ir labai greitai laikas praeina pagal jį sportuojant Šiaip tik va antrą kartą darant pradėjau galvoti ar gerai ir tuos raumenis tempiu kaip sako nes pirmąsyk daug lengviau darėsi nei šiandien
kažkaip dėl karto per savaitę dar pagalvočiau vis tiek judėti reikia pastoviai,ir jei koks sėdimas darbas..Kol man atostogos stengiuos kuo dažniau sportuoti,po to tiesiog neišeis dažniau nei kokius 3-4 kartus sportuoti
Na, aš ką tik užmigdžiau savo žirnį, tad dabar kibsiu į darbą
Kažkuriame video K.Pinkney sako, kad pakanka 2 kartų per savaitę. Kol kas bandysiu pagal "10 years younger in 10 years" video daryti 2 kartus per savaitę, o kai organizmas apsipras - kitomis dienomis tik pratimų kompleksą pilvui pagal programą "Quick Callanetics Stomach".
Kol kas bandysiu pagal "10 years younger in 10 years" video daryti 2 kartus per savaitę, o kai organizmas apsipras - kitomis dienomis tik pratimų kompleksą pilvui pagal programą "Quick Callanetics Stomach".
Na taip, svoris ir man labai greit auga... O dar švenčių maratonas niekaip neužsibaigia Numesti reikia daug. Iki pirmojo mažojo tikslo liko 3 kg numesti
O dėl mitybos - iš daugelio dietų pasidariau sau tinkamą variantą, kurio pavyksta laikytis. Daugiausia principų paėmiau iš Sistema MINUS 60