Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

QUOTE(Jusma @ 2011 07 25, 16:23)
Jau kelis mėnesius lankau kalanetiką ir galiu pasakyti, kad gal ir nepalengvėjau, bet bent jau nebeturiu nugaros skausmų, laikysena grakštesnė ir šiaip man kiekvienas užsiėmimas - laikas sau, lyg meditacija.... 4u.gif

Nes sutvirtejo raumenys. Susilygino pilvo-nugaros raumenu balansas. O svoris gali net isaugti, nes raumenys kelis kartus sunkesni 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors žinot nebrangių užsiėmimų studentėms? Vieta geriau centras, arba žirmūnai, šnipiškės, šiaurės miestelis, naujamiestis.
Atsakyti
heh, galiu pasakyt, kad fizinis darbas 8val. per dieną veikia geriau už bet kokią kalanetikąsmile.gif Per dvi savaites -3kg, +stangresnis kūnas, sustiprėję raumenys biggrin.gif Kiek aš "kalanetikavau" darbas pasirodė pati geriausia priemonė svoriui reguliuoti.
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2011 09 24, 17:23)
heh, galiu pasakyt, kad fizinis darbas 8val. per dieną veikia geriau už bet kokią kalanetikąsmile.gif Per dvi savaites -3kg, +stangresnis kūnas, sustiprėję raumenys biggrin.gif Kiek aš "kalanetikavau" darbas pasirodė pati geriausia priemonė svoriui reguliuoti.

O ką daryti toms, kurių darbas sėdimas? Po 9 val per dieną bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2011 09 24, 17:23)

Na tai tiesiog šaunu Jums, kad ir darbas ir sportas viename, bet toli gražu ne visi fizinį darbą dirba, aš pvz praktiškai sėdžiu visą dieną, kartais pavaikštau, todėl kalanetika ar kitoks sportas reikalingas, kad raumenys visai nuo nejudėjimo "neužmigtų".. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss~ @ 2011 09 28, 00:08)

Pasportuoti po darbo wink.gif Ir net nereikia kasdieni, uztenka 3k/sav. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Murlyka @ 2011 09 24, 18:23)

Nors mano darbas fizinis ir daugiau nei po 8 val per savaite, bet kazkoki pagerejima matau tik po darbo palankiusi kalanetika, matyt, kiekvienam savo...
Atsakyti
as jau kokiu pora men darau 10 years younger in 10 hours namie.

fiziaskai jauciu, kad pratimus daryt daug lengviau. pvz pilvo preso jau padarau visus keturis po 100 kart, nors is pradziu tai oi.. cool.gif

o rezultatai.. gal kiek tvirtesnis kunas, bet kolkas nematau jokio ryskaus uzpakaliuko pasikelimo, ir slaunys nepaisant to, kad pasidare tvirtesnes, bet man rodos apimtis padidejo kokiu 1-1.5 cm..

po kiek laiko kitoms sportuojancioms pasimate akivaizdesni rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(Miss~ @ 2011 09 28, 00:08)

Užsiimt kalanetika smile.gif
Aš 8val ligoninės slaugos skyriuj valytoja dirbu, todėl į pabaigą dienos praktiškai norisi tik gulėt koją ant kojos užsikėlus, bet laukia dar duktė ir maisto gaminimas, namų tvarkymas ir pan. Panašiai taip turbūt visos moterys leidžia laiką po darbo dienos, bet kas liečia svorį tai man viskas tik į gerą (įsivaizduojat, atsirado tarpelis tarp kojų ten, kur liečiasi šlaunys heh). Kalanetiką apleidau, kai pradėjau mokytis vairavimo, tai maždaug prieš pusė metų doh.gif Dabar vėl gi, vaikas serga, mama gavo biuletenį ir slaugo vaiką, jaučiu kaip trūksta judesio, vargas man unsure.gif bet jeigu jau pradėjot šitą reikalą su kalanetika, tai tęskit, rezultatų po vieno karto nebūna, pagal Pinkney tai reikia maždaug 19 valandų užsiėmimų, kad jie būtų akivaizdūs + pasireguliuot mitybą biggrin.gif Bet jeigu po poros mėnesių rezultatų nėra arba jie ne tokie kokių norėtųsi, tai gal reikėtų pakeist 10 years younger in 10 hours programą į Super callanetics?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murlyka: 29 rugsėjo 2011 - 16:41
QUOTE(angi @ 2011 09 29, 08:59)
as jau kokiu pora men darau 10 years younger in 10 hours namie.

fiziaskai jauciu, kad pratimus daryt daug lengviau. pvz pilvo preso jau padarau visus keturis po 100 kart, nors is pradziu tai oi..  cool.gif

o rezultatai.. gal kiek tvirtesnis kunas, bet kolkas nematau jokio ryskaus uzpakaliuko pasikelimo, ir slaunys nepaisant to, kad pasidare tvirtesnes, bet man rodos apimtis padidejo kokiu 1-1.5 cm..

po kiek laiko kitoms sportuojancioms pasimate akivaizdesni rezultatai?

Ten ligtai angliskai g.gif gal kas zino kur surasti labiau suprantama kalba LT arba Rus blink.gif
Atsakyti
g.gif Gal kas lanke kalanetika pas Tatjana Čunichina, kuri tipo bodyflexo pradininke LT
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 19, 10:59)
g.gif Gal kas lanke kalanetika pas Tatjana Čunichina, kuri tipo bodyflexo pradininke LT

O kur jinai veda kalanetika?
Ir isvis man toks klausimas, kuo skiriasi kalanetika nuo pilates, ar atvirksciai pilates nuo kalanetikos????
Atsakyti
QUOTE(Luu @ 2011 10 19, 13:25)
Ir isvis man toks klausimas, kuo skiriasi kalanetika nuo pilates, ar atvirksciai pilates nuo kalanetikos????

Kuo skiriasi nepaaiskinsiu, bet Impusle lankiau ir ta ir ta, tai kalanetika labiau patiko thumbup.gif

Jie raso 3 adresus Viniuje : Dūkštų g. 14 Antakalnio g. 54 Pamenkalnio g. 15/6
bet siandien skambinau Dukstu dar nera kalanetikos sad.gif
Atsakyti