QUOTE(laurechka @ 2011 01 24, 20:48)
Ne, aš ne LT. Turim va tokį
Fantastiįkas. Šis daug patogesnis, kaip atrodo. Ir kaina nėra labai didelė. Jei ne paslaptis, kokios čia firmos?
Hm, jis labai sunkus?

Jeigu taip pabandyti parsisiųsti...
QUOTE(akvadigi @ 2011 01 24, 20:59)
Sąstingio batonai galvos tobulai
Sveikinu

Šaunuolė.
Aš tiek sužavėta video vyruku, kad šiandien ieškojau tokio vyro ir visai pamiršau, kad reikia bulką kept

Reiks rytoj paišytis į bulkinukių būrį

Šiandien nusipirkau pirmą kartą tamsaus mišinio. Laukiu, kol duona atšals, kad galėčiau įvertinti. O sakykit, jūs tą mišinį neužplikote, taip dedat į tešlą?
Ir dar, miek laiko kildinat rugitę raugo duoną. Maniškė pakyla per 4 val., nors recepte rašo, kad kildinti 12 val. Ar ten iškilus dar kas fermentuojasi ar ką? Kodėl tiek laiko reik laukt?