Aš nevilty

duoną kepu trečią kartą ir ne kas gaunasi...
Pirmą kartą ji dvokė raugu ir buvo perrūgšti ir persūri.
Antra kartą - jau geriau, gavosi juoda duona su kmynais, net MB patiko, bet pluta stora ir pati duona nuo plutos atšoko. Be to, kepant ne kad iškilo, bet įkrito

Šiandien kepiau batoną iš kvietinio rago - gavosi nesąmonė visiška. Neiškilo. Nei duona, nei batonas. neiškepęs, nors kepė ilgiau nei rašyta apie 45 min.

ir kvietinį ir ruginį raugą dariausi pati. Gal raugai dar per jauni?
Dabar gal sąstingio batoną pabandyt su mielėm

gal aš dar su raugu elgtis nemoku?
O gal pasakysit kiek gramų mielių (sausų ir šlapių) dėti į sąstingio batoną? Nes man pagal šaukštus sudėtinga, įpratus viską matuoti.