Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas 2 dalis

As tradiciskai iskeisiu savo pavarde i vyro mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
as pasiemiau vyro pavarde ax.gif
Atsakyti
nu tik nepradekim dabar " o as daugiau dedu parasu negu tu",o as turiu antspauduka blink.gif nu kaip vistos garbes zodis. blink.gif
Atsakyti
-iene skamba solidziau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 12 15, 15:11)
-iene skamba solidziau  mirksiukas.gif

manau, kad kiekviena protinga išsilavinusi moteris atrodo gerai ir solidžiai 4u.gif

Atsakyti
O man atrodyti solidžiai nėra gyvenimo tikslas, todėl aš esu -ė tongue.gif Kiti sako, kad tai "feministiškumo" požymis, bet aš taip nemanau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2006 12 15, 17:08)
O man atrodyti solidžiai nėra gyvenimo tikslas, todėl aš esu -ė tongue.gif Kiti sako, kad tai "feministiškumo" požymis, bet aš taip nemanau g.gif

Man kazkaip keista,
visada, kai moteris nori pasielgti neiprastai visuomenei, i ja šnairuojama kaip i feministe doh.gif

Aš planuoju pasilikti savo pavarde, ir tai jokiu budu nera todel, kad noriu nuslept savo statusa (man net mintis apie tai nekilo.. doh.gif )

ir negalvoju, kad pasikeitus ja, pasidarysiu solidesne. Aš esu aš smile.gif

Bet kiekvienam savo.. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
klausykit , gal zinot , kur kreiptis norint pasikeist masinos dokumentus? ar i ta regitra (ar kas ten), kur registruota buvo. Manoji masina pvz ukmergeje registruota, ar i bet kokia? nes as ne tik pavarde, bet ir varda keiciau tai man itariu viska nuo a iki z keist reik...
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2006 12 17, 16:07)
klausykit , gal zinot , kur kreiptis norint pasikeist masinos dokumentus? ar i ta regitra (ar kas ten), kur registruota buvo. Manoji masina pvz ukmergeje registruota, ar i bet kokia? nes as ne tik pavarde, bet ir varda keiciau tai man itariu viska nuo a iki z keist reik...

reikia kreiptis i ten kur isduoda teises, pvz panevezy i tulpiu 60 blush2.gif
Atsakyti
O gal kas žinot, kaip yra jei vyro pavardė rusiška, sakykim stalkIN, bet ji pase sulietuvinta i stalkINAS (bet jis lietuvis). Ir dabar aš galvoju, ar įmanoma man gauti pavardę stalkina g.gif Gal teko kuriai susidurti?
Atsakyti
QUOTE(Asarele @ 2006 12 15, 15:52)
manau, kad kiekviena protinga išsilavinusi moteris atrodo gerai ir solidžiai 4u.gif

Jeigu tu butum 40-mete -aite ar -yte i tave ziuretu kreivai ir sakytu "senmerge", o kai -iene tai ir elgiasi kitaip. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 12 18, 11:27)
Jeigu tu butum 40-mete -aite ar -yte i tave ziuretu kreivai ir sakytu "senmerge", o kai -iene tai ir elgiasi kitaip. mirksiukas.gif

Welkom1, bet juk tame ir yra esme, vienos jaudinasi, kad kazkas i jas nepažiuretu kreivai, ar neapšnekėtu, kad nevadintu senmergemis.. 4u.gif
O kitoms tai mažai rupi..

Kodel visada i moters puse buna nukreipta visos apkalbos.
Vyrai yra vede ar nevede - dideles reikšmės neturi.

Tikiuosi, kada nors to nebus g.gif

Vilija Blinkevičiūtė, Rita Miliute.. Grazu smile.gif
Atsakyti