Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 12

QUOTE(Bazzz @ 2011 08 25, 19:34)
man nezinomas UABelis, bet su didelem rekomendacijom ir stebinanciom kainom. Surizikuosim smile.gif
Gal gali kontaktus to Uabelio ?
Atsakyti
man nezinomas UABelis, bet su didelem rekomendacijom ir stebinanciom kainom. Surizikuosim smile.gif

Mes taipogi desim medinius langus, tai gal galima kontaktus ir man. Galima ir i privata, jei nenori viesinti.
Atsakyti
Uzsakem cerpes Monier Rubin 13V kvarcine angoba, ruda spalva (teak). Irgi is Kauno uzsakinejau, Vilniuj nesugebejau gaut geresniu kainu smile.gif. Stoglangiai Roto mediniai. Langai namo ir pirties - irgi mediniai, gamina toks bent jau man nezinomas UABelis, bet su didelem rekomendacijom ir stebinanciom kainom. Surizikuosim smile.gif Beje, pirties irengimo meistrai irgi is Kauno smile.gif Kazkaip Kaune teisingas poziuris pas zmones i kainas smile.gif Va Vilniuj kas pigu, tai va buto nuoma - isnuomojau uz 400 lt, kad meistrai is Kauno kur turetu gyvent smile.gif

kas per langai, rėmai, pakėtai
Atsakyti
Bazzz, o kartais tavo meistru kompanijoje "nesisukioja" asmuo vardu Anicetas? Nes kazkaip labai daug sutapimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 08 30, 13:56)
Bazzz, o kartais tavo meistru kompanijoje "nesisukioja" asmuo vardu Anicetas? Nes kazkaip labai daug sutapimu smile.gif

sukiojas, sukiojas. O kas per sutapimai ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazzz @ 2011 08 31, 00:48)
sukiojas, sukiojas. O kas per sutapimai ? smile.gif

mums statyts namuka ko gero ta pati brigada, buvom su juo susitike pas tave sklype smile.gif

i bendra albuma ikeliau projekta namo, tai butu idomu suzinot nuomone visu g.gif smile.gif
veliau ikelsiu sklypo foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 31 rugpjūčio 2011 - 18:57
Sveiki,

Aš ir jau norėčiau pradėti rodyti savo gėrį, gal kas priims į albumą? blush2.gif
Atsakyti
sveiki, Atejo metas dazyt. Reikia impregnuot, reikia gruntuot, reikia dazyt (gyviai, pelesiai, spalva). Klausimas - viska daryt atskirai ar 3 viename ?

Kazkaip norisi nuslifavus paimti is lauko istept vioena karta ir pamirst. Meistrai bruka Remmers - labai tipo gerai sitie is serijos 3 viename.

Kazkurioj temoj buvo issivysciusi diskusija siuo kausimu, ale neberandu sad.gif.

Tai kas kaip daret ? Nuslifavot iki baltumo, pabalinot jei nupilkeje buvo su berzu ir ka toliau kaip kas daret ?
Atsakyti
QUOTE(Bazzz @ 2011 09 06, 23:07)
sveiki, Atejo metas dazyt. Reikia impregnuot, reikia gruntuot, reikia dazyt (gyviai, pelesiai, spalva). Klausimas - viska daryt atskirai ar 3 viename ?

Kazkaip norisi nuslifavus paimti is lauko istept vioena karta ir pamirst. Meistrai bruka Remmers - labai tipo gerai sitie is serijos 3 viename.

Kazkurioj temoj buvo issivysciusi diskusija siuo kausimu, ale neberandu sad.gif.

Tai kas kaip daret ? Nuslifavot iki baltumo, pabalinot jei nupilkeje buvo su berzu ir ka toliau kaip kas daret ?

mums firma kur statė namą išore iškart šlifavo ir nutepė beržu, toliau patys dažėm skaidriu impregnantu ir du kartai su spalva mirksiukas.gif
Na man ta mintis kad viskas trys viename nelabai atrodo gera schmoll.gif manau efektas geresnis būna kai kiekviena sluoksnį atskirai tepi, kai kiekvienas susigeria atskirai. Aišku darbo tris kartus daugiau. Impregnanta ir pirma sluoksnį tepėm iš rudens, o antra sluoksnį po metų beveik
Papildyta:
Šiaip matosi kad tie dažai tik blunka laikui bėgant, bet niekas neatšoka, neatsilupa, tiesiog išbluks spalva ir vėl po kokių 5 metų reikės dažyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagma: 07 rugsėjo 2011 - 08:23
QUOTE(Bazzz @ 2011 09 07, 00:07)

Mums kiek sakė kad mediena turi būti du kartus impregnuota (čia priešgaisriniam ir reikės sertifikato). Tai kiek supratau dabar pirmą kartą impregnuosi? nes mums tech prižiūrėtoja sako kad turi būti dar nepastačius impregnuota, o paskui kai jau pastatomas
Atsakyti
QUOTE(Bazzz @ 2011 09 07, 00:07)

1. Nuslifavom
2. nuBerzavom bet ne tik del nubalinimo....kur neprieina slifarke (pvz kampuose, susidurimuose) lieka tokios baltos apnasos, turbut tai pelesis.....tai Berzas juos momentaliai sueda.
3.purskem du kartus su neisplaunamu antiseptiku http://www.altax.lt/produkty2.php
4.Dazem su Tikkurila du viename (VALTTI COLOR
tonuojama medienos apsaugos ir apdailos priemonė)
Atsakyti
Sveiki visi, nezinau ar cia pataikiau, pas mus jau namas pastatytas ir jau irenginejame vidu. Na namas rastinis, bet rastai realiai tik pirmo auksto svetaineje, antrame gipskartonis. Zinau, kad daugumai tai atrodo keista, bet cia pagal kiekvieno skoni:)
Noriu antra auksta tapetuoti ir susiduriau su nuomonemis, kad geriau to nedaryti, na visi tie sedimai namo ir pan. tad labai labai ieskau tikru pavydziu, kurie man pasakytu: taip, tapetavom ir dabar yra taip ir taip:). iplyso tapetai, ar viskas ok.
Labai labai prasau padeti 4u.gif
Atsakyti