QUOTE(style @ 2011 01 11, 13:48)
Dar prisiminiau vieno tipo filmus - KARINIAI. Sunku man juos ziureti, nes negaliu suvokti,kad tokie dalykai vyko is tikruju

po kol kas pats geriausias karinis -
GELBSTINT EILINI RAJANA 
. Dar tada -
Juodojo vanago zutis,
Pearl Harboras.
Rajenas mūsų kompanijos vyrų vienas tų filmų kuriuos galima žiūrėti iki begalybės.
Mane Juodojo vanago žūtis sukrėtė, kaip Žanę sekmadienio filmas, negalėjau pusę nakties užmigti, nervavausi ir pikta buvau, tuo labiau kad filmas pagal tikrus faktus pastatytas.
Patiko dar Katynia, nu kažkaip toks teisingas filmas be bla bla.
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 11, 13:49)
man tai paprasta. patikusius visada prisimenu. o neypatingus - pamirštu. jei pamiršau, reiškia nieko neypatingas. būna, kad labai blogus filmus irgi prisimenu
Nu žinok pas mane panašiai, bet tų labai gerų filmų tik vos keli, o filmus kurie tiesiog patiko tai dažnai ir užmirštu. Kai iškyla diskusija tai kartais iškarto prisimenu, o kartais tik po savaitės

.
QUOTE(Arti @ 2011 01 11, 14:14)
O pas mane atmintis tokia...Pamatau filma.."o sita maciau..patiko/nepatiko " As galiu siuzetus atsiminti, bet filmu pavadinimai

Nors siaip ant kitu dalyku atmintim nesiskundziu..ale filmu pavadinimai juodoji skyle
Va va aš apie tai
Iš filmų apie gyvenimą tai: Gyvenimas yra gražus" toks tikrai geras filmas.
Dar prisiminiau
Isimylėjęs Šekspyras patiko didelį įspūdį taip kaip Twilight nepaaiškinamai sužavėjo ir kokią savaitę nepaleido
O gilioj jaunystėj tai patiko 9 su puse savaitės, dar pirma Laukinė orchidėja
Papildyta:
QUOTE(style @ 2011 01 11, 14:28)

kol sumygtukavau ir kiti jį prisiminė