QUOTE(horoskopija @ 2011 04 04, 06:55)
širdis plyšta ir oda šiurpsta nuo tokių istorijų
man su tuo kalbėjimu šiek tiek sunkiau, nes nesu labai didelė pliurpa. o, prisiminiau, skridom su vaiku lėktuvu, aš jam viską aiškinu, kas ir kaip, o vyriškis šalia sako: "O jūs galvojat jis supranta?" Nu jklmn, galvoju, bet kažkaip susivaldžiau, teko gražiai paaiškinti, ko aš čia neužsičiaupiu. Nors ūpą ilgam numušė.
ir tai buvo issilavinusi ,paskaitanti si foruma mama.esme tame,jog ji sako-vaikas nepastebejo turbut.pastebejo.paauges ir sunkiai snekantis ,nuotraukose matys ,kad nebuvo jam padeta pazinti garsu pasauli..man tai baisu..kaip turi jaustis ,jei tavo seima nepriema taves.."nuraso" lyg darzove ,papuvusiu sonu..
Aciu Indre,ji tikrai laiminga ir mes dar laimingesni.todel sakau- nesiokite KA visada,nenuimkite ,tik pries miega.TAIP PAT labai svarbu skatinti vaika,idiegti pasitikejima savimi,nes ,jei seimoje gaus tvirtus pagrindus,bus stipri daug galinti asmenybe .
ir dar,KA reikia iskart pirkti geriausius ,kokius istengiate,skaiciau,jog mamytes sako veliau geresnius isigysime,pradziai betkokius .JOKIU BUDU.dabar reikia paciu geriausiu,o veliau jau galima prastesnius,kai kalba pramoks.BUTINA IS PAT PRADZIU SUTEIKTI KUO GERESNE PRIEIGA PRIE GARSU.geriau sutaupyti neeinant i privacias pamokeles,bet isigyti KA.