Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga

Apklausa: Ko labiausiai laukiate Brėkštančioje aušroje? (59 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 16, 23:43)
ten Robke auksiniuose gaubliuose toks apsileides??? blink.gif

Viskas cia gerai... tai tik repeticija smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, draugeeeeeeees!!!!!!!!!!! wub.gif Smagu, kad pasigedot, nors as pati tai saves pasigest nespejau laugh.gif
QUOTE(Arti @ 2011 01 03, 19:57)
O kur Dzimute?  dingau padare..Turbut mano palinkejimu pasinaudojo..Brazilijon isvare

nea, brazilijon nea, bet turesiu trumputes atostogas kai kur kitur tongue.gif Nors dingau, tai ne del sitos priezasties doh.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 06, 06:53)
Dzimute, tavo aktorius tai pat gavo apodovanojima  mirksiukas.gif ...jam visi plojo stovedami
user posted image
Johnny Deep

koks ispuoseletas mano skonis vienok wub.gif thumbup.gif

QUOTE(style @ 2011 01 10, 23:06)
Bet Dzimute tai kaip i vandeni

panasiai ir buvo blush2.gif doh.gif kaip vandens prisisemus buvau doh.gif

QUOTE(Arti @ 2011 01 11, 15:56)
Tai "The skeleton key" nieks nenori paziuret ?..ten toks mistinis brrrrr 

oi, sitas labai geras thumbup.gif as ji visai neseniai ziurejau (del nesuprantamu priezasciu taip velai), tai paskui dar karta ziurejau, kad smulkmenas pastebet. Geras filmas, rekomenduoju visiems, kam patiko "Sestasis pojutis" ir "Kiti" thumbup.gif

QUOTE(style @ 2011 01 12, 14:30)
as kavos  schmoll.gif Man ji smirda  Vyras net namie negeria  as vartoju smagia vienatve kol vaikai darzelyje ir darbo nerandu 

QUOTE(egliosha @ 2011 01 12, 17:13)
o man kava labai skaniai kvepia bet uztai gert jinai kokia slyksti

jus cia rimtai? blink.gif As kavos negeriu, is aplinkiniu reakcijos jau galvojau, kad esu tokia viena visam pasauly laugh.gif

QUOTE(Miško uoga @ 2011 01 16, 18:17)
maniškiams vienam 2 metai 2 mėn, kitam 6 mėn.. Nu, niekada negalvojau, kad gali būt taip sunku..

Laikykis! Puikiai zinau ta savijauta. Pati isgyvenau, ir negalejau patiket kad SITAIP sunku gali buti. Uz tai dabar, kai paaugo, tai kaifas grynas- vaikai tarpusavy zaidzia, as turiu daug laisvo laiko thumbup.gif pastangos atsipirko biggrin.gif Mano atveju butu buve lengviau, jei butu atvirksciai vaikai gime. Nu bet plana kazkas is virsaus eme ir sukeite laugh.gif

Del siaubiaku, tai man pats baisiausias buvo "Bleiro ragana", nu tu blyn, kaip buvo baisu, tai iki siol nenoriu prisimint. Bet uz tai, dabar nebebijau. Ir stengiuosi neleist niekam manes ibaugint tais antgamtiniais reiskiniais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2011 01 16, 22:49)

jus cia rimtai?  blink.gif  As kavos negeriu, is aplinkiniu reakcijos jau galvojau, kad esu tokia viena visam pasauly  laugh.gif

labai rimtai biggrin.gif as turiu plikomos folgers kavos su vaniles aromatu, nu kaip nuostabiai kveeeepia!!! mums dede prie pora metu Kanados duty free nupirko, tai puse mamai sukraciau kaimynkoms pavaisint, o kita puse tebera. kvapas nerealus, nu bet kad man kava slyksti blush2.gif vyras kai paleidzia vidurius sauksta susivercia, gal taip per kelis metus ja ir sues
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 16, 22:43)

tavo sakinukas paraše superinis, bet labai svarbu, kad ir pradžia istorijos būtų. na, apie tai, kad vyras, nugirdęs, kaip viena moteriškė išsiregistravo iš SM ir turi daug laiko, pasiūlė man išsiregistruot... tada tavo sakinys įauna daaaaug žavesio biggrin.gif thumbup.gif

Lapute, ko pritilai? nejau per stipriai prikaliau, nepyk nenorėjau ax.gif biggrin.gif

SVeika Dzimute, sveika grįžus taip sakant biggrin.gif

nu ir čiau, eisiu praustis ir miegot, labanakt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 16, 23:55)

Lapute, ko pritilai? nejau per stipriai prikaliau, nepyk nenorėjau  ax.gif  biggrin.gif

Nea, viskas gerai biggrin.gif aš dabar skaitau, neturiu ko pasakyt ir nagus tvarkausi nail.gif Juk kaip ne kaip, bet ryt darbo diena doh.gif (kaip aš nebenoriu eit į darbą... unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2011 01 16, 23:49)
Del siaubiaku, tai man pats baisiausias buvo "Bleiro ragana", nu tu blyn, kaip buvo baisu, tai iki siol nenoriu prisimint. Bet uz tai, dabar nebebijau. Ir stengiuosi neleist niekam manes ibaugint tais antgamtiniais reiskiniais rolleyes.gif

