Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas su klausos negalia 7

stai,sneka implantuotas 3 metu vaikas-
http://www.youtube.c...feature=related wub.gif wub.gif wub.gif

cia su KA 4 metu mergyte
http://www.youtube.c...feature=related wub.gif wub.gif wub.gif

naida - CIA NE REKLAMA ,O PATIRTIS (AS NE PARDUODU NIEKO IR NEZINAU KUR GALIMA JAS PIRKTI doh.gif biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=cjvirTvOZo4

http://www.youtube.c...46A44A20E9E462C
Atsakyti
QUOTE(inita @ 2011 04 05, 12:36)
Siaip buvo idomu kokius KA nesiojat, sakau gal kokia "naujiena" turit apie kuria nesu girdejusi ar skaiciusi.

nebuvot kaip supratau .pasidomekite ,jos ir yra naujiena mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Pavasaris beldžiasi į duris, o čia tokie negražūs pykčiai verysad.gif Esu tikra, kad kiekviena mama ar tėtis nori geriausio tiek savo vaikams, tiek bendro likimo svetimiems. Kaltinti vieniems kitus dėl to, kad kažko nepasakė ar pasakė ne taip, kaip turėtų- pernelyg vaikiška. Juk visi esam praėję panašius kelius, todėl nemanau, kad čia kažkas linki blogo ar tyčia nutyli. O kiekvienas renkasi tai, kas jam geriausia- su gestais ar be jų, gyvenimas vis tiek gražus. Taigi- nusišypsokim ir neieškokim tarp blogų minčių tarp eilučių 4u.gif
Aš pati jau domėjausi tais Naida aparatukais, kaina tai ohohoho.. Tačiau jeigu čia toks stebuklas, gal ir reikėtų pamėginti- manau duoda panešioti bent savaitę, kad pajustum privalumus. Juk klausa tikrai svarbiau už visus pinigus.. Ieškau kažko stipresnio, mandresnio, nes manasis SUMO DM nebeištempia ir vis mažiau padeda. Beje, girdėjau, kad yra visokių vitaminų, papildų, kurie gerina klausa? Ar čia tiesa ar tik bobučių plepalai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(silmgreen @ 2011 04 05, 21:22)
Sveikutės,

Pavasaris beldžiasi į duris, o čia tokie negražūs pykčiai  verysad.gif Esu tikra, kad kiekviena mama ar tėtis nori geriausio tiek savo vaikams, tiek bendro likimo svetimiems. Kaltinti vieniems kitus dėl to, kad kažko nepasakė ar pasakė ne taip, kaip turėtų- pernelyg vaikiška. Juk visi esam praėję panašius kelius, todėl nemanau, kad čia kažkas linki blogo ar tyčia nutyli. O kiekvienas renkasi tai, kas jam geriausia- su gestais ar be jų, gyvenimas vis tiek gražus. Taigi- nusišypsokim ir neieškokim tarp blogų minčių tarp eilučių  4u.gif
Aš pati jau domėjausi tais Naida aparatukais, kaina tai ohohoho.. Tačiau jeigu čia toks stebuklas, gal ir reikėtų pamėginti- manau duoda panešioti bent savaitę, kad pajustum privalumus. Juk klausa tikrai svarbiau už visus pinigus.. Ieškau kažko stipresnio, mandresnio, nes manasis SUMO DM nebeištempia ir vis mažiau padeda. Beje, girdėjau, kad yra visokių vitaminų, papildų, kurie gerina klausa? Ar čia tiesa ar tik bobučių plepalai?  g.gif

Pritariu tavo žodžiams, kad pyktis neverta.Kiekvienas renkasi kaip jam geriau. Kas dėl vitaminų.Man gydytojai kartais nuo karto liepia gerti vitaminų B kompleksus(Neurorubine ir pan.)Nes jie pristabdo klausos nervo nykimą. O apie gerinančius klausą neteko girdėti. Kiek padeda šie vitaminai, aš nežinau.Klausa toliau blogėja, bet gal ne taip sparčiai. Kas žino kas būtų, jei jų nevartočiau.
Atsakyti
merginos, Rosa86 ir Silmgreen o kokios jusu neprigirdejimo priezastys?turbut visiems su laiku tas nervas silpsta...
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 04 05, 21:06)
merginos, Rosa86 ir Silmgreen o kokios jusu neprigirdejimo priezastys?turbut visiems su laiku tas nervas silpsta...

Man klausą kūdikystėje sugadino antibiotikai. Visiems tikrai nesilpsta, tačiau, kad ir kaip būtų liūdna,didelę įtaką turi KA. Nuo jo klausa kažkiek blogėja, nes kuo mažiau girdi, tuo daugiau nori pasigarsinti KA, o kuo daugiau pasigarsini, tuo labiau atsipalaiduoja klausos organai, nes nebesistengia patys klausyti, o perduoda į "aparato rankas". Uždaras ratas.. Ir ne aš pati sugalvojau- daug negirdinčių žmonių tai pastebėjo. Dėl ko man blogėja- gydytojai nežino, sako, kad dūlėja klausos nervas. Didelę įtaką turi stresas, įtampa, o man jo kasdien- lyg valios.. Ir kad ir kaip norėčiau, niekaip nepavyksta išvengt. Dėl B vitamino- jis stiprina visą nervų sistemą, tai gal kažkiek padeda ir klausos nervui.. smile.gif
Atsakyti
va kaip.jei negarsini,tai gal neaptings ?..manyciau,kad visiems tai gresia,nes daromos audiogramos kas pusmeti(gal skirtingai kitiems) g.gif

