QUOTE(Barcelona10 @ 2011 06 14, 22:32)
Labas!
Nesu ir as abejinga sitam nuostabiausiam miestui!
Jau 10 kartu esame ten atostogave
Nesu ir as abejinga sitam nuostabiausiam miestui!

He he maniau čia aš beprotė su savo penkiais kartais, bet jūs lenkiat

Papildyta:
QUOTE(Atlantida @ 2011 06 15, 15:15)
Aciu.
Ir dar ieskome kompanijos - mamos su vaiku - kelionei i Costa Dorada rugpjucio 22. Mano dukrai 10m, man - 33.
O dar toks klausimas - ar daugiau idomiu objektu is Costa Bravos ar Costa Dorados? Pvz Andora - ji arciau Costa Bravos, ar ne?
Ir dar ieskome kompanijos - mamos su vaiku - kelionei i Costa Dorada rugpjucio 22. Mano dukrai 10m, man - 33.
O dar toks klausimas - ar daugiau idomiu objektu is Costa Bravos ar Costa Dorados? Pvz Andora - ji arciau Costa Bravos, ar ne?
Jei esate mama su vaiku, tai apsistokit Tossa de Mar, o ne Lloret de Mar (čia jaunimo tūsų miestas). Tossa apskritai vienas nuostabiausių poilsinių miestukų mano kada matytų. tiesiog toks jaukus, su mažu senamiestuku, gražia pakrante. o besileidžiant nuo senosios pilies restorane išgerkit būtinai sangrijos, geriausia net sangria de cava - čia "šampaninė" sangrija, turbūt skaniausia koką esu ragavusi

O dėl įdomių objektų - na Douradoj sakyčiau daugiau, na, kad ir Žerona, Kadakesas (bet tikiu yra ir kitaip manančių). Apskritai tai mes visą Catalunia išvažinėjom automobiliu, labai patiko tie senoviniai gotikiniai miestai, aplankėm tokį akmeninį kaimą kalnuose, nu super super super.