QUOTE(Bazzz @ 2011 09 16, 12:46)
aha, labai didelę nuotrauką įdeda, geriau atsiųsiu į AŽ

), namo dažymas, 2011 - stogo šiltinimas, plytelių klojimas, gipsas it t.t. Na mes ne tokie greiti kaip ne kurie čia , pavyzdžiui Bazzz. Mes niekur neskubam, statomės be paskolų, daug darbų atliekame patys, MB - čia savotiškas hobis gaunasi.
 ), namo dažymas, 2011 - stogo šiltinimas, plytelių klojimas, gipsas it t.t. Na mes ne tokie greiti kaip ne kurie čia , pavyzdžiui Bazzz. Mes niekur neskubam, statomės be paskolų, daug darbų atliekame patys, MB - čia savotiškas hobis gaunasi. 

arba nuslifuoji, arba ne
 arba nuslifuoji, arba ne  

pas mane aiski kolkas tik stogo spalva, o kaip visa kita padaryt neisivaizduoju.
 pas mane aiski kolkas tik stogo spalva, o kaip visa kita padaryt neisivaizduoju. Dar va galvos skausmas yra dėl stoginės, nes tie kas darė pamatus labai blogai padarė pamatinius stoginės polius, kurie ir aukščio pasirodo nevienodo ir dar kliba, kas neįmanoma turėtų būt, dabar kažkaip reikia viską greičiau tvarkyt ir stoginė liks neuždengta per blogus meistrus.
 Dar va galvos skausmas yra dėl stoginės, nes tie kas darė pamatus labai blogai padarė pamatinius stoginės polius, kurie ir aukščio pasirodo nevienodo ir dar kliba, kas neįmanoma turėtų būt, dabar kažkaip reikia viską greičiau tvarkyt ir stoginė liks neuždengta per blogus meistrus.  Dabar tikiuosi būsiu pastovi jos lankytoja
 Dabar tikiuosi būsiu pastovi jos lankytoja   
  arba nuslifuoji, arba ne
 arba nuslifuoji, arba ne 
 . O jai rimtai - tai turime įtarimą, kad čia kalti skirtingi balintojai. Ten kur po šlifavimo buvo praeita Arlitu baltuoju gavosi puikiai, ten kur Beržu - toks skirtingas isigeremumas.
 . O jai rimtai - tai turime įtarimą, kad čia kalti skirtingi balintojai. Ten kur po šlifavimo buvo praeita Arlitu baltuoju gavosi puikiai, ten kur Beržu - toks skirtingas isigeremumas. 
  Oj darbelio laukai ir tai tik pradžia
 Ką mes be jūsų darytumėm. O kur užsakinėt medinius langus gal kas žinot, kad nesikraipytų, būtų patikimi kaip sakant
 Ką mes be jūsų darytumėm. O kur užsakinėt medinius langus gal kas žinot, kad nesikraipytų, būtų patikimi kaip sakant   Oj aš atsibosiu greit jums su klausimais, bet kiek skaičiau temas tai kaip ir nelabai radau kur kokio gamintojo labiau rekomenduojamo
 Oj aš atsibosiu greit jums su klausimais, bet kiek skaičiau temas tai kaip ir nelabai radau kur kokio gamintojo labiau rekomenduojamo   

Ką mes be jūsų darytumėm. O kur užsakinėt medinius langus gal kas žinot, kad nesikraipytų, būtų patikimi kaip sakant
 Ką mes be jūsų darytumėm. O kur užsakinėt medinius langus gal kas žinot, kad nesikraipytų, būtų patikimi kaip sakant   Oj aš atsibosiu greit jums su klausimais, bet kiek skaičiau temas tai kaip ir nelabai radau kur kokio gamintojo labiau rekomenduojamo
 Oj aš atsibosiu greit jums su klausimais, bet kiek skaičiau temas tai kaip ir nelabai radau kur kokio gamintojo labiau rekomenduojamo  

ypač jei namas statytas iš žalių rastų, jie ilgai džiūsta ir labai kraipo langus ir t.t. patarė mums pirmiems metams-pirmam 10-mečiui susidėti plastikinius, o po to keisti į medinius, taip ir žadam ateitį daryti...aišku viskas pasimatys tik gyvenant...gal ir tie plastikiniai nukentės, bet kol kas tarpai dar dideli...prieš metus sudėjo langus, tai MB sakė dabar per 2 cm pasėde, palikom 10-12 cm tarpus
 ypač jei namas statytas iš žalių rastų, jie ilgai džiūsta ir labai kraipo langus ir t.t. patarė mums pirmiems metams-pirmam 10-mečiui susidėti plastikinius, o po to keisti į medinius, taip ir žadam ateitį daryti...aišku viskas pasimatys tik gyvenant...gal ir tie plastikiniai nukentės, bet kol kas tarpai dar dideli...prieš metus sudėjo langus, tai MB sakė dabar per 2 cm pasėde, palikom 10-12 cm tarpus