Silmgreen ,Jus saunuole mergaite.labai puikiai rasote ,puiki kalba rasytine,iskalbingumas,ko sveikiems abiturientams daznai truksta.

manau ateityje mokslas pasieks dar didesniu aukstumu,apsauganciu klausos nerva.juk jau dabar yra stereo cochlear implantai(uk tai sparciai plinta)

http://www.telegraph...f-the-cost.html

ir netgi visiskai implantuojamu po oda,kuriu zmogaus akis net nemato!! jokiu laideliu,jokio streso vaikams devint

http://www.telegraph...earing-aid.html

ir netgi dantiniai bigsmile.gif klausos aparatai

http://www.hearingai...y/hearing-aids/ cia daug idomios info mirksiukas.gif

tikrai viskas sparciai keiciasi,aisku mums reikia siandien,bet issaus ta diena drinks_cheers.gif

p.s.turbut parasysit,kad viska zinot,bet as mamiskai elgiuos ,trys marmalai ismokino mane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 05 balandžio 2011 - 20:47
QUOTE(silmgreen @ 2011 04 05, 20:22)
Aš pati jau domėjausi tais Naida aparatukais, kaina tai ohohoho.. Tačiau jeigu čia toks stebuklas, gal ir reikėtų pamėginti- manau duoda panešioti bent savaitę, kad pajustum privalumus. Juk klausa tikrai svarbiau už visus pinigus.. Ieškau kažko stipresnio, mandresnio, nes manasis SUMO DM nebeištempia ir vis mažiau padeda. Beje, girdėjau, kad yra visokių vitaminų, papildų, kurie gerina klausa? Ar čia tiesa ar tik bobučių plepalai?  g.gif

Aš klausiau įmonės kuri pprekiauja šiaip aparačiukais. Nebežinau kurios mamaos, bet kažkurios iš čia bendraujančių vaikas jau nešioja Naida V UP taip pat. Tik nežinau ar tie aparatų modeliai UP ir SP skiriasi kuo nors... Kai klausiau jais prekiaujančios įmonės minėjo jog pabandyti duoda 1 mėn., o jei reikia net 2. Na bet čia mums galbūt todėl, jog Kajus dar tik kūdikis. O tie SUMO DM bent jau man tai žiauriai nepatinka. Sakė mums, kad baterijos laiko tol kol dega lemputė. Na tai ką kol degė lemputė visą mėnesį ir prabuvom. Aparačiukai necypdavop nors tu ką jiems daryk... Galvojau, kad gal jau įdėti išmokau, kepurytė gera ir t.t..... Bet pakeičiau batareikas ir vėl cyplioja kaip nuo pat pradžių... Tai dabar nebelabai suprantu kaip čia su tom baterijom? Sakė mums kad visą mėnesį laikys 290 val. bet jei aparatas nebecypia tai reiškia ir mažiau jautrus? Gal smilgreen žinai kai tu jau suaugus kaip čia būna?
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
modelis SP labiau pakenktai klausai skirtas.Dėl baterijos -tai priklauso kiek laiko per dieną Jūs būnate su KA.Maniškis būna ištisą dienąir plius dar nešioją FM sistemą,tai baterija laiko 7-8d.Vėlgi dar ir nuo gamintojo priklauso,o tai atsispindi kainoje.Aš negalvoju,kad cypaliojimas nuo baterijų,gal Jūs labai stipriai augat ir įdėkliukai jau per maži?Aš nesupratau,ką norėjai paklausti "jei aparatas nebecypia tai reiškia ir mažiau jautrus?",Nors ne manęs klausei blush2.gif įkišau trigrašį.
Atsakyti
modelis SP-super powered ir mazesni ,UP-ultra powered - galingesni ir didesni truputi.SP naudoja mazesnes baterijas 13S ,UP- 675S.stai toks skirtumas

http://www.davidorme...t...&lc=English

baterijas keiciam kiekviena pirmadieni,tai naudojam savaite,bet kartais pametam,todel keiciam dar dazniau.taip ,kuo maziau svilpia,tuo geresni KA .Naidoje yra antiwhistle (anti svilpimas) sistema,kuri blokuoja i ausyte patenkancius uzesius,nes mums cypia ,o vaiku visai ausi rezia,ir isorini cypima.o cypia ,nes uzdengia mikrofona.taip ,kaip daininkas uzdengtu ranka mikrofona ir nuvilnytu reziantis garsas.teisingai Est pasake,kad turbut ta gumine dalis permaza,nesandariai ausyteje ir atsiranda laidumas ir,aisku,jei idejus i delna KA ir uzgniauzus ,necypia- tikrai alimentai baigesi .
Atsakyti
dar naida turi zooma.pvz vaziuojant automobilyje ,langas jums is kaires.svilpia.norit girdeti pokalbi automobilyje,zmogaus jums is desines.isjungiate kairiaji KA.is desinio KA nusrovena garsas ir i kaire puse,gaunate dvi kopijas informacijos i abi ausis.negalite pasakyti saltinio (is kuris zmogus sneka) bet girdite abiejose ausyse zmogu snekanti desineje puseje.
Atsakyti
merginos ar yra naudojami danalogic6 6080 dvi KA Lietuvoje?
Atsakyti