Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2011 01 17, 16:42)
vaikiukas labai geltonas gavosi, spalvas pastumdyk g.gif Ar čia actioną kokį dėjai?

Nedėjau. Dar su pipete atitaikiau WB blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 01 17, 16:09)
ai zinok nesuprantu ka klausi, bet bandau atsakyt. Sakykim sufokusuoji i akyte su centriniu ir fotika biski pakeli/nuleidi/pasuki i sona kad gauti tokia kokia nori kompozicija laikant iki puses nuspausta uzrakta ir tada fotkini. Ir jei vaikas sujuda tiesiog is naujo ta pati darai. Realiai ta darau su kiekviena nuotrauka. Nebera poreikio daryt 10 tokiu paciu nuotrauku kad butu sufokusuota. Tai padarai taip, paskui biski bandai ta pati kitu kampu daryt ir t.t. Ar susisnekam?

aš taip fotografuoju 4u.gif

Refrech, man patinka vaikučio nertiniai- trūksta erdvės, mano nuomone, ir jau šalia nertinių drabužėlių taip norisi kažko kito- ne maximos kamuoliukų... Bet aš manau, kad tu vis geriau ir geriau padarai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 17, 17:24)
Mhm. verysad.gif
Ko gero man tik po pernykščiais lapais dar teks pasislapstyt ...

nesislepk, o vel bandyk mirksiukas.gif
man tai nerodo geltonumo g.gif tik viena puse, matyt nuo lempos siek tiek gelsta
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 17, 16:53)
Refrech, man patinka vaikučio nertiniai- trūksta erdvės, mano nuomone, ir jau šalia nertinių drabužėlių taip norisi kažko kito- ne maximos kamuoliukų... Bet aš manau, kad tu vis geriau ir geriau padarai 4u.gif

Kadangi jis ramiai nesėdi, o jį labiausiai domina kamuoliukai, tai ir primečiau aš jam jų. blush2.gif Teisybę sakai, kad netinka jie.

Kadangi mano turimų "akcentėlių, drabužėlių" asortimentas dar labaaaaaai nedidelis, naudojuosi tuo ką turiu. Labiausiai trūksta didelės kokios baltos nesiglamžančios medžiagos (todėl dabar ir trūksta erdvės, nes vaikučiai tiesiog netelpa), kokių įdomesnių rūbelių vaikams. Viskam susipirkt reikia didesnio miesto (Gyvenu mažam miestelyje )ir svarbiausia laiko, kurio labai trūksta.
Ir aišku, čia nepasiteisinimas, bet va yra taip.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 17, 16:02)
Kadangi mano turimų "akcentėlių, drabužėlių" asortimentas dar labaaaaaai nedidelis, naudojuosi tuo ką turiu. Labiausiai trūksta didelės kokios baltos nesiglamžančios medžiagos (todėl dabar ir trūksta erdvės, nes vaikučiai tiesiog netelpa), kokių įdomesnių rūbelių vaikams. Viskam susipirkt reikia didesnio miesto (Gyvenu mažam miestelyje )ir svarbiausia laiko, kurio labai trūksta.

O kodel butinai nori su medziaga fone fotografuot? Man atrodo nebutina nieko susipirkinet, kad idomesnes ar geresnes nuotraukos gautusi. Galima graziai ir idomiai pateikti vaika jo naturalioje aplinkoje, gal jo kambary ir su kasdieniniais rubais. Aisku, pakoreguojant siek tiek - gal geriau maikutes be logotipu, paderintos spalvos ir pan., patrauktas baldas. Na, minimali rezisura smile.gif
Atsakyti
as atsiprasau, kad gal kaip is menulio nukritusi... bet iki kada galima siusti pirmaja foto zaidimui? blush2.gif lyg uzfiksavau kad iki siandien g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2011 01 17, 17:13)
O kodel butinai nori su medziaga fone fotografuot?

