Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

ir labai greitai laikas praeina pagal jį sportuojant g.gif biggrin.gif Šiaip tik va antrą kartą darant pradėjau galvoti ar gerai ir tuos raumenis tempiu kaip sako biggrin.gif nes pirmąsyk daug lengviau darėsi nei šiandien biggrin.gif
Atsakyti
Na ką gi, jungiuosi ir aš... ax.gif Šiandien pradėsiu.

Aš niekaip negaliu daryti pratimų kasdien. schmoll.gif Neišeina... Sunku... Visur žiauriai skauda... verysad.gif
Atsakyti
as kazkur esu skaiciusi kad pratimus reikia daryti tris kart per savaite ypac pradedant. veliau palikymui uztenka ir karta i savaite. nezinau ar tiesa
Atsakyti
irjuda,kaip praėjo treniruotė? ax.gif

kažkaip dėl karto per savaitę dar pagalvočiau g.gif vis tiek judėti reikia pastoviai,ir jei koks sėdimas darbas..Kol man atostogos stengiuos kuo dažniau sportuoti,po to tiesiog neišeis dažniau nei kokius 3-4 kartus sportuoti schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, aš ką tik užmigdžiau savo žirnį, tad dabar kibsiu į darbą biggrin.gif

Kažkuriame video K.Pinkney sako, kad pakanka 2 kartų per savaitę. Kol kas bandysiu pagal "10 years younger in 10 years" video daryti 2 kartus per savaitę, o kai organizmas apsipras - kitomis dienomis tik pratimų kompleksą pilvui pagal programą "Quick Callanetics Stomach". ax.gif
Atsakyti
Man atrodo tą pilvui ir aš turiu,reikės paieškoti kompe g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irjuda @ 2012 01 20, 14:01)
Kol kas bandysiu pagal "10 years younger in 10 years" video daryti 2 kartus per savaitę, o kai organizmas apsipras - kitomis dienomis tik pratimų kompleksą pilvui pagal programą "Quick Callanetics Stomach".  ax.gif

Sveikos, gal galit nuorodą įmesti? ax.gif
Atsakyti
Na, aš jau po "treniruotės" rolleyes.gif Visai smagu... Nepaisant to, kad kojos tirta, atsirado energijos antplūdis nerealus... thumbup.gif

Visus video turiu parsisiuntusi. Kiek pamenu - susiradau google ir per programėlę Torrent parsisiunčiau ax.gif
Atsakyti
Irjuda thumbup.gif smagu,kad prisiruošei..Vakarop ir aš eisiu pasportuoti biggrin.gif
Atsakyti
Na, jei ir toliau taip kartu sportuosim, manau nenuleisiu greit rankų thumbup.gif Juolab, kad jau antrą mėnesį derinu mitybą ir pavyko atsikratyti kelių kg rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip derini mitybą? ax.gif Dideli svorio mažinimo tikslai? ax.gif

aš irgi stengiuosi gražiau valgyti,nes užtenka kelias dienas atsileisti ir žiūrėk +2kg doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na taip, svoris ir man labai greit auga... doh.gif O dar švenčių maratonas niekaip neužsibaigia doh.gif Numesti reikia daug. Iki pirmojo mažojo tikslo liko 3 kg numesti blush2.gif

O dėl mitybos - iš daugelio dietų pasidariau sau tinkamą variantą, kurio pavyksta laikytis. Daugiausia principų paėmiau iš Sistema MINUS 60 ax.gif
Atsakyti