Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija & Anoreksija

QUOTE(cannelle @ 2011 03 29, 16:04)

reverse,
bet aš savęs nenoriu ir įtikint,akd priaugt svorio.Manau,akd tikrai to nereikia. Negi negaliu apsveikt nepriauginėdama svorio?negi galiu būt sveika tik turėdama storas šlaunis ir didelį pilvą  doh.gif

Tiesa, tavo kmi normalus, tai tereikia susitvarkyti santykį su maistu.

o aš atradau būdą, kaip visai nustoti graužti save dėl maisto - nevalgyti saldumynų ir panašaus "nuodėmingo" maisto. Aišku, turėčiau geriau gyvent su mintim, kad nėra blogo maisto, bet kol man tai pavyks, galiu išvengt savigraužos priepuolių augindama svorį sveikai.
Atsakyti
QUOTE(reverse @ 2011 03 29, 16:39)
o aš atradau būdą, kaip visai nustoti graužti save dėl maisto - nevalgyti saldumynų ir panašaus "nuodėmingo" maisto. Aišku, turėčiau geriau gyvent su mintim, kad nėra blogo maisto, bet kol man tai pavyks, galiu išvengt savigraužos priepuolių augindama svorį sveikai.

O as jei taip ilgai nevalgau saldumynu tai man tai tik issaukia persivalgyma. Todel as kitaip save "apgaunu". Jei jau matau is ryto, kad labai labai noriu, tai nusiperku koki sausainuka ar pyrageli, ir suvalgau ji vietoj vakarienes. Tada mintyse zinau, kad cia mano vakariene ir viskas gerai. Nes jei pavalgyciau vakariene, ir poto dar pyrageli, tai viskas..As labai blogai mastau, nes jei padarau nusizengima viena, tai manau, kad jau vistiek viskas sugadinta, ir tada atsirisa burna.
Atsakyti
Aš ką tik po grandiozinių dviejų vėmimų verysad.gif Šiuo metu labai daug problemų namuose, šiandien prisidėjo dar vieną, grįžau po paskaitų ir pradėjau valgyti (geriamo jogurto puodelį, piršto storumo duonos riekę su sviestu, bandelę su cinamonu). Ir viską valgiau maukdama vandenį ir jau ruošdamasi į wc verysad.gif Dar pasidariau užpilamos sriubos, bet išpyliau ją į tualetą. Po to užplaukė vėl apetito banga ir pradėjau kimšti batoną (4 riekės), dar jogurto puodelį išgėriau, dar vandens, žinoma ir vėl į wc.

Dabar jaučiuosi nusiraminusi, bet žinau, kad ne tokiomis priemonėmis turėčiau išlieti įtampą ar išvis bandyti spręsti problemas. Norėčiau eiti miegoti iki rytojaus, bet daug mokytis reikia, o jėgų vsiškai nebeliko, nuotaikos irgi. Velnias. schmoll.gif

Atsakyti
Medele, laikykis 4u.gif Rytoj bus geriau.
Atsakyti
QUOTE(reverse @ 2011 03 29, 16:39)
Tiesa, tavo kmi normalus, tai tereikia susitvarkyti santykį su maistu.

o man šitas būdas nikaip netiktų.Saldžiarūrė aš didžiausia esu.. turbūt bent pusę mano kalorijų nesvarbu kiek jų suvartočiau ar 400 ar 1200 sudaro kažkas saldaus,įskaitant jogurtus,sūrelius ir pan. doh.gif Šiandien nusipirkau 5 saldainius,galvojau bus kokiom 3 ar 2 dienom.. bet 2 per priešpiečius suėjo,du popiet ir dar paskutinį su vakariene suvalgiau doh.gif

QUOTE(Medelė @ 2011 03 29, 18:46)
Aš ką tik po grandiozinių dviejų vėmimų  verysad.gif Šiuo metu labai daug problemų namuose, šiandien prisidėjo dar vieną, grįžau po paskaitų ir pradėjau valgyti (geriamo jogurto puodelį, piršto storumo duonos riekę su sviestu, bandelę su cinamonu). Ir viską valgiau maukdama vandenį ir jau ruošdamasi į wc  verysad.gif Dar pasidariau užpilamos sriubos, bet išpyliau ją į tualetą. Po to užplaukė vėl apetito banga ir pradėjau kimšti batoną (4 riekės), dar jogurto puodelį išgėriau, dar vandens, žinoma ir vėl į wc.

