QUOTE(nataliuncik @ 2011 01 13, 16:19)
galima ir nedėt, bet visada maždaug pusvalandžiui statom į šaldytuvą pailsėt ir subręst
aš palieku paprastai pailsėt, bet kambary, ne šaldytuve
O kuo šaldytuvas geriau?
O duonos tešlą irgi dedat?
Papildyta:
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 13, 16:22)
Aš tai nepanikuoju

Bet nežinau ką daryti reiktų ar ką blogai darau
O jums ir ne prie didelės šilumos jinai pakyla?
Mano pirmas bandymas daryti ir raugą, ir ryt duonelę. Būtų smagu kad bent biškį į tą pusę gautųsi
Man pakyla, tik kartais kildint reik ilgiau.
Aš aišku raugo turiu nuo vasaros (tada jam labai geros sąlygos buvo gamintis), bet kai pamaitinu, tai viskas suburbuliuoja ir žemesnėj temparatūroj.
Bandžiau kelis raugo receptus, tai vis gi geriausiai gavos pagal Terra, kur keturias dienas dėt miltus ir vandenį po vienodai gramų. Ir šiaip bent man pasiteisino, jog gaminant raugą prie jo reik nelįst, tik pridėt kiekvieną dieną reikalingą dozę ir pamiršt iki kitos dienos ir viskas kuo puikiausiai gaunasi ir panikos nėra