Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 12

QUOTE(daffni @ 2011 09 07, 21:20)
Sveiki visi, nezinau ar cia pataikiau, pas mus jau namas pastatytas ir jau irenginejame vidu. Na namas rastinis, bet rastai realiai tik pirmo auksto svetaineje, antrame gipskartonis. Zinau, kad daugumai tai atrodo keista, bet  cia pagal kiekvieno skoni:)
Noriu antra auksta tapetuoti ir susiduriau su nuomonemis, kad geriau to nedaryti, na visi tie sedimai namo ir pan. tad labai labai ieskau tikru pavydziu, kurie man pasakytu: taip, tapetavom ir dabar yra taip ir taip:). iplyso tapetai, ar viskas ok.
Labai labai prasau padeti 4u.gif

jo, man tas irgi aktualu. antras aukstas pas mane karkasinis, ir irgi bus GK sienos
Atsakyti
pas mane antras aukstas GK visur. karkasinis zodziu.
nu kaip ir kitokiuose namuose - ilgai ir nuobodziai gipsa glaistai, dei tinklelius, pluostus, tada slifuoji tada glaistai... sveiti...
paskui gruntavau, ir kur norejau daziau, vienam kambary dvi sienos tapetuotos. nezinau kodel tie tapetai plysti turetu...
pas mane realiai sitrukimas yra keliose vietose, vienas vonioj kur lubos horizontalios su slaitiniu stogu jungiasi, ir miegamajam kur gipsas aplink kamina detas, nu tai cia prie kamino tai gerokas plysys atsirado, irgi kur lubos su siena kertasi - tas kampas. bet kol kas nieko nedarau, gal dar judes ar ka, po keliu metu uztaisysim.
daugiau niekur, nei vidury sienos, nei kampuose niekas netruko. sienos kaip ir bet kokiam kitam name smile.gif nesigasdinkite.
Atsakyti
na manau tapetuosim ir zesiu kas bus tas bus:)
man asmeniskai tapetai jauku, o kai cia sodyba prie ezero, gali sau leist visokius tapetus su gelytem, tai jau taaaip noriu:)))
Atsakyti
QUOTE(profas @ 2011 09 07, 21:19)
1. Nuslifavom
2. nuBerzavom bet ne tik del nubalinimo....kur neprieina slifarke (pvz kampuose, susidurimuose) lieka tokios baltos apnasos, turbut tai pelesis.....tai Berzas juos momentaliai sueda.
3.purskem du kartus su neisplaunamu antiseptiku http://www.altax.lt/produkty2.php
4.Dazem su Tikkurila  du viename (VALTTI COLOR
tonuojama medienos apsaugos ir apdailos priemonė)

o kodel ne Valti Akvacolor ? juk vandens pagrindu dazai geriau nei aliejaus ?
Atsakyti
Sveiki medinių namų gyventojai, gal būtų galima pas jus į galeriją? Aš dabar projektuojuosi kol kas popieriuje, prieš tariantis su meistrais kurie statys. Man taip įdomu viskas, gal galima būtų po jūsų grožius pasižvalgyti? Labai noriu oranžeriją, nors nedidukę pasidaryti, gal kas nors tokį dalyką turite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi7: 09 rugsėjo 2011 - 09:11
is patirties jau galiu pasakyti, siti : user posted image
laiko geriau negu siti
pirmaisiais nudazeme nama, antraisiais rastini slifuota suoliuka.
abu skaiciuoja trecia rudeni - suoliukas apsilaupe, dazai ant namo siaures rytu puseje kiek nusidevejo, nes ten nera didelio stogo atsikisusio ir dazniausiai is tos puses vejas ir lietus eina, tai jau noretusi ta siena gal uztepti dar sluoksniu biskuti palsifavus. bet dazai nesilupa, o kazkaip nusidevi tiesiog. visas kitas namas - dar nereikalauja dazymo
Papildyta:
QUOTE(Kristi7 @ 2011 09 09, 11:10)
Sveiki medinių namų gyventojai, gal būtų galima pas jus į galeriją? Aš dabar projektuojuosi kol kas popieriuje, prieš tariantis su meistrais kurie statys. Man taip įdomu viskas, gal galima būtų po jūsų grožius pasižvalgyti? Labai noriu oranžeriją, nors nedidukę pasidaryti, gal kas nors tokį dalyką turite?