Dabar jaučiuosi nusiraminusi, bet žinau, kad ne tokiomis priemonėmis turėčiau išlieti įtampą ar išvis bandyti spręsti problemas. Norėčiau eiti miegoti iki rytojaus, bet daug mokytis reikia, o jėgų vsiškai nebeliko, nuotaikos irgi. Velnias. schmoll.gif

va tame ir bėda,akd atsipalaidavimo būdas ir išsivadavimas nuo streso mums-maistas.. negerai ,labai negerai...
Laikykis, ryt-nauja diena..
Atsakyti
QUOTE(cannelle @ 2011 03 29, 20:18)

va tame ir bėda,akd atsipalaidavimo būdas ir išsivadavimas nuo streso mums-maistas.. negerai  ,labai negerai...
Laikykis, ryt-nauja diena..

O šito sau negaliu pritaikyt. Anksčiau rasdavau nusiraminimą maiste, dabar priešingai - jei tik kokios problemos, kyla noras nevalgyt, dingsta apetitas ir dvigubai graužiuos maitindamasi. Bet dažniausiai pasiseka vadovautis protu ir nepraleist valgymų.
Atsakyti
O as maiste ne tik rasdavau nusiraminima, bet ir isliedavau geras emocijas. Kai liudna, kimsdavau i save negalvodama, bet ka ir bet kaip. Taciau veliau atsirado iprotis "apdovanot" save pvz sekmingai islaikius egzamina, ar tiesiog atejus savaitgaliui po sunkiu darbu..bet jau tada kimsdavau apgalvotus produktus..tfu tfu tfu, jau dvi savaites nebuvo valgymo priepuoliu ax.gif
Atsakyti
Šiandienos finale 4 vėmimai. Bandau galvoti taip, kad rytoj nauja diena ir naujas startas, bet iš tikro jau taip atsibodo man pačiai ta mintis, kad nauja pradžia ir bla bla bla.
Šiaip stresą labiausiai mėgstu nuimti badavimu, ypač kai būnu labai supykusi ant ko nors visiškai atsisakau valgyti. Šiandien dar labai nepalankiai susiklostė, kad kaip tyčia buvau viena namuose ir grįžau alkana kaip tigras.
Bandysiu taisytis vis tiek.
Atsakyti
Medele, reikia susiimt ir mastyt teigiamai. Tie pazadai sau, kad nuo rytojaus viskas keisis, man yra iki kraujo pazistami. Zadejau milijonus kartu.

O as issimatavau daug savo pavasariniu ir vasariniu rubu. Geriau buciau nesimatavus.
Atsakyti
laba diena mergaites 4u.gif kaip sekesi pradet nauja dienele?
medele reikia stengtis,kad ir kaip uzknisa ta nauja pradzia,laikykis mergyt 4u.gif
muumiijaa as kasdien ,per diena net kelis kartus ,lendu i per mazus savo rubus ir kas kart depresuoju ir vis save spaudziu ir pykstu ant saves.po pasimatavimo jau sakau nesimatuosiu visa savaite bet po keliu valandu vel lendu lug kas butu pasikeite o svarbiausia kuo dazniau lendu tuo atrodau vis storesne ir storesne verysad.gif

o del stresu tai jei labai pykstu ar stresuoju tai man dingsta apetitas,bet jei pyktis,stresas nedidelis tada tai jau nors sauk: uzsiukit man burna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika26: 30 kovo 2011 - 11:24
Stresas, įvairios bėdas, negalėjimas susitvarkyti su problemomis VS yra sprendžiamas dažniausiai tik valgymu.. VSC bando tai pakeisti...
Aš kartais taip ilgiuosi to valgymo dėl vienos ar kitos problemos-taip gerai padeda atsijungti nuo pasaulio. Gal todėl dar vis persivalgau..

