Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga

Apklausa: Ko labiausiai laukiate Brėkštančioje aušroje? (59 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Laba diena biggrin.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 13, 05:57)
Baton Ruz
Viesbutis...vampyrai pusryciauja...
user posted image
Pagal laikrodzio rodykle...Vladimiras, Siobhana, Liamas, Sandra- Sent Simono zmona( as nesupratau kas ji), Amunas, Eleazaras, Tania, Zafrina, Stepanas.

Nr. 2 tas Stefanas!!!!!!!!!!

QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 13, 07:04)
Nika89...begalve as doh.gif  neisbuciuota likai ax.gif ...pasitaisau  oro_buckis.gif
user posted image

"Jaunatis"...lego versija bigsmile.gif
user posted image

imu ta per vidurį lotuliukas.gif thumbup.gif
ir lego tai norėčiau lotuliukas.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 13, 12:16)
Na, Stefka nutare maikute uzdeti 

juokauji biggrin.gif ?

nu aš šiandien buvau pardėj po šimto metų. tai iš to išpardaviminio džiaugsmo nukoviau dvi sukneles ir švarkelį. ui ui kaip aš laiminga, nu kaip bobikė po apsipirkimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 13, 10:26)
Vis negaliu prisiminti, kuriai is musiskiu ziema tokia geras emocija teikia...man ji tokia ilga ilga...o dar tik sausis...tai jei ir vasari taip sniega dalins...nezinau...man nuo saules trukumo, tuoj depresija prasides... doh.gif

man ziauuuuriai nepatinka ziema doh.gif patirpo sniegas tai kitos problemos. pries kelias dienas ikritom i duobe is vaziuodami is aiksteles, isstumiau viena, o siandien bobelka trise stumem, ale pavyko tik su sniuru istemt blink.gif blyn, breiciau ta ziema baigtus doh.gif
QUOTE(Miško uoga @ 2011 01 13, 16:53)
truputį užmečiau akį į Daivos (?) nuorodą, kur Twilightą komentuoja Robas, Kristen ir režisierė (?)... Nu jiems ten viskas juokinga blyn  doh.gif ot nerimta publika  doh.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

ei, as irgi noriu paziuret biggrin.gif paprastai nuorodas praignoruoju, tai nepamaciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 13, 17:19)
ei, as irgi noriu paziuret biggrin.gif paprastai nuorodas praignoruoju, tai nepamaciau biggrin.gif

aš irgi paprastai praignoruoju ax.gif
čia
Atsakyti
man patinka žiema su daug daug sąlygų: kad būtų prisnigę daug, kad šaltukas būtų -10, kad būtų saulėta biggrin.gif na, kai sninga, galėtų būt ir apsiniaukę, bet kai nesninga kad būtų saulėta biggrin.gif

tokiu oru gamta nuostabiai graži, nebegyvena virusai, oras rogutėms yra tiesiog puikus, o gatvės sausos ir purvai nesitaško, nereikia plauti mašinos ir purvų į striukę nesusirenki biggrin.gif

šlykščiausia yra apie 0 ir kai viskas tįžta.

ir dar gerai, kai pavasaris ateina staiga. tiesiog vieną dieną, pageidautina kovo 1-ą sušyla iki plius 12 ir per dvi dienas viskas nutirpta ir nuplaukia. žolytė sausa, šaligatviai švarūs biggrin.gif o dar po kelių dienų būna plius 14 ir taip iki balandžio galo, o paskui nuo gegužės jau plius 21.

tai, va, reikia labai norėti, norėti norėti ir užprogramuosim, kad taip būtų biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 13 sausio 2011 - 17:33
QUOTE(Miško uoga @ 2011 01 13, 18:25)
aš irgi paprastai praignoruoju  ax.gif
čia

gana skaniai žiūrisi, ir jie čia mažiau išsidirbinėja, nei komentuodami eclipsę... nes per eclipsę tai tiesiog jau tyčiojasi biggrin.gif
Atsakyti
Hi...

prisiduodu...

siandien kazkokia as vos gyva...

FOTO EDWOS IR BELOS heart.gif
Atsakyti
Sveikos..
Foto E ir B.. wub.gif Idomu jau pasidare.. gal ten visai hot scenu bus? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dakota:
user posted image

Jacobas
user posted image
user posted image

Blem net nusispjauti negali vargsiukas doh.gif
user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

user posted image

user posted image

Papildyta:
Asley, SKATELAND filme:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Valio thumbup.gif musu grazuoliukai is pogrindzio lenda pagaliau smile.gif .
Atsakyti
Jau doh.gif prasidėjo doh.gif lotuliukas.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(style @ 2011 01 13, 21:45)

Kokios nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet ne visas man rodo!!!! cry.gif cry.gif cry.gif
Papildyta:
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 13, 21:50)
Jau doh.gif prasidėjo doh.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

user posted image

Siaubas doh.gif doh.gif doh.gif Kaip sugeba iš tokios wub.gif wub.gif wub.gif nuotraukos padaryti kažin ką schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zizija: 13 sausio 2011 - 20:54
QUOTE(style @ 2011 01 13, 21:45)

Uoj, kaip leidiškai spjaudosi lotuliukas.gif
Atsakyti