Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 72 tema

QUOTE(klopedija @ 2011 02 16, 12:03)
Ne Tu viena čia tokia žiopla hihihi.gif . Ir aš tik ką supratau, kad Madrugada jau du leliukus turi.  doh.gif

Dekui, kad apsvietei aciuks.gif biggrin.gif

madrugada, nuosirdziausi sveikinimai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 16 vasario 2011 - 12:09
QUOTE(Jurzole @ 2011 02 15, 22:25)
Ir "Plintusas" nepatiko? Ten juk praktiskai ir yra radijo spektaklis, Sanajevas taip israiskingai skaito... man daug labiau patiko negu rasytinis knygos variantas.

as matyt ne paties Sanajevo igarsinima parsisiunciau doh.gif, nors, tiesa pasakius, net neatkreipiau demesio nzn, nelabai..
bet pasidaviau nostalgijau pamaciusi Leinido Filatovo pasaka "Сказка о Федоте стрельце" (mokykloje stateme spektakli ir net vazinejom su gastrolemis po rajona biggrin.gif )

QUOTE(*saulėgrąža* @ 2011 02 16, 09:51)
Sakykit, o iš kur parsisiuntėt audio versiją "Plintuso"?

is rutracker`iu

Tikrai liudna verysad.gif ATA ....
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 02 16, 12:03)
Sveika sugrizusi  4u.gif Pavydu tau knygyniu lobiu  wub.gif

Nu taip, tu tai jau tikrai galetum pavydeti - juk visai nedaug turi namie dar neskaitytu knygu, ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos
Liūdnos žinios dėl Marcinkevičiaus mirties.Lenkiu galvą prieš šį Žmogų. verysad.gif

O čia jo eilės apie knygas

„Kada nors knygos atėjimas pas žmogų bus prilygintas dieviškosios ugnies pagrobimui – nes kuo gi mes ginamės nuo tamsos ir smurto žvėrių, jei ne knyga, kuo šildom sugrubusią sielą, kieno, jei ne knygos šviesa mus vedė ir veda pasaulio ir pačių širdies labirintais", - yra rašęs J. Marcinkevičius.

QUOTE(Jurzole @ 2011 02 16, 00:41)

Ir dar pamazu skaitineju (po gabaliuka pries miega  biggrin.gif) Borges "Smelio knyga". Aukstasis pilotazas vietomis, ir greitai niekaip nepaskaitysi, bet uztai kokie puikus, gilus, zaizaruojantys tekstai  bigsmile.gif  Ir lietuviskas vertimas puikus.

Skaičiau senai ir atsimenu patiko,bet dar labiau patiko jo "Fikcijos".Jei neskaitei siūlau prie progos kada paskaityti.Įdomu būtų kaip tau kuri labiau patiko.Gaila, tik, kad jos jau nėra pardavime. Galėtų ir perleisti kokia leidykla "Fikcijas"

QUOTE(klopedija @ 2011 02 16, 12:17)

Bet ir šventiškomis dienomis pasiekia liūdnos žinios: http://www.zebra.lt/...aus-227556.html  cray.gif

tai jau tikrai. :verysad labai liūdna.
Na straipsnyje įdėta reklama playboy su pusnuogėm k.., mane labai papiktino.
Mirė toks žmogus, o jie tokias reklamas deda.Na jau virš visko,absurdo teatras.Toks jausmas, kad ten Zebroj kaušai dirba arba nieko nemato.
Ar gal čia man taip atrodo, gal aš jau susenau.Ką jūs dėl to manot g.gif

QUOTE(zis @ 2011 02 16, 13:32)
Labos 4u.gif

Manau, kad penktadieni smile.gif Kol kas nusiziurejau 5 knygas, bet kazkaip manau, kad pan. knygas skaito tik Sofija ir dar gal Saintlina smile.gif  mirksiukas.gif

na kas čia per paslaptys?Pasigirk kokias penkias knygas? Reiktų kaip nors tą pribuvėjos trečią dalį nusipirkt, tik nežinau ar pavyks ištrūkti iki mugės g.gif

Dėl šitos , tai jau dar neturėdama jos statau tave į eilę.Įdomiai su ta Pribuvėjos paslaptim gavosi.Nusiperki vieną, po to paaiškėja, kad dar dvi bus .O neseniai , kad ir penkta parašyta.
Tiesa nusipirkau ją dar dėl pačios rašytojos, nes prisiminiau, kad kadaise sesė vaikystėje susirašinėjo su tokia mergaite Sabine Ebert iš Vokietijos(Erfurto).Gaila nesuprantu vokiškai,ir negaliu daugiau sužinoti apie šią rašytoją..
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 02 16, 12:16)
Nu taip, tu tai jau tikrai galetum pavydeti - juk visai nedaug turi namie dar neskaitytu knygu, ane?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ....bet zinai naujos kvepiancios naujienos vistiek visad vilioja,knygu per daug nebuna hihihi.gif,o juolab,kad apsipirkinejau jau senai,nu nebent rusisku knygu per Dolitle gaunu,tai buna dziaugsmo,o apie LT knygynus man tik pasvajot dabar bent pora meteliu neteks lankytis,tad ir pavydu Tau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2011 02 16, 12:17)
  Na straipsnyje įdėta reklama playboy su pusnuogėm k.., mane labai papiktino.
  Mirė toks žmogus, o jie tokias reklamas deda.Na jau virš visko,absurdo teatras.Toks jausmas, kad ten Zebroj kaušai dirba arba nieko nemato.
Nė nepagalvojau... doh.gif
Kažkaip išmokau tų reklamų nematyti. cool.gif Manau, kad ne į straipsnį įdėtos tos reklamos, o straipsnis įdėtas į šabloną, kur tos reklamos neišvengiamos. "Bernardinuose", manau, to nebūtų, o čia gi "zebra". unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2011 02 16, 12:17)
Ar gal čia man taip atrodo, gal aš jau susenau.Ką jūs dėl to manot g.gif

Tuomet drasiai gali ir mane priimti i savo kompanija. Busiu is tu pasenusiu... Nesupratau, nesuprantu ir nesuprasiu....