Nu ne taip seniai ziurejau ta ''Bleiro ragana'' pirma karta. Man buvo ziauriai nuobodu, neidomu , apie joki baisuma net kalba nejo... Paziurejau visa tik del to, kad norejau suprasti, kas jame tokio... Ir nieko neradau... Taip ir likau nesupratus ar as tu filmu ziuret nemoku, ar mano mastymas kazkoks netoks... Reik dabar ta ''Skeleton key'' ziuret, nes kazkada puse maciau, bet taip ir nepaziurejau viso... Gal tiesiog nepriejau iki idomiausios dalies...
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2011 01 16, 23:12)
Reik dabar ta ''Skeleton key'' ziuret, nes kazkada puse maciau, bet taip ir nepaziurejau viso... Gal tiesiog nepriejau iki idomiausios dalies...

tai jame visas idomumas pabaigoje atsiskleidzia. Nors as tai pastoviai spelioju kas cia bus, kaip cia baigsis. Nesugebejau tiksliai atspet doh.gif Nors as jo prie siaubo nelabai priskirciau. Mistinis. Geras thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 16, 22:55)
SVeika Dzimute, sveika grįžus taip sakant biggrin.gif

drinks_cheers.gif smagu matyti ir man thumbup.gif is pradziu issigandau, kad dingai, paskui pamaciau, kad tiesiog nike kelias raides prisirasei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzimute: 16 sausio 2011 - 23:20
OMG OMG OMG!!! katik suzinojau, kad per tv3 Glee rodys!!! maciau visas serijas jau, ale nepatingesiu ir dar syki lietuviskai paziuresiu thumbup.gif pirmas sezonas buvo super, net diedui patiko laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 16 sausio 2011 - 23:29
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 16, 22:40)
uoga, tau reikia susiorganizuoti poilsį nuo vaikų. nes organizmas serga tyčia, kai negauna poilsio biggrin.gif

bet aišku džiaugiuosi, kad ne vaikai nors biggrin.gif

ačiū už palaikymą 4u.gif jo, nusilpusi aš juodai..

aš irgi džiaugiuosi, kad vaikai neserga..

QUOTE(Dzimute @ 2011 01 16, 22:49)
Laikykis! Puikiai zinau ta savijauta. Pati isgyvenau, ir negalejau patiket kad SITAIP sunku gali buti. Uz tai dabar, kai paaugo, tai kaifas grynas- vaikai tarpusavy zaidzia, as turiu daug laisvo laiko  thumbup.gif  pastangos atsipirko  biggrin.gif 

mmm... ačiū.. kad taip tam, kas šniūriukus patampo, tiesiai į ausį ax.gif

QUOTE(petrike @ 2011 01 16, 23:12)
Taip ir likau nesupratus ar as tu filmu ziuret nemoku, ar mano mastymas kazkoks netoks...

Petrikei adrenalino trūksta lotuliukas.gif žiūrėk serbišką lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 16 sausio 2011 - 23:36
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 16, 22:12)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  čia yra baisi svetimybė, žiauriai nevartotina biggrin.gif
E I K T U S A U  blink.gif  lotuliukas.gif  norėčiau, vat rimtai norėčiau biggrin.gif
kokiom kalbom be italų kalbi? fricų ar francų dar? ir tu man pasakyk, kaip šveicarai patys tarpusavy kalbasi? vat susitinka pvz ženevietis ir tavo kraštietis? biggrin.gif

oi as tai daug moku, bet dar daugiau ismokt noreciau biggrin.gif siaip tai ta italu kalba tai cia tokia " menkiausia" biggrin.gif svarbu moket vokeiciu ir prancizu (kurios as nemoku).. plius eina tarmes. Pvz as mokiausi vokieciu kalbos, bet kai sveicaru vokietis kalba savo tarme - man nulis emociju, as neiko nesuprantu! .. na bet mokykloj nuo 3 klases moko viena is nacionaliniu kalbu.. kita nuo 5klases.

QUOTE(egliosha @ 2011 01 16, 23:28)
OMG OMG OMG!!! katik suzinojau, kad per tv3 Glee rodys!!! maciau visas serijas jau, ale nepatingesiu ir dar syki lietuviskai paziuresiu thumbup.gif pirmas sezonas buvo super, net diedui patiko laugh.gif

kas per serialas? ir pas mus rodys maciau per kazkoki kanala.. g.gif
Atsakyti
apie ka tas glee? kada rodys? as irgi ziuresiu, jei jums patinka...

antajo, as ir vokieciu mokinaus, tai nei sveicarijoj, nei su austrais nesusisnekedavau. tik vokietijoj. bet matai nabuvau bavarijoj, girdejau ten irgi nekas biggrin.gif prancuzu irgi nemoku, nu rasyta teksta galiu ikirst vos, pvz laredoute puslapyje lotuliukas.gif bet sneket niekaip...
zavi mane ta senute europa, as esu jos fane nr.1
o kaip tavo vaikai sneka?

na, labanakt. nesirkit, neliudekt, ryt ir vel puiki savaite wink.gif
Papildyta:
styyyyle, tave pamaciau!!!

nu atsisveikinu, tocnai
Atsakyti