
medele, ka pasidarei?
As tai sudinai laikausi, uzkniso viskas... Noriu save nezinau primuzt, uzmust, nubaust. Atsibodo...
na jau,na jau,mergaitės, pasistrnkit nors kažką pozytyvaus rasti..neabejoju,kad rastumėt bent vieną nors ir menkądalyką dėl ko stengtis
Medelė, knyga " Life without ed" autorė Jenni Schaefer.
Aš taip pat jaučiuos,aki bandau savo ligą lygnt su kitom psichinėm ligom. Nesijaučiu turinti psichinių sutrikimų,o iš tikro turiu. Kad ir pripažįstu turinti valgymo sutrikimų, bet nepripažįstu turintipsichinių sutikimų.O tai galiam sakyt tas pat kaipnepripažint savo ligos.
Muumiijaa,
grynai taip pat mąstau.. Atrdo nežinau ą reiktų pasakyt psichologui.
bet tikriausiai yra ne tai,akd neturėčiau ką pasakyt, bet taiakd nežinočiau kaip pasakyt.
Netikiu,akd svoris nekrenta nuo mažo kcal kiekio.. Teisogpati nepastebi gal.. Kai suvartojdavau mažai kalorijų epr dieną tai vos ne p pusę kg pamesdavau .kažkaip neisjuto atrodo tas svoris vieotoj.O dabar kai suvalgau bent po 1000 kcal atrodo svoris auga aksdien po kilogramą.Šiandien apsisvėriau- svorio nepriaugau,nor kcal dvigubai daugiau, bet jaučiuos tokia išpampus vėl. O nejauiu didesnės laimės,kaip matydama šonkaulius styrančis. Kas rytą veidordyje pasižiūriu ar dar matosi šonkaulių, įisitikndama,akd nepriaugau svorio
o man dabar kažko slogi nuotaika apstarosiom dienom..taipužeina nora prisipirkt maisto visokio nenormalaus ir prisivalgyt atrodo,kad nuotaika pagerės. Nežinau kas čia per pavasarinė depresija. Kaip atsipalaiduot svaitgaliais atrodo jau nebežinau. Gyvenčiau didesniame mieste, tai gal nueičiau kur save prblškydama ,o dabar atrodo nėra daugiau kaip kitaip savęs prablaškyt.. Na tikiuos nepaslysiu.
Čia taip nelabai į temą, bet buvom su draugėm aplankyt klasiokės,kuri pagimdė mergytę vakar . Kažkaip teigiamų emocijų pasikroviau truputį.. Žiūrėjau į jas ir mačiaukokia drugė laiminga..Aplink visi tokie susiraukę,nelaimingi,o čia žmogus tokslaimingas, nepaisant aplinkinių žiaurumo ir nesupratingumoj os atžvilgiu.