Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepėjos renkasi čia

QUOTE(vitalyte25 @ 2011 01 24, 15:29)
sveikos  4u.gif  noreciau prisijungti ir as prie jusu 

Savo duonkepės instrukcijoj paskaityk apie dedamų produktų eiliškumą wink.gif Nes kaip nataliuncik sakė, gali būt, kad dedami skysčiai pirma, tačiau gali būt ir atvirkštinė tvarka wink.gif Sveikuolių parduotuvėse pasižiūrėk Molasses syrupo. Jis bent kažkiek atstos salyklą ir turėsi tamsesnės duonos wink.gif Raugą ir pati gali užsiaugint. Pirmam psl nemažai info yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2011 01 24, 19:40)
Savo duonkepės instrukcijoj paskaityk apie dedamų produktų eiliškumą wink.gif Nes kaip nataliuncik sakė, gali būt, kad dedami skysčiai pirma, tačiau gali būt ir atvirkštinė tvarka wink.gif Sveikuolių parduotuvėse pasižiūrėk Molasses syrupo. Jis bent kažkiek atstos salyklą ir turėsi tamsesnės duonos wink.gif Raugą ir pati gali užsiaugint. Pirmam psl nemažai info yra wink.gif

o ka patartumet pirma issikepti... turiu paparastu miltu..mielu, kiausiniu.. net nzn ar iseis kas... cia reikes bandyti paieskoti sito sirupo.. gal bus.. o Jus gal No gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2011 01 24, 15:47)
o ka patartumet pirma issikepti... turiu paparastu miltu..mielu, kiausiniu.. net nzn ar iseis kas... cia reikes bandyti paieskoti sito sirupo.. gal bus.. o Jus gal No gyvenat?

Ne, aš airijoj wink.gif Pabandyk pradžiai kept pirmakarčių duonelę
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 01 24, 18:17)
duonkepė gera pradžiai arba jei šeimoj nedaug valgytoju, tada taip, apsimoka ją imt, kitokiu atveju patarčiau imt maišytuvą

O gal galite pasidalinti, kaip tie maišytuvai atrodo? blush2.gif Čia gal turima mintyje kur yra virtuviniuose kombainuose? Ar gerai jie išminko ruginę tešlą? Nepareina jų galvutės?
O gal kas pritaikėte karštąjį akmenį duonos kepimui? Rusų forumuose juos labai giria.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2011 01 24, 17:19)
O gal kas pritaikėte karštąjį akmenį duonos kepimui? Rusų forumuose juos labai giria.

Aš picas kepu ant karšto akmens ir kartą ciabatą duoną taip kepiau. Super gavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2011 01 24, 20:25)
Aš picas kepu ant karšto akmens ir kartą ciabatą duoną taip kepiau. Super gavos thumbup.gif

O jūs tupperware akmenį turite? Jie tipo reklamuojasi, kad vieninteliai, kurie prekiauja jais Lietuvoje. Bet kai rašo vieninteliai, tai kažkaip keistai atrodo ax.gif Ar brangus tas akmuo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 24 sausio 2011 - 19:41
QUOTE(Mičiko @ 2011 01 24, 17:39)
O jūs  tupperware akmenį turite? Jie tipo reklamuojasi, kad vieninteliai, kurie prekiauja jais Lietuvoje. Bet kai rašo vieninteliai, tai kažkaip keistai atrodo  ax.gif Ar brangus tas akmuo?

Ne, aš ne LT. Turim va tokį
user posted image
Kainavo gal 15-20e.....
Atsakyti
Sąstingio batonai galvos tobulai wub.gif jei būtų namuose pieno, tai vienas jau būtų suvalgytas tongue.gif bet... dabar tik paragavę su MB. (sakė batonų jau galima nebepirkti, o jei dar duona duona išeis geriau - tai iš viso liux bus thumbup.gif _)
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2011 01 24, 20:48)
Ne, aš ne LT. Turim va tokį

Fantastiįkas. Šis daug patogesnis, kaip atrodo. Ir kaina nėra labai didelė. Jei ne paslaptis, kokios čia firmos?
Hm, jis labai sunkus? g.gif Jeigu taip pabandyti parsisiųsti...

QUOTE(akvadigi @ 2011 01 24, 20:59)
Sąstingio batonai galvos tobulai  wub.gif 

Sveikinu 4u.gif Šaunuolė.
Aš tiek sužavėta video vyruku, kad šiandien ieškojau tokio vyro ir visai pamiršau, kad reikia bulką kept hihihi.gif Reiks rytoj paišytis į bulkinukių būrį ax.gif Šiandien nusipirkau pirmą kartą tamsaus mišinio. Laukiu, kol duona atšals, kad galėčiau įvertinti. O sakykit, jūs tą mišinį neužplikote, taip dedat į tešlą?
Ir dar, miek laiko kildinat rugitę raugo duoną. Maniškė pakyla per 4 val., nors recepte rašo, kad kildinti 12 val. Ar ten iškilus dar kas fermentuojasi ar ką? Kodėl tiek laiko reik laukt?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2011 01 24, 20:13)
Aš tiek sužavėta video vyruku, kad šiandien ieškojau tokio vyro ir visai pamiršau, kad reikia bulką kept 

hihihi.gif

as siandien kepiau taip kaip video smile.gif orkaitej, nu tai mano seimynai 1 su biskiu ant smugio va ir suvalge, ir kita butu mielai pribaige bet as paskui rytoj neturesiu su kuo vaikam sumustinius i mokykla padaryt biggrin.gif biggrin.gif tai nebeduodu biggrin.gif
Liuks is tikruju orkaitej tie batonai, as tik ko gero kita kart kiausiniu netepliosiu - man rods ir taip gerai iskeps tongue.gif
dar butu gerai anuos isigudrint su raugu kept.... su raugu (kvietiniu) man pirma kart nesiseke tai kol kas nebandau antra kart smile.gif
Atsakyti
as duonyte kildinu 6-8 valandas,nes per daugiau laiko ji virsta raugu,pakyla ji kaip ir tau per 4 val bet dar palaikyk pora valandeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2011 01 24, 18:13)
Fantastiįkas. Šis daug patogesnis, kaip atrodo. Ir kaina nėra labai didelė. Jei ne paslaptis, kokios čia firmos?

Pirkom vietinėj namų apyvokos pardėj.... Sveria manau apie porą kg.... galėsiu pasvert rytoj, dabar karštas smile.gif
Atsakyti