Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga

Apklausa: Ko labiausiai laukiate Brėkštančioje aušroje? (59 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nika89 @ 2011 01 11, 21:26)
ohmy.gif O buvo priezasciu vaiduokliu bijot???? unsure.gif  Blecha kaip idomu blink.gif papasakok unsure.gif As tai visad labai mirusiu zmoniu bijodavau, daug baisiau budavo uz jausma "nejauku", bet po mociutes mirties nebebijau...visa nakti net buvau prasedejus, kai meldesi uz ja...kazkaip dingo ta baime smile.gif
[

as tai nebijau..ta prasme - nzn kaip cia paaiskinus.. na neatrodo kad baime tai.. bet pvz i laidotuves neinu niekada (na buvau pora kuriu deja isvengt negalejau, bet sedejau tolybej ir ne artyn!).. negaliu tiesiog.. man kazkas neperzengiamo tai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 11, 22:13)
is tikro tai jo lotuliukas.gif jau geriau nei rusiskai, galiu uzkliuvus ar apvirtus nusikeikt ir nepasigedyt laugh.gif buvo ant seiles uzeje dar visus vandom vadint lotuliukas.gif

aš įpratus sakyt "rupūs miltai" biggrin.gif ir būtinai posakyje "och tu rupūs miltai". pati nežinau iš kur pasigavau. o "vanda" tai prikolnai biggrin.gif
dar naudojamas "šakės".
bet aišku ir tų negražių daug sakau. mes šeimoj keikūnai nepraustaburniai. keista, kad vaikas nesako keiksmažodžių biggrin.gif

QUOTE(Nika89 @ 2011 01 11, 22:26)
ohmy.gif O buvo priezasciu vaiduokliu bijot???? ------------

Ir Brada unsure.gif Jau truputi barzdos, plaukas ne i ta puse styro ir apsileidelis iskart unsure.gif Vat kokia Amy tikrai nekazka blink.gif

nesiplėsiu... nes įsibėgės fantazija ir vėl bus baisu, visai neseniai nuo to pagijau... tikiuosi...

nu, dėl brado tai žiauriai nesutinku, jis toks man visad švaruolis tvarkinguolis, net ir su barzda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 11, 21:37)
nesiplėsiu... nes įsibėgės fantazija ir vėl bus baisu, visai neseniai nuo to pagijau... tikiuosi...

nu, dėl brado tai žiauriai nesutinku, jis toks man visad švaruolis tvarkinguolis, net ir su barzda biggrin.gif

unsure.gif Nu ***** gerai... nesikabinsiu, nes ziuriu cia kazkaip visai rimta...kitaip buciau neatstojus, nes baisiai idomu blink.gif zodziu 000054.gif mirksiukas.gif
--------
drinks_cheers.gif Gerulis diedas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2011 01 11, 21:45)

PS. isgirtaji "avatara" ziurejom per tris kartus lotuliukas.gif ***** vis uzmigdavom..nezinau ar cia tokie pavarge ziuredavom ar cia su filmu kazkas ne taip doh.gif  biggrin.gif

sita kino teatre ziuret reikejo. visur kitur gaidys cool.gif mes kai antra karta ziurejom parsitysom multimedia ir ziurejom per visa siena. labai patiko tas filma. pasijunti tokioj nerealybej kad net saldu. megstu pasakas visokias. ziedu valdova po n kartu ziurejus, HP, karibu piratai. mano mylimiausi sitie wub.gif
Atsakyti
Visoj šios dienos diskusijos pasijutau jau tokia tundra unsure.gif Nes nežiūriu aš filmų...Nes nemoku žiūrėt...Man po penkiolikos min užeina noras pakalbėt ir pan..Ir taip lieku pusė filmo nemačius... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 11, 21:54)
Visoj šios dienos diskusijos pasijutau jau tokia tundra unsure.gif Nes nežiūriu aš filmų...Nes nemoku žiūrėt...Man po penkiolikos min užeina noras pakalbėt ir pan..Ir taip lieku pusė filmo nemačius... unsure.gif

Kai yr chebros as irgi tokia - liezuvio nenulaikanti doh.gif biggrin.gif nemoku su zmonem filmu ziuret..O su vyru kai ziuriu, tai pauze paspaudziu kai noriu pasneket lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 11, 21:54)
o kutvela, Robke prie apsileidusiu zviazdu alfa priskyre blink.gif http://www.alfa.lt/s...011-01-11_13-34 cia gal kad barzdos neskuto. Kristen tam sarasiuke taip pat yra, fotke is tu laiku kai filmavo Runaways swoon.gif

na nežinau, kuo jie ten užkliuvo g.gif Man tai visai gražiai atrodo abu mirksiukas.gif bent jau palyginus su kitais lotuliukas.gif

QUOTE(antajo @ 2011 01 11, 22:36)
as tai nebijau..ta prasme - nzn kaip cia paaiskinus.. na neatrodo kad baime tai.. bet pvz i laidotuves neinu niekada (na buvau pora kuriu deja isvengt negalejau, bet sedejau tolybej ir ne artyn!).. negaliu tiesiog.. man kazkas neperzengiamo tai..  unsure.gif

neatrodo, kad ir aš bijočiau, bet vaikystėj teko mirusį senelį savo bučiuot prieš karstą išnešant, tai ilgai bijojau prie numirėlių prieit bijau.gif Gal būtų kitaip, jei labai jį mylėčiau, bet.. senelis pastoviai tik bardavo mane, o dar ir užduodavo doh.gif

Myliu Robertuką net ir susivėlusį, o gal net ir labai suveltą... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2011 01 11, 23:04)
Kai yr chebros as irgi tokia - liezuvio nenulaikanti doh.gif  biggrin.gif  nemoku su zmonem filmu ziuret..O su vyru kai ziuriu, tai pauze  paspaudziu kai noriu pasneket lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai aš ir viena nemoku žiūrėt unsure.gif doh.gif Tai kokį žurnalą užmatau netoli, tai dar ką nors susimąstau doh.gif
Filmai ne mano stichija schmoll.gif Knygą skaitydama aš galiu atsijungt nuo visko, o su filmais niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2011 01 11, 21:26)
ohmy.gif O buvo priezasciu vaiduokliu bijot????

