Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

Kokie atsiliepimai apie Kauno "Akelą"?
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 12 22, 20:05)
Kokie atsiliepimai apie Kauno "Akelą"?

Sesė lankė, jai labai patiko.
Atsakyti
Sveikos,ar yra namie sportuojančių?? bigsmile.gif Kokie rezultatai,kokia savijauta?? ax.gif Aš anksčiau sportavau kalanetiką sporto klube,tai matėsi,jog keičiasi kūnas,deja po to mečiau,perėjau į aerobiką,nuo kurios kūnas praktiškai nesikeitė,tai vėl grįžtu prie naminių treniruočių biggrin.gif Stengsiuos sportuot kiek galima dažniau pagal video 10 years younger in 10 days biggrin.gif kas kartu? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveika,

Aš rudenį intensyviai namie sportavau ir tikrai labai patenkinta rezultatais. Dabar jau kurį laiką vis nepriverčiu savęs pasportuoti, o reikėtų... ax.gif Tik nežinau kaip sau įspirti į... biggrin.gif
Atsakyti
Irjuda,junkis prie manęs thumbup.gif Kiek sykių per savaitę sportuodavai??Mane tai stipriai motyvuoja kaip ta trenerė atrodo ir kad rodo pvz kaip moterų formos pasikeitė biggrin.gif Noriu ir aš taip cool.gif
Atsakyti
Įvairiai sportuodavau, kartais 1, kartais 3 kartus per savaitę. ax.gif Patiko tai, kad jau po pirmos treniruotės pajutau ženklų skirtumą: kojos ir juosmuo tvirtesni, oda žymiai pagražėjo... bigsmile.gif

Dabar nuo gruodžio pradžios sustojau, bet vis mąstau, kad reikia vėl pradėti. Tik tinginys labiau valdo. doh.gif Na, bet jei bus kompanija, tai gal pavyks įsitraukti bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi po vakar treniruotės kažkaip kitaip pajutau kūną bigsmile.gif Tai ir šiandien vėl sportavau thumbup.gif Patinka man kalanetika,nes kažkaip ji ištampo ir sustangrina viską,priešingai nei aerobika g.gif Nuo pastarosios nieko nesikeičia,tik atrodo,jog raumenys didėja doh.gif biggrin.gif Taigi Irjuda,jei jungiesi,galim čia pliurpti ir džiaugtis rezultatais tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas mergytes as ir jau prisiverciau save pradeti kalanetika namie 4u.gif i sale eiti nenoriu geda del savo gabaritu bet kazkada namie dariau buvo tikrai geri rezultatai sakau reikia susiimt ir vel pradeti.
Atsakyti
plyta,tai šaunu,kad sportuoji thumbup.gif kada startavai? ax.gif aš tai sugalvojau,kad skaičiuosiu kiek treniruočių jau padariau..po to bus įdomu kiek gavosi per kelis mėn. biggrin.gif
Atsakyti
dar nepradejau bet ryt darau pirma treniruote ax.gif
Atsakyti
tai tada didžiausios sėkmės thumbup.gif pagal filmuką darysi ar iš kitur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*charite* @ 2012 01 19, 23:30)
tai tada didžiausios sėkmės thumbup.gif pagal filmuką darysi ar iš kitur? g.gif

jauciu pagal filmuka kazkaip uzveza jis 4u.gif
Atsakyti