Na o dabar jau kelintą dieną valgau tvarkingai-rytais būna labai lengva, bet kiekvieną vakarą dar norisi prisikimšti ir ne todėl kad alkana, bet tiesiog... Praeitą savaitė sugebėjau vieną kartą 5ryto, kitą kartą 3ryto prisiėsti-dienom buvau gerai valgius, tad vakare nebūtų sutilpęs persivalgymas, todėl palaukiau kol apvirškinau ir tuomet naktį puota.. Net viską buvau suplanavus, tai ir yra baisiausia.
Atsakyti
labukas
smile.gif

QUOTE(reverse @ 2011 03 29, 20:21)
O šito sau negaliu pritaikyt. Anksčiau rasdavau nusiraminimą maiste, dabar priešingai - jei tik kokios problemos, kyla noras nevalgyt, dingsta apetitas ir dvigubai graužiuos maitindamasi. Bet dažniausiai pasiseka vadovautis protu ir nepraleist valgymų.

vis vien esmė ta pati.Nusiraminimas susijęs su mityba. Vieni valgo nežmoniškus kiekius,akd nusiramintų,kiti išvis nevalgo..Jei nebūtų susiję su mityba, tai emocine būsena neturėtų tam įtakos net..bent aš taip manau.

QUOTE(Muumiijaa @ 2011 03 29, 20:58)
O as maiste ne tik rasdavau nusiraminima, bet ir isliedavau geras emocijas. Kai liudna, kimsdavau i save negalvodama, bet ka ir bet kaip. Taciau veliau atsirado iprotis "apdovanot" save pvz sekmingai islaikius egzamina, ar tiesiog atejus savaitgaliui po sunkiu darbu..bet jau tada kimsdavau apgalvotus produktus..tfu tfu tfu, jau dvi savaites nebuvo valgymo priepuoliu ax.gif

aš panašiai irgi.. Visada mintyse susigalvoju,akd save apdovanot reiks..va prieš varžybas daug ko nevalgiau,norjau numest kelis kg.. numečiau, bet iškart mintyse galvojau,akd jeigu laimėsiu-nusipirksiu kažką ko labaai noriu ir draudžiau sau visą laiką...tačiau po varžybų kas keisčiausia "neadovanojau" savęs maistu.Gal todėl,kad užmiau ne pirmą,o antrą vietą ir gal todėl,kad šventimas nuėjo šuniui ant uodegos.
Džiaugiuos labai už tave smile.gif man persivalgymų nebuvo irgi apie porą savaičių..prieš tai irgi gerai sekės,bet nuvažiavom savaitgalį pas močiutę ir neatsilaikiau visokiem skanumynam. ne tai,akd suvalgyčiau kelis skanėstus ir be didelio sąžinės graužimo nueičiau miegot,prikirsti reikia,kad net šonus skaudėtų... doh.gif

QUOTE(Medelė @ 2011 03 29, 21:59)
Šiandienos finale 4 vėmimai. Bandau galvoti taip, kad rytoj nauja diena ir naujas startas, bet iš tikro jau taip atsibodo man pačiai ta mintis, kad nauja pradžia ir bla bla bla.
Šiaip stresą labiausiai mėgstu nuimti badavimu, ypač kai būnu labai supykusi ant ko nors visiškai atsisakau valgyti. Šiandien dar labai nepalankiai susiklostė, kad kaip tyčia buvau viena namuose ir grįžau alkana kaip tigras.
Bandysiu taisytis vis tiek.

puikiaia suprantu tave ir manau,kad reikia imtis kažkokių kitokių gydymo metodų tau ar psichologijos nei pasakymas sau "ryt nauja pradžia " ar "nuo rytojaus viskas bus kitaip "

kiek kartų jau taip sakėm ,o viskas vis vien taip pat..?