Man nejauku yra lavonai,laidotuves. Brrr...Nieko nera man baisiau uz ta dvieju dienu pasarvojima irraudojima prie karsto. Dieve dieve,kokia nesamone ir klaikybe. Nenoriu, kad mane kas mirusia matytu, na tik lavoninej. Tada staigiai kremuoja...Pelenus artimiesiems,o jie su mano pelenais lai daro ka nori - ar ant pianino laiko,ar paleidzia pavejui i jura ar dar ka... lotuliukas.gif Baisu net pagalvot,kadkunas gali gulet po zeme,ji grauzia visokie kirminai, bleeeee... no way...

o vaiduokliu as nebebijau... Maciau viena,labai grazu, miela ir nebebijau... tongue.gif

sakysit tundrai gliucit jau lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Arti @ 2011 01 11, 22:04)
Kai yr chebros as irgi tokia - liezuvio nenulaikanti doh.gif  biggrin.gif  nemoku su zmonem filmu ziuret..O su vyru kai ziuriu, tai pauze  paspaudziu kai noriu pasneket lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o ***** tada as su jum galiu filmus ziuret, nes man su vyru labai sunku, jis visa filma istyli, o as jau negaliu doh.gif Tai skersiniai zvilgsniai buna... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2011 01 11, 22:53)
Man nejauku yra lavonai,laidotuves. Brrr...Nieko nera man baisiau uz ta dvieju dienu pasarvojima irraudojima prie karsto. Dieve dieve,kokia nesamone ir klaikybe. Nenoriu, kad mane kas mirusia matytu, na tik lavoninej. Tada staigiai kremuoja...Pelenus artimiesiems,o jie su mano pelenais lai daro ka nori - ar ant pianino laiko,ar paleidzia pavejui i jura ar dar ka...  lotuliukas.gif Baisu net pagalvot,kadkunas gali gulet po zeme,ji grauzia visokie kirminai, bleeeee... no way...
~~~~~~
o vaiduokliu as nebebijau... Maciau viena,labai grazu, miela ir nebebijau...  tongue.gif
~~~~~~
sakysit tundrai gliucit jau  lotuliukas.gif  doh.gif
o ***** tada as su jum galiu filmus ziuret, nes man su vyru labai sunku, jis visa filma istyli, o as jau negaliu  doh.gif Tai skersiniai zvilgsniai buna...  cool.gif

cia turbut mane pacitavai biggrin.gif
~~~~~~~
nenoriu as net ir to grazaus mielo sutikt doh.gif biggrin.gif
~~~~~~~
pauze dazniausiai atspaudzia vyras..suprask - gana sneket lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 11 sausio 2011 - 23:01
Style šiand spec užėjau į gedimino 9. Tik dabar klausimas - kodėl skirtas tik mažas mužulytis kamputis? ar tų kampučių yra daugiau g.gif Nes aš labai nevaikščiojau, tik tiesiai pro duris ir radau iškart.
Papildyta:
QUOTE(style @ 2011 01 11, 23:53)
o ***** tada as su jum galiu filmus ziuret, nes man su vyru labai sunku, jis visa filma istyli, o as jau negaliu  doh.gif Tai skersiniai zvilgsniai buna...  cool.gif

Aš tai niekaip nesuprantu kaip žmonės išgali dvi valandas nekalėbt doh.gif lotuliukas.gif Todėl aš kino teatrų ir nemėgstu, nes ten esi privesrtas sėdėt, žiūrėt ir tylėt doh.gif

EEEMMMBRIIIIIII, ateik bigsmile.gif Visgi žiema, šaaaltaaaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 11, 23:03)
Style šiand spec užėjau į gedimino 9. Tik dabar klausimas - kodėl skirtas tik mažas mužulytis kamputis? ar tų kampučių yra daugiau g.gif Nes aš labai nevaikščiojau, tik tiesiai pro duris ir radau iškart.

Hmmmm. Jie (ta parduotuve,kuri paradavineja menininku daiktus ) yra tarp dubingiu ir muilo parduotuviu.. Na kaip kamputis, normali parduotuve g.gif Kai ieni i gedo 9, desniau palipi laiptukais, truputuka paeini ir po desine puse yra ta parduotuve... mirksiukas.gif Senai bebendravau su jais, tik parase, kad pardave viena kede ir pora auskaru lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 11, 23:05)

EEEMMMBRIIIIIII, ateik bigsmile.gif Visgi žiema, šaaaltaaaa biggrin.gif

Sakiau sakiau blembaaaaaa.... Nu ir teisingai... Emetas rusy tupi su tarantulem visokiom, tai neskriausk saves ir pasimegauk Embrio siluma :
user posted image
Atsakyti