Todėl, kad pafotografuoti namie gali kiekvienas, o man norisi kažkaip kitaip, nekasdieniškai.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 17, 18:02)
Kadangi jis ramiai nesėdi, o jį labiausiai domina kamuoliukai, tai ir primečiau aš jam jų.  blush2.gif Teisybę sakai, kad netinka jie.

suprantu tave, maniskis irgi labai sunkaii sedi ramiai, ir jokiu budu negaliu kalbinti, nes kitaip bus sakes doh.gif zinok padeda dazai vaikams, piestukai, maisto produktai, o apranga, manau cia nereikia persistengti, reiktu kad ji butu spalviskai tvarkinga rolleyes.gif

QUOTE(stashiene @ 2011 01 17, 18:19)
as atsiprasau, kad gal kaip is menulio nukritusi... bet iki kada galima siusti pirmaja foto zaidimui? blush2.gif  lyg uzfiksavau kad iki siandien g.gif  blush2.gif

pratese iki rytojaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 17, 16:04)

geltonas mazius.. toksy ryskiai ideges smile.gif tamsoka foto. nuo foto reiktu toliau ji sodint, nes dbr ta medziaga visai nesiziuri. erdves trukumas smile.gif
tie karoliukai man visai ne vaikiskai atrodo.

QUOTE(Refresh @ 2011 01 17, 16:19)

is zemiau fotkint reikejo.. galuniu nenukartpyt... velgi tamsokas ir vaikas geltonas smile.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 01 17, 17:23)
Todėl, kad pafotografuoti namie gali kiekvienas, o man norisi kažkaip kitaip, nekasdieniškai.

sakai kiekvienas? tai parodyk tada savo foto namuose?
as esu visiskai pries tokius pasisakymus smile.gif yra be galo daug fotografu kurie butent ir fotografuoja vaikus namuose, savo aplinkoj smile.gif na o jeigu jau nori "studijinio", tai reikia ir pasistengt - vietos pirmiausia zymiai daugiau - kad butu kur vaika atsitraukt, kad nesimatytu jog jis pasodintas ant nelygios medziagos.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 17, 16:23)

Nupyskinti - taip, gali kiekvienas, bet atrasti tinkama namu kampa, gera sviesa ir padaryti idomiai nuotrauka namuose tikrai nera lengva mirksiukas.gif Cia mano asmeninis issukis sau smile.gif

Viena is naminiu nuotrauku. aisku, nepasiruosta, neisgalvota, tik vaikas su netinkama maike ant kedes pasodintas smile.gif

user posted image

Manau kitos merginos turi tinkamesniu pavyzdziu, kaip be fono galima vaikus namie fotografuoti ir kaip kiekvienas to tikrai negali pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BElge: 17 sausio 2011 - 17:43
QUOTE(antajo @ 2011 01 17, 18:35)
geltonas mazius.. toksy ryskiai ideges smile.gif

tai gal vaikas labai ideges rolleyes.gif negi tokiu atveju balinti ji reikia?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 17, 10:32)
as manau: formatas 2x3 (3x2) arba 2x2. O dydzio labai gana, jei aukstis 700px

O velnias,as gi dar ir sumazint nemoku doh.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 01 17, 11:05)
pritariu.  ir dar patarimas, nepergyventi labai gavus pirmą foto. Pirmas įspūdis būna apgaulingas. Praeitąkart visi juk susitvarkė, vienaip ar kitaip. Juolab, juk tai nebus koks magistrinis darbas, tolimesnė ateitis nuo to nepriklausys  smile.gif

lotuliukas.gif aha,ale jauc naujokem,tai ujuj kaip baisu tongue.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 01 17, 11:37)
Na, tuomet bandysim  smile.gif

Nu velnias,ziuriu,as viena lieku nepasiryztanti,ale nu neturiu kol kas nei fienos fotkes... gal ryt ka nors isgimdysiu unsure.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 17, 12:44)
O dėl fokuso, tai ach.. nereikėjo taip girt, panos... smile.gif Nors jo, žinau, gerai fokusuoju  biggrin.gif

Ex,uzpavydejau tau tokiu fotkiu,to fokuso,karoc,dabar sedziu su pavydo isgrauzta bamba tongue.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 01 17, 16:50)
Nedėjau. Dar su pipete atitaikiau WB  blush2.gif  g.gif

Man kazkaip irgi geltonokas atrodo g.gif kazkaip ir as niekaip negaunu tokiu sviesiu veidu kaip kitu rodomose foto... na,bet gal po biski geres ir pas mus rolleyes.gif o siaip bendras vaizda,tai man patinka 4u.gif

Ir as biski is po lapu lendu,siaip biski pabandymai,ale pamaciau,kad su kadravimu nedraugauju ryskiai,suspaustos fotkes gaunas ir pan...zodz,tobulet ,tobulet ir dar karta tobulet... i eteri nemetu,bet kas netinges,tai cia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burka: 17 sausio 2011 - 17:48