Dekuj

kai kada įleisit į albumėlį, galėsiu foto įdėt.
 kai kada įleisit į albumėlį, galėsiu foto įdėt. 

turim toki, baisiai patenkinti.
 turim toki, baisiai patenkinti. 

Sako tie pigūs per pirmą dieną perdega, bet šiandieną atlaikė man, čia jau gerai
 Sako tie pigūs per pirmą dieną perdega, bet šiandieną atlaikė man, čia jau gerai   O paskui pamatysim kada suges.Šiiap pusė vidaus sienų jau nušlifavau ir impregnavau. Liko dar tiek pat šlifavimo ir bus viskas. Šakų yra nemažai, tikrai daugokai, bet kažkaip man neužkliuva akys.Galvojau kad tikrai lėčiau darbas, eisis. Impregnuojasi irgi gan greitai, priemonė skysta, tai labai lengvai su teptuku dengiasi.Aš vienut vienutėlė pusė namo vidaus nušlifavau, paskui visą tą plotą impregnavau ir dar pusė namo išorės impregnavau. Dar ryt laukai visa diena ir dauguma darbo bus padaryta.
 O paskui pamatysim kada suges.Šiiap pusė vidaus sienų jau nušlifavau ir impregnavau. Liko dar tiek pat šlifavimo ir bus viskas. Šakų yra nemažai, tikrai daugokai, bet kažkaip man neužkliuva akys.Galvojau kad tikrai lėčiau darbas, eisis. Impregnuojasi irgi gan greitai, priemonė skysta, tai labai lengvai su teptuku dengiasi.Aš vienut vienutėlė pusė namo vidaus nušlifavau, paskui visą tą plotą impregnavau ir dar pusė namo išorės impregnavau. Dar ryt laukai visa diena ir dauguma darbo bus padaryta.