Sveikos
Liūdnos žinios dėl Marcinkevičiaus mirties.Lenkiu galvą prieš šį Žmogų.
O čia jo eilės apie knygas
Kada nors knygos atėjimas pas žmogų bus prilygintas dieviškosios ugnies pagrobimui nes kuo gi mes ginamės nuo tamsos ir smurto žvėrių, jei ne knyga, kuo šildom sugrubusią sielą, kieno, jei ne knygos šviesa mus vedė ir veda pasaulio ir pačių širdies labirintais", - yra rašęs J. Marcinkevičius.
QUOTE(Jurzole @ 2011 02 16, 00:41)
Ir dar pamazu skaitineju (po gabaliuka pries miega

)
Borges "Smelio knyga". Aukstasis pilotazas vietomis, ir greitai niekaip nepaskaitysi, bet uztai kokie puikus, gilus, zaizaruojantys tekstai

Ir lietuviskas vertimas puikus.
Skaičiau senai ir atsimenu patiko,bet dar labiau patiko jo "Fikcijos".Jei neskaitei siūlau prie progos kada paskaityti.Įdomu būtų kaip tau kuri labiau patiko.Gaila, tik, kad jos jau nėra pardavime. Galėtų ir perleisti kokia leidykla "Fikcijas"
QUOTE(klopedija @ 2011 02 16, 12:17)
Bet ir šventiškomis dienomis pasiekia liūdnos žinios:
http://www.zebra.lt/...aus-227556.html
tai jau tikrai. :verysad labai liūdna.
Na straipsnyje įdėta reklama playboy su pusnuogėm k.., mane labai papiktino.
Mirė toks žmogus, o jie tokias reklamas deda.Na jau virš visko,absurdo teatras.Toks jausmas, kad ten Zebroj kaušai dirba arba nieko nemato.
Ar gal čia man taip atrodo, gal aš jau susenau.Ką jūs dėl to manot
QUOTE(zis @ 2011 02 16, 13:32)
Labos
Manau, kad penktadieni

Kol kas nusiziurejau 5 knygas, bet kazkaip manau, kad pan. knygas skaito tik Sofija ir dar gal Saintlina
na kas čia per paslaptys?Pasigirk kokias penkias knygas? Reiktų kaip nors tą pribuvėjos trečią dalį nusipirkt, tik nežinau ar pavyks ištrūkti iki mugės
Dėl šitos , tai jau dar neturėdama jos statau tave į eilę.Įdomiai su ta Pribuvėjos paslaptim gavosi.Nusiperki vieną, po to paaiškėja, kad dar dvi bus .O neseniai , kad ir penkta parašyta.
Tiesa nusipirkau ją dar dėl pačios rašytojos, nes prisiminiau, kad kadaise sesė vaikystėje susirašinėjo su tokia mergaite Sabine Ebert iš Vokietijos(Erfurto).Gaila nesuprantu vokiškai,ir negaliu daugiau sužinoti apie šią rašytoją..