Įkraunama...
Įkraunama...

Atspėk įstorijos pradžią

tai buvo žudiko vaikas? TAIP
nužudytosios moters vaikas? NE
jis matė nužudymą? NE

siekė nužudyti vaiką? NE
siekė nužudyti žmoną? TAIP

buvo atsakymas, kad vyro profesija susijusi su menais, tai ir galvoju kas dar čia su menais g.gif Menas nesibaigia ties daile smile.gif
Atsakyti
skulptorius?
aktorius?
dainininkas?
kompozitorius?
muzikantas?
Atsakyti
skulptorius? NE
aktorius? NE
dainininkas? NE
kompozitorius? NE
muzikantas? TAIP, tik reikia konkrečiau
Atsakyti
reikia išsiaiškinti kokiu instrumentu grojo?
fortepionu?
gitara?
pučiamaisiais?
klavišiniais?
styginiais?
dirigentas?

vaikas susijęs su žmogžudyste?
žmoną norėjo nužudyti dėl vaiko?
auka buvo tikroji to vaiuko motina?
pamotė?
Atsakyti
reikia išsiaiškinti kokiu instrumentu grojo? TAIP
fortepionu? TAIP
gitara?
pučiamaisiais?
klavišiniais?
styginiais?
dirigentas?

vaikas susijęs su žmogžudyste? TAIP
žmoną norėjo nužudyti dėl vaiko? TAIP
auka buvo tikroji to vaiuko motina? TAIP
pamotė? NE

Atsakyti
Vaikas nuolatos gyveno su motina?
Tėvas atvedė grąžinti vaiką jai po susitikimo?
Tėvas norėjo, kad vaikas visada gyventu su juo?
Todėl ir nusprendė nužudyti žmoną?
Atsakyti
Vaikas nuolatos gyveno su motina? TAIP
Tėvas atvedė grąžinti vaiką jai po susitikimo? NE
Tėvas norėjo, kad vaikas visada gyventu su juo? TAIP, tik reikia konkrečiau. Kodėl norėjo to.
Todėl ir nusprendė nužudyti žmoną? TAIP
Atsakyti
Manė, kad motina jį skriaudžia?
Muša?
Nesuteikia gerų gyvenimo sąlygų?
Atsakyti
Manė, kad motina jį skriaudžia? NE
Muša? NE
Nesuteikia gerų gyvenimo sąlygų? NE
Atsakyti
Manė, kad motina susitikinėja su netinkamu vyru?
Kuris ir skriaudžia berniuką?

Kaip sesija tau? Norėjau pasiteirauti, gal neakivaizdžiai mokaisi? Šiaip ir aš esu iš Mažeikių tik vat Vilniuj mokausi, sugebėjau ir apsiženyti čia biggrin.gif Tai tikriausiai ir liksim čia gyventi smile.gif
Atsakyti
Manė, kad motina susitikinėja su netinkamu vyru? NE
Kuris ir skriaudžia berniuką? NE

Kaip sesija tau? Norėjau pasiteirauti, gal neakivaizdžiai mokaisi? Šiaip ir aš esu iš Mažeikių tik vat Vilniuj mokausi, sugebėjau ir apsiženyti čia  biggrin.gif Tai tikriausiai ir liksim čia gyventi  smile.gif

Pusė velnio smile.gif Dar liko vienas egzas pirmadienį. Bet tą išlaikysiu biggrin.gif Tik testą parašyti reikia ir viskas. Vieno neišlaikiau blush2.gif O dviejų rezultatų dar nežinau. O tau kaip?
Mokaus VU dieniniam, tai gyvenu Vilniuj smile.gif 4 kursas blush2.gif Nuo vasario praktika bus, ją atliksiu Mažeikių savivaldybėj ax.gif Tai kelis mėnesius Mažeikiuos būsiu smile.gif
Mes su MB dar nenusprendėm, kur gyvensim, kai baigsiu univerą. Aš nelabai noriu likt Vilniuj, per didelis miestas man blush2.gif Bet šiaip bus matyt, kaip su darbu išeis smile.gif
Atsakyti
Motina nesutiko sūnaus atiduoti, nes vyras norėjo vaiką kažkur išsivežti?
Pervesti į geresnę mokyklą?
Gal padėtu, jei atspėtume tiksliau vaiko amžių?

QUOTE(Calaquendi @ 2011 01 19, 12:30)
Pusė velnio smile.gif Dar liko vienas egzas pirmadienį. Bet tą išlaikysiu biggrin.gif Tik testą parašyti reikia ir viskas. Vieno neišlaikiau  blush2.gif O dviejų rezultatų dar nežinau. O tau kaip?
Mokaus VU dieniniam, tai gyvenu Vilniuj smile.gif 4 kursas  blush2.gif Nuo vasario praktika bus, ją atliksiu Mažeikių savivaldybėj  ax.gif Tai kelis mėnesius Mažeikiuos būsiu smile.gif
Mes su MB dar nenusprendėm, kur gyvensim, kai baigsiu univerą. Aš nelabai noriu likt Vilniuj, per didelis miestas man  blush2.gif Bet šiaip bus matyt, kaip su darbu išeis smile.gif

Aš mokausi dieniniam TTVAM, tai ten mokslai tokie ir tėra, džiaugiamės, kad dėstytojus iš MRU ir VU siunčia, tai vis geriau. Egzaminai praėjo tikriausiai sklandžiausiai per visus semestrus (slapta viliuosi ir stipendiją gauti, nors pas mus skrudžai už mokslą 5tūkst. mokam, o stipendijas varganai dalina doh.gif ). Mokaus trečius metus, taip pat paskutinis kursas. Po to seks aukštieji mokslai biggrin.gif Praeitą vasarą atlikau praktiką Mažeikių teisme, puse velnio buvo, kol į archyvą neįkišo hihihi.gif vat tada nepatiko. O šį kartą jau keliausiu pas antstolius triem mėnesiams praktikuotis biggrin.gif
TB irgi iš Mažeikių? Manasis tik kurį laiką Mažeikiuose gyveno, tada ir susipažinom, tai vat vasarą ir vestuves atšokom. Įsigijom čia butą ir gyvenam su šunėku, dar MB brolį priėmėm kol mama komandiruojasi. Tai vat gyvenam taip linksmai smile.gif
Visą rašinį parašiau hihihi.gif
Atsakyti