QUOTE(zuika26 @ 2011 03 30, 11:21)
laba diena mergaites 4u.gif kaip sekesi pradet nauja dienele?
medele reikia stengtis,kad ir kaip uzknisa ta nauja pradzia,laikykis mergyt 4u.gif
muumiijaa as kasdien ,per diena net kelis kartus ,lendu i per mazus savo rubus ir kas kart depresuoju ir vis save spaudziu ir pykstu ant saves.po pasimatavimo jau sakau nesimatuosiu visa savaite bet po keliu valandu vel lendu lug kas butu pasikeite o svarbiausia kuo dazniau lendu tuo atrodau vis storesne ir storesne verysad.gif

o del stresu tai jei labai pykstu ar stresuoju tai man dingsta apetitas,bet jei pyktis,stresas nedidelis tada tai jau nors sauk: uzsiukit man burna

Man šiandien diena niekuo neišsiskiarianti, be jokių epr didelių stresų. tik nu tas kiekvieno kąsnio skaičiaviams mane varo iš proto.. mokykloj šiandien vo en kas antra pamoka laisva, tai vis kokį obuolį,tai siorubos ar dar ką suvalgau ir iškart skubu užsirašyt,akd enpamirsčiau kiek kcal suvartojau ir ,akd jų nebūtų per daug doh.gif

galiu pasidžiaugt,akd pastarosiom dienom suvartoju apie 1300 kcal,dvigubai daugiau nei anksčiau. Bet sąžinės graužyulys visada slypi ir ta baimė ar tik nepriaugau kokio gramo.. Nesisvėriau nei vakar,nei šaidnein ryte ir vakare.Kas man irgi neįprasta.

Dabar skaitau viena anglišką knygą ape vs.

ten pataria,kad reiktų išmokt atskirt save ir vs, pavadint šią liga kokiu nors vardu ir stengtis atsikirti ,kada mastome mes, kada musu vs,rašyti dialogus ar net kalbėtis garsiai su savo vs stengtis prieštarauti jam,o ne leistis būti paveikiamam..iš tikro taip viskas pažįstama,kai skaitau..
kai[ ir rašė pati pastebiu,akd su žmonėm kalbu nebe aš,o mano vs..anksčiau nerrėkdavau tiek ant žmonių ar piktai nešnekeėdavau.o dabar vis dažniau susinervuoju uir ką aprėkiu..Tai iš tikro ne aš šneku,o mano vs..
pacituosiu truputį:

Ed (eating disorder): you should not eat dinner
jenni: i know.I won't eat dinner.

Ed: ypu shouldn't eat dinner
jenni:you are wrong. i should eat dinner, but i just cant.

ed: you shouldn't eat dinner
jenni:you are wrong.I should eat dinner,and i will.

mes turim neutikti su vs,atsiskirti nuo to. nes jei neišmoksim atsikirti tai ir elgsimės taip kaip sako ne protas,o vs..

ed immediately said,"jenni,that womman is thinner than you.you are so large.you have really let yourself go",from the ground floor to level three, i felt as i had gained twenty pounds.have you ever gained weight while riding an elevator?if you have, then you must be familiar with one of ed's favourite rules :"you must always be thinnest person in any place at anny given time"
ed has rules for everything."you must always eat less than the people you are dinning with on an occasion", "your "skinny"jeans must always fit your body loosely".

ir iš tikro man tai tinka..nUolat save lyginu su pačiais ploniausiais žmonėm,kurie tada yra su manimi.Galvoju kuri vieta pas mane plnesnė ir ką turėčiau papalonint,kad būčiau ploniausia kompanijoj..Visad stengiuos bent prie žmonių valgyt mažiausiai ir panašiai..

kartais mums atrodo,akd jau nebera to vs pas mum ,ypač kai geriau opradeda sektis,bet kaip knygoj smaikščiai rašoma tada vs nusprendžia kitaip mus pasiekti ir paveikti.Pvz skambindamas į telefoną pasivadinęs "D.Pression", "I.M.pain" ar "Ms.Ery"(misery-nelaimė,kančia) arba rašo emeilu ,pavadinęs žinutes "Miss me? "Reminder:you are fat" ar "Lose ten pounds in ten days".

iš tikro vs mus gali apsiekti pačiom įvairiausiom formom.jeigu mes neišmoksim jo atskirt nuo savo gyvenimo,nuo savęs vs amžinai tykos ir ieškos būdų kaip mus paveikti,lauks kol tapsim liūdnos,pažeidžiamos,įksudintos ir vėl smogs..

tikiuos ir labai noriu,akd visos išsikapanotume.Ir nei kie neabejoju,akd išeitis tikrai yra !!

geros dienelės 4u.gif
Atsakyti