QUOTE(Indre_bac @ 2011 04 22, 07:15)
Na o aš irgi paskaičius įstatymą maniau, kad priklauso. Bet kai važiavom į Vilnių paklausėm Gradauskienės, tai ji sakė nepriklauso, nebent dar gydytoja ką prirašytų. Na bet bandysim ir mes metukų sulaukę prašytis, bet deja sueis tik liepos mėnesį kaip visos vietos vasarai jau bus užimtos:(
Beje su praėjusiu gimtadieniu tavo mažiuką
Šaunuoliai jūsų visų vaikučiai su savo šnekomis. O man nežionau ar iš lūpų, kad mato ar kažkiek girdi bet prieš porą dienų ištraukėm AM AM ar EM EM kažką tokio kai valgo. Dabar daug čiauška kajukas, tik kol kas nieko nepasako su pagrindiniais priebalsiais kurių reikia p, t, d. Ir dar abai daug lūpas išvis be jokio garso dėlioja, bet kai buvom filaretų g. tai sakė, kad čia labai gerai, treniruojasi vyrukas...
Širdingai dėkoju už sveikinimus. Smagu, kai vaikiukas auga, tik tie jo kartu augantys ožiukai
O dėl sanatorijos - ne Gradauskienės klauskit, o savo šeimos gydytojo. Tegul nusiunčia pas reabilitologą - kuris ir paskirs sanatoriją. Man dar reabilitologė bandė aiškinti, kad nepriklauso, bet aš sakau, aš turiu atsispausdinusi info, kad priklauso, tuoj parodysiu. Tai reabilitologė sakys - tai nereikia - jūs neįgalumą turit? Tai vat pagal neįgalumo diagnozės kodą (mūsų atveju jis yra H90.3) ir pasakys, ar priklauso sanatorija (o priklauso su kodu H90 ir viskas kas po taško).
Šiaip aš tos sanatorijos norėjau mažiui, nes iš slogų neišlipam - vargstam ir su slogytėm, ir su miegeliu (labai neramiai dėl užsikimšusios nosytės miega), ir vis dar aparatai burnoj... Na bet o po to galvoju - tai reiškia ir vyresnėliui priklauso, nes rudenį jau bus 2 metai praėją, kai diagnozė nustatyta, tai po to jau viskas. Tai vat ir važiuosim užtat visa šeima į sanatoriją
Papildyta:
QUOTE(Jusma @ 2011 04 22, 09:09)
Mes irgi bandysim išvažiuoti į sanatoriją, bet dėl bronchinės astmos
Į Palangą tikriausiai važiuosit? O jau registravotės. Nes šiaip laisvų vietų dabar tik spalio mėnesiui yra...

Mums "pasisekė" tik todėl, kad mes su 2 vaikais į keturvietį kambarį pretenduojam.