Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

Labas vakaras ,
Gal kas lanko Kalanetika 7 Muzos arba Fabijoniskiu Impulse ? Kokie butu atsiliepimai, dabar svarstau kur lankyti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Susidomejau ir as kalanetika smile.gif Lankyti sporto kluba siuo metu nera galimybiu, todel bandau parsisiusti video is interneto ir jei pavyks, tai jau siandien isbandysiu smile.gif Kaip manot ar per tris savaites imanoma nors kiek padailinti kuno linijas? blush2.gif Neesu stora, bet ir neesu visiskai patenkinta kuno formom. Siaip namie sportuoju min 3 kartus i savaite, bet tai mano pacios susidarytos treniruotes su svoriais.
Atsakyti
Gizzy, manau kad tikrai įmanoma smile.gif
kai susiradau pirmą kartą šiuos pratimus, buvau pas sesę Anglijoj, sėdėjau be darbo tik valgiau ir nieko neveikiau. pamačiau kad liko dvi savaitės iki kelionės namo, o visa kažkokia apdribus, pilvas didelis, galvoju ką draugas pagalvos kai grįšiu laugh.gif na ir kasdien sportuodavau tas dvi savaites po valandą laiko, dar papildomai atsilenkimų darydavau, ir grįžau tokia kokia buvau, gal net kiek lieknesnė, bet tada labai nuoširdžiai kasdien darydavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2011 05 04, 16:05)
Gizzy, manau kad tikrai įmanoma smile.gif
kai susiradau pirmą kartą šiuos pratimus, buvau pas sesę Anglijoj, sėdėjau be darbo tik valgiau ir nieko neveikiau. pamačiau kad liko dvi savaitės iki kelionės namo, o visa kažkokia apdribus, pilvas didelis, galvoju ką draugas pagalvos kai grįšiu  laugh.gif  na ir kasdien sportuodavau tas dvi savaites po valandą laiko, dar papildomai atsilenkimų darydavau, ir grįžau tokia kokia buvau, gal net kiek lieknesnė, bet tada labai nuoširdžiai kasdien darydavau  smile.gif

Oi kaip faina, kad per dvi savaites pavyko sulieknet kazkiek bigsmile.gif Ir aciu uz palaikyma 4u.gif Parsisiunciau jau video is interneto, tai bandysiu daryti, tikiuosi pavyks kas nors ax.gif
Atsakyti
kalanetika tikrai veikia, ypac atliekant visus pratimus kaip reikia ir saziningai. reikia valios. as vakar namuose pagal filmuka bandziau atlikti visus pratimus ir pritruko valios - atrode labai sunku, tad gailejau saves biggrin.gif vis delto su grupe visai kitaip sportuojasi

o paderinus mityba, jei dar koki dvirati paminti ar sokdine pajungti (kardiotreniruotes) + kalanetika = stulbinantys rezultatai garantuoti
Atsakyti
Laba diena,

nutariau ir as pabandyt kalanetika... kuri laika "darbavausi" su bodyflex, bet dabar sugalvojau pabandyt ir kalanetika... gal galit kuri atsiusti man (i e-pasta) pratimukus ar video? 4u.gif buciau labai dekinga 4u.gif (jau antra diena bandau parsisiust is torentu, bet man nieko nesigauna ten... ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 05 05, 11:22)
kalanetika tikrai veikia, ypac atliekant visus pratimus kaip reikia ir saziningai. reikia valios.  as vakar namuose pagal filmuka bandziau atlikti visus pratimus ir pritruko valios - atrode labai sunku, tad gailejau saves biggrin.gif vis delto su grupe visai kitaip sportuojasi

o paderinus mityba, jei dar koki dvirati paminti ar sokdine pajungti (kardiotreniruotes) + kalanetika = stulbinantys rezultatai garantuoti

O as vakar pirma karta dariau ir padariau iki galo, ten apie 55min kazkur. Siaip labai patiko ir siandien vel darysiu :)Tik skauda siandien kojas... Gal noreciau daugiau dar rankoms kokiu pratimu g.gif O tik tas vienas video toks yra ( as turiu 10 years younger in 10 hours) ?
As dabar kai atsilo ora tai beveik kiekviena diena minu dvirati lauke, o visa ziema elipsini treniruokli namie pramyniau smile.gif Tik va su ta mityba kiek sunkiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(agnyteee @ 2011 05 05, 13:17)
Laba diena,

nutariau ir as pabandyt kalanetika... kuri laika "darbavausi" su bodyflex, bet dabar sugalvojau pabandyt ir kalanetika... gal galit kuri atsiusti man (i e-pasta) pratimukus ar video? 4u.gif  buciau labai dekinga 4u.gif  (jau antra diena bandau parsisiust is torentu, bet man nieko nesigauna ten... ax.gif )

Labas smile.gif As vakar parsisiunciau video is cia ir viskas thumbup.gif :
QUOTE(stafisss @ 2011 01 14, 20:16)
Štai iš čia siunčiausi
Atsisiusti
Kai atsidaro ta svetainė, einate į apačią, dešinėj pusėj "free user", mėlynas mygtukas "download file", įvedat žodžius kurie parašyti, tada "download file" spaudžiate ir palaukiate apie minutę, viršuj dešinėj bus "slower download"(žalias mygtukas) spaudžiate, pasirenkat į kur išsaugoti ir viskas  4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 05 gegužės 2011 - 15:30
As turiu 3 kalanetikos vaizdajuostes: 10 years younger in 10 hours, AM Pm callanetics ir Super callanetics smile.gif Super kalanetika tai cia jau stipriai pazengusiems, nes man dar kaip kosmosas tie pratimai atrodo :DDDD
Atsakyti
O AM Pm callanetics ir Super callanetics pirkai ar siunteisi is interneto? ax.gif
As jau siandien trecia diena dariau tuos pratimukus, nors ryte atsikelus galvojau, kad nedarysiu, nes labai kojas ir sonus skaudejo, bet prasijudinau ir vis tik pasportavau smile.gif
Atsakyti
Man tai noris kažkokių pratimukų dar rankom, bet niekur nerandu, tai rieks pamaišyt su kitokiom sporto rūšim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 05 06, 20:27)
O AM Pm callanetics ir Super callanetics pirkai ar siunteisi is interneto?  ax.gif
As jau siandien trecia diena dariau tuos pratimukus, nors ryte atsikelus galvojau, kad nedarysiu, nes labai kojas ir sonus skaudejo, bet prasijudinau ir vis tik pasportavau  smile.gif

Siunciausi is torentu, per google susiradau ir parsisiunciau, kur gi pirksi, dolerius kainuoja doh.gif
Trecia diena nedarau pratimu ir jauciuos prastai, kaklas surakintas, pilvas issiputes... lotuliukas.gif nekantraudama laukiu vakaro. biggrin.gif

Papildyta:
As dar taip pagalvoju, kad visai neblogai prie kalanetikos prijungt bodyflekso keleta pratimuku smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
DArau ir aš bent jau aš taip galvoju, kad darau kalanetikos pratimus, turiu keletą pratimėliu, bet tik iš lapų, man aktualiausia yra kojų pratimai, ....
stafisss ačiū už nuorodėlę, bandau parsisiųsti, gal pavyks, kažko ilgai siunčiasi blush2.gif
Gero sporto, ir dar geresnių rezultatų drinks_cheers.gif
Atsakyti