QUOTE(antajo @ 2011 01 15, 23:29)
noriu tokiu batu kaip Robkes! eina sau kaip noriu!!!

labai faini. aš irgi norėčiau
QUOTE(petrike @ 2011 01 16, 01:04)
O ''Paranormal activity'' as esu maciusi, ziurejau su savo 10 metu dukterecia... Nu mums patiko, bet ko ten labai bijoti, tai abi nesupratom. Esu skaiciusi, kad ir kinuose uzdraude rodyt, nes zmones paziureje isprotejo, tai absoliuciai nesuprantu, kame reikalas... Bet as tokia maniake, gal jau nedidele doze manes neveikia?

Va, kai paziuresiu Misko uogos filma, tai atsoks fantazija
Su vyru žiūrėjom treilerį, tai irgi nieko baisaus nematėm

O tas istorijas apie išprotėjusius žmones ir filmo uždraudimus kažkur, tai tik leidėjo reklaminiai bajeriai
O dėl to filmo. Ne baisumo bijau (galima užsimerkt jei ką), kiek bijau pati susitraumuoti
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 16, 10:06)
vakar su ausim kažką pasidariau - dar nuo ligos jos tai užgulusios, tai ne, vakar pučiau, kad neva atgultų. ir išgirdau trekšt kairėj ausy. nu tai dabar su ja beveik negirdžiu, o pusą nakties prablioviau nuo skausmų

varysiu į ligoninę ar kur

geras trekšt

Sako, kad uždegimo skausmą iškart nuima sulašintos svogūnų sultys, bet po trekštelėjimo, tai nežinau nežinau... jetau, kaip man irgi suskaudo paskaičius.. varyk ligoninės ir kuo greičiau sveik
tiesa, Eglioshos auskarai tikrai čiotki
Papildyta:
Tiesa, baisiai noriu, bet ir nekenčiu pasibuvimų / baliuškų
Vakar buvo pusbrolio gimdienis, sesės įspūdžiai po Australijos.. Tai mano vaikas, žinoma, nieko normalaus nevalgė, nes buvo visokių auklių, kurios mandarinais ir saldainiais vaiką prifarširavo

o ir tas nė už ką košės nenorėjo... Tai šiąnakt buvo devyni pragarai.. Ne gana to, kad mažiuką keltis maitint reikia, tai ir didysis apie 4 pabudo, nemiegojo, išalko, 5-tą ėjom valgyt.. Galva ištinus nuo tokios naktelės.. O ir bacilą jaučiu pasigavau - sloga, gerklė, kosulys

Kad tik vaikai atsilaikytų