Sveikutes, draugeeeeeeees!!!!!!!!!!!

Smagu, kad pasigedot, nors as pati tai saves pasigest nespejau
QUOTE(Arti @ 2011 01 03, 19:57)
O kur
Dzimute? dingau padare..Turbut mano palinkejimu pasinaudojo..Brazilijon isvare
nea, brazilijon nea, bet turesiu trumputes atostogas kai kur kitur

Nors dingau, tai ne del sitos priezasties
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 06, 06:53)
Dzimute, tavo aktorius tai pat gavo apodovanojima

...jam visi plojo stovedami
Johnny Deep
koks ispuoseletas mano skonis vienok
QUOTE(style @ 2011 01 10, 23:06)
Bet Dzimute tai kaip i vandeni
panasiai ir buvo

kaip vandens prisisemus buvau
QUOTE(Arti @ 2011 01 11, 15:56)
Tai "The skeleton key" nieks nenori paziuret ?..ten toks mistinis brrrrr
oi, sitas labai geras

as ji visai neseniai ziurejau (del nesuprantamu priezasciu taip velai), tai paskui dar karta ziurejau, kad smulkmenas pastebet. Geras filmas, rekomenduoju visiems, kam patiko "Sestasis pojutis" ir "Kiti"
QUOTE(style @ 2011 01 12, 14:30)
as kavos

Man ji smirda Vyras net namie negeria as vartoju smagia vienatve kol vaikai darzelyje ir darbo nerandu
QUOTE(egliosha @ 2011 01 12, 17:13)
o man kava labai skaniai kvepia bet uztai gert jinai kokia slyksti
jus cia rimtai?

As kavos negeriu, is aplinkiniu reakcijos jau galvojau, kad esu tokia viena visam pasauly
QUOTE(Miško uoga @ 2011 01 16, 18:17)
maniškiams vienam 2 metai 2 mėn, kitam 6 mėn.. Nu, niekada negalvojau, kad gali būt taip sunku..
Laikykis! Puikiai zinau ta savijauta. Pati isgyvenau, ir negalejau patiket kad SITAIP sunku gali buti. Uz tai dabar, kai paaugo, tai kaifas grynas- vaikai tarpusavy zaidzia, as turiu daug laisvo laiko

pastangos atsipirko

Mano atveju butu buve lengviau, jei butu atvirksciai vaikai gime. Nu bet plana kazkas is virsaus eme ir sukeite
Del siaubiaku, tai man pats baisiausias buvo "Bleiro ragana", nu tu blyn, kaip buvo baisu, tai iki siol nenoriu prisimint. Bet uz tai, dabar nebebijau. Ir stengiuosi neleist niekam manes ibaugint tais antgamtiniais reiskiniais