Cia gal "ne i tema", bet prie tu paciu man nesuprantamu dalyku... kai nuskambejo per nacionalini radija reklama apie lasus nuo sirdies. (mintis tame, jog isigijus reklamuojamuju lasu nuo sirdies nebaisios jokios saskaitos uz sildymo paslaugas) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 02 16, 12:28)
Cia gal "ne i tema", bet prie tu paciu man nesuprantamu dalyku... kai nuskambejo per nacionalini radija reklama apie lasus nuo sirdies. (mintis tame, jog isigijus reklamuojamuju lasu nuo sirdies nebaisios jokios saskaitos uz sildymo paslaugas) doh.gif

Pakaruokliskas humoras... cool.gif
Atsakyti
ačiū už sveikinimus smile.gif aha, prieš du metus sklaidžiaus iš džiaugsmo su pirmuoju gandro ryšulėliu, dabar štai ir antras, labai panašus, snaudžia ir pieno upes sapnuoja biggrin.gif

Su vasario 16 visas lithuania.gif

Labai liūdna žinia, amžiną atilsį..

QUOTE(janna @ 2011 02 16, 11:28)
Tuomet drasiai gali ir mane priimti i savo kompanija. Busiu is tu pasenusiu... Nesupratau, nesuprantu ir nesuprasiu....

mane apskritai vaistų reklamos per LR netikėtai nustebina... maždaug pakraupstu kasmet, kai išgirstu grįžus. Ir nuo jų kiekio, ir nuo tekstų. O zebroj nepastebėjau net, kažkaip užfiksavau, kad nerimtas puslapis ir nesidairiau aplink, tik į tekstą.
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2011 02 16, 14:17)
Sveikos
na kas čia per paslaptys?Pasigirk kokias penkias knygas? Reiktų kaip nors tą pribuvėjos trečią dalį nusipirkt, tik nežinau ar pavyks ištrūkti iki mugės g.gif
Dėl šitos , tai jau dar neturėdama jos statau tave į eilę.Įdomiai su ta Pribuvėjos paslaptim gavosi.Nusiperki vieną, po to paaiškėja, kad dar dvi bus .O neseniai , kad ir penkta parašyta.

Ne paslaptys, tiesiog sitos temos knyges daugiausia skaito rimtas knygas, o man labiau patinka paaugliska literatura, zymiai lengvesne blush2.gif 4u.gif
Va tokias:
Sukes 5 knyga "Neabejotinai miręs"
Svetimšalė. Lemtingas susitikimas, I dalis Diana Gabaldon
„Evangelija pagal Jėzų Kristų“ J.Saramago
Kristina Sabaliauskaitė „Silva Rerum“ I ir II dalys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 16 vasario 2011 - 13:49
QUOTE(madrugada @ 2011 02 16, 13:45)
1. ačiū už sveikinimus  smile.gif aha, prieš du metus sklaidžiaus iš džiaugsmo su pirmuoju gandro ryšulėliu, dabar štai ir antras, labai panašus, snaudžia ir pieno upes sapnuoja  biggrin.gif
2. mane apskritai vaistų reklamos per LR netikėtai nustebina... maždaug pakraupstu kasmet, kai išgirstu grįžus. Ir nuo jų kiekio, ir nuo tekstų.

1. na va, dabar kai ir parašą įdėjai, tai jau klausimų nebekyla - prisidedu prie visų sveikinimų antrojo 'gandro ryšulėlio' proga 4u.gif wub.gif
2. Lietuvos televizijų nelabai žiūriu, tai ir tų reklamų kiekio/turinio nelabai žinau. Bet mane JAV labai nustebino tas pats dalykas - viešbutyje vakare įsijungiau televizorių, tai būtent vaistų/maisto papildų ir pan. reklamos pašiurpino. Manau, Lietuvai iki JAV TV vaistų reklamų dar toloka rolleyes.gif

QUOTE(zis @ 2011 02 16, 13:48)
Ne paslaptys, tiesiog sitos temos knyges daugiausia skaito rimtas knygas, o man labiau patinka paaugliska literatura, zymiai lengvesne blush2.gif  4u.gif
Va tokias:
Sukes 5 knyga "Neabejotinai miręs"
Svetimšalė. Lemtingas susitikimas, I dalis Diana Gabaldon
„Evangelija pagal Jėzų Kristų“  J.Saramago
Kristina Sabaliauskaitė „Silva Rerum“ I ir II dalys

na taip taip, Saramago ir Sabaliauskaitė kaip tik iš tų paaugliškų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2011 02 16, 13:48)
man labiau patinka paaugliska literatura, zymiai lengvesne blush2.gif  4u.gif
(...)
„Evangelija pagal Jėzų Kristų“  J.Saramago
Nustebinai. bigsmile.gif
Saramago "Evangelija pagal Jėzų Kristų" nėra sunkiai skaitoma, bet niekaip nepavadinčiau paaugliška literatūra. schmoll.gif
Atsakyti