pirmoje sios temos zinuteje pateikta info butent Jums:

"Informacija naujokams: yra sukurtas narių namų nuotraukų albumas - jis pasiekiamas apšilus kojas temoje. Todėl į žinutes "labas man patinka/turiu rąstinį namą, kaip patekti į albumą" tiesiog nereaguosime. "

P.S. vandene brukstelk man AZ atsiusiu kodus prisijungimo
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 09 09, 10:16)
is patirties jau galiu pasakyti, siti : user posted image
laiko geriau negu siti
pirmaisiais nudazeme nama, antraisiais rastini slifuota suoliuka.
abu skaiciuoja trecia rudeni - suoliukas apsilaupe, dazai ant namo siaures rytu puseje kiek nusidevejo, nes ten nera didelio stogo atsikisusio ir dazniausiai is tos puses vejas ir lietus eina, tai jau noretusi ta siena gal uztepti dar sluoksniu biskuti palsifavus. bet dazai nesilupa, o kazkaip nusidevi tiesiog. visas kitas namas - dar nereikalauja dazymo
Papildyta:

pirmoje sios temos zinuteje pateikta info butent Jums:

"Informacija naujokams: yra sukurtas narių namų nuotraukų albumas - jis pasiekiamas apšilus kojas temoje. Todėl į žinutes "labas man patinka/turiu rąstinį namą, kaip patekti į albumą" tiesiog nereaguosime. "

P.S. vandene brukstelk man AZ atsiusiu kodus prisijungimo

Na tai super, dazyve imsim Tikurila Valti Akvakolor. belieka impregnanta issirinkt. Koki Gorada naudojai ?
Atsakyti
QUOTE(Bazzz @ 2011 09 09, 12:14)
Na tai super, dazyve imsim Tikurila Valti Akvakolor.  belieka impregnanta issirinkt. Koki Gorada naudojai ?

kazkuri irgi is tikurilos produktu. ten buvo giluminis gruntas ir impregnantas, 2in1.
toks tirstokas skaidrus skystis. man rodos sita naudojau: valti pohjuste

Atsakyti
QUOTE(Bazzz @ 2011 08 19, 21:51)
sveiki, pridejau daug fotkiu i albuma. Statem statem ir pastatem pirti ir nama. Dabar uzsakem cerpes ir langus. 3 savaites "salyginos" ramybes.

O kaip ta albuma pamatyti?????????????
Renkuosi pirtie statytojus..uch kaip sunku rasti kazka padoraus..
Atsakyti
QUOTE(polonia @ 2011 09 09, 21:08)
O kaip ta albuma pamatyti?????????????
Renkuosi pirtie statytojus..uch kaip sunku rasti kazka padoraus..

rasyk AZ "Gorada", gal duos prisijungima smile.gif
Papildyta:
Gorada

labai grazus tavo namuciai, spalvyte gerai parinkot, taip naturaliai graziai atrodo thumbup.gif man patiko ax.gif , o suniuks koks fainuolis, as ir apie sia veisle galvoju, labai jau mieli man jie blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Gal kas darėsi skiedrinį stogą ir gali pasidalinti info kur galima įsigyti skiedrų?
Atsakyti
QUOTE(Bazzz @ 2011 09 09, 11:14)
Na tai super, dazyve imsim Tikurila Valti Akvakolor.  belieka impregnanta issirinkt. Koki Gorada naudojai ?

Ar dažai neatlieka impregnavimo funkcijos? Ar būtinai dar impregnanto reikia?
Atsakyti