ir labai greitai laikas praeina pagal jį sportuojant
Šiaip tik va antrą kartą darant pradėjau galvoti ar gerai ir tuos raumenis tempiu kaip sako
nes pirmąsyk daug lengviau darėsi nei šiandien
Na ką gi, jungiuosi ir aš...
Šiandien pradėsiu.
Aš niekaip negaliu daryti pratimų kasdien.
Neišeina... Sunku... Visur žiauriai skauda...
Aš niekaip negaliu daryti pratimų kasdien.
as kazkur esu skaiciusi kad pratimus reikia daryti tris kart per savaite ypac pradedant. veliau palikymui uztenka ir karta i savaite. nezinau ar tiesa
irjuda,kaip praėjo treniruotė?
kažkaip dėl karto per savaitę dar pagalvočiau
vis tiek judėti reikia pastoviai,ir jei koks sėdimas darbas..Kol man atostogos stengiuos kuo dažniau sportuoti,po to tiesiog neišeis dažniau nei kokius 3-4 kartus sportuoti
kažkaip dėl karto per savaitę dar pagalvočiau
Na, aš ką tik užmigdžiau savo žirnį, tad dabar kibsiu į darbą
Kažkuriame video K.Pinkney sako, kad pakanka 2 kartų per savaitę. Kol kas bandysiu pagal "10 years younger in 10 years" video daryti 2 kartus per savaitę, o kai organizmas apsipras - kitomis dienomis tik pratimų kompleksą pilvui pagal programą "Quick Callanetics Stomach".
Kažkuriame video K.Pinkney sako, kad pakanka 2 kartų per savaitę. Kol kas bandysiu pagal "10 years younger in 10 years" video daryti 2 kartus per savaitę, o kai organizmas apsipras - kitomis dienomis tik pratimų kompleksą pilvui pagal programą "Quick Callanetics Stomach".
Man atrodo tą pilvui ir aš turiu,reikės paieškoti kompe
QUOTE(Irjuda @ 2012 01 20, 14:01)
Kol kas bandysiu pagal "10 years younger in 10 years" video daryti 2 kartus per savaitę, o kai organizmas apsipras - kitomis dienomis tik pratimų kompleksą pilvui pagal programą "Quick Callanetics Stomach". 
Sveikos, gal galit nuorodą įmesti?
Na, aš jau po "treniruotės"
Visai smagu... Nepaisant to, kad kojos tirta, atsirado energijos antplūdis nerealus...
Visus video turiu parsisiuntusi. Kiek pamenu - susiradau google ir per programėlę Torrent parsisiunčiau
Visus video turiu parsisiuntusi. Kiek pamenu - susiradau google ir per programėlę Torrent parsisiunčiau
Irjuda
smagu,kad prisiruošei..Vakarop ir aš eisiu pasportuoti
Na, jei ir toliau taip kartu sportuosim, manau nenuleisiu greit rankų
Juolab, kad jau antrą mėnesį derinu mitybą ir pavyko atsikratyti kelių kg
Kaip derini mitybą?
Dideli svorio mažinimo tikslai?
aš irgi stengiuosi gražiau valgyti,nes užtenka kelias dienas atsileisti ir žiūrėk +2kg
aš irgi stengiuosi gražiau valgyti,nes užtenka kelias dienas atsileisti ir žiūrėk +2kg
Na taip, svoris ir man labai greit auga...
O dar švenčių maratonas niekaip neužsibaigia
Numesti reikia daug. Iki pirmojo mažojo tikslo liko 3 kg numesti
O dėl mitybos - iš daugelio dietų pasidariau sau tinkamą variantą, kurio pavyksta laikytis. Daugiausia principų paėmiau iš Sistema MINUS 60
O dėl mitybos - iš daugelio dietų pasidariau sau tinkamą variantą, kurio pavyksta laikytis. Daugiausia principų paėmiau iš Sistema MINUS 60