Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- III

QUOTE(dalyted @ 2011 03 15, 06:57)
Sveikutes ir is Skuodo smile.gif .As cia pirma karta ,prasau patarimo,musu vestuves rugpjucio menesi,susiradom isgirta ir rekomenduota sodyba Lenkimuose smile.gif ,Lenkimu seimininke pasiule muzikantus : 1.Svajoklis
                                              2. Sekunda
                                              3.Duetas liuxx
ka Jus galetumet pas  akyti apie siuos muzikantus, ar yra kas sventeje susitike su jais,nenorime kad nuviltu  ax.gif
Aciu uz atsakymus.

Labas mirksiukas.gif aš irgi iš Skuodo pusės drinks_cheers.gif Man irgi reikia labai muzikantų, jau praskambinau ne vieną ir ne kelis, o jie visi užimti unsure.gif tiesa vieną šiandien radom dar neužsakytą mūsų dienai, bet jau labai nematę bijom imti. Piršliai ir vieni ir kiti kurie žadėjo eiti atsisakė. Reiktų tokių jau gerų, kad ir vakarėlį pravestų. Būčiau dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wannasweets @ 2011 03 16, 21:24)
Pasidalinsiu ir as šiokia tokia patirtimi ieškant vestuviu muzikantų. Nežinau ar per velai pradejom ieškoti bet kam paskambinu visi jau užimti paskutiniam rugpjučio savaitgaliui.. Norisi kokybiškos gyvo garso muzikos, kur pagrindinis repertuaras būtų iš angliškų dainų jazz, rock'n'roll, twist stilių. Deja, paieškos kol kas nesėkmingos:
Simpley  - nebeegzistuoja, 3apelsinai užimti, kaip ir Ilex, Sing, Holas ir pan. Pakankamai nemalonios patirties teko tureti bendraujant telefonu su grupe Retro, suprantu, kad jie profesionalus atlikejai, bet tikrai nera pasaulio bambos, pabreze, kad jie koncertuoja su "mafijozais" kuriems nesvarbu kiek moketi uz pasirodyma, o suzinoje, kad svente ne vilniuje pasiule ieskoti vietinio kaimo kapelos biggrin.gif net juokas ima, suauge zmones, o tokie netaktiski.

nu cia tai geras... pasikele, tipo?... beee.gif tai tegul ir koncertuoja su mafijozais!!! tongue.gif toki dar ir svente sugadintu... ytariu, kad tokio stiliaus muzikantus rast sudetingiau, negu paprasto pops'o... sekmes paieskose... smile.gif
Atsakyti
SVEIKOS MAMOS ax.gif smile.gif
Pas jus esu naujoke,gal esat kazka girdeja apie grupe REMIX??jie kaunieciai,kaip jums jie? Aciu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunciukas @ 2011 03 16, 23:36)
Labas mirksiukas.gif  aš irgi iš Skuodo pusės drinks_cheers.gif  Man irgi reikia labai muzikantų, jau praskambinau ne vieną ir ne kelis, o jie visi užimti unsure.gif  tiesa vieną šiandien radom dar neužsakytą mūsų dienai, bet jau labai nematę bijom imti. Piršliai ir vieni ir kiti kurie žadėjo eiti atsisakė. Reiktų tokių jau gerų, kad ir vakarėlį pravestų. Būčiau dėkinga už pagalbą 4u.gif

siaip dauguma muzikantu, manau, moka pravesti vakareli. be to, galite paprasyt, kad y koki savo koncerta pakviestu, paziuretumet kaip dainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida Davidenko @ 2011 03 17, 11:50)
nu cia tai geras... pasikele, tipo?... beee.gif  tai tegul ir koncertuoja su mafijozais!!!  tongue.gif  toki dar ir svente sugadintu... ytariu, kad tokio stiliaus muzikantus rast sudetingiau, negu paprasto pops'o... sekmes paieskose... smile.gif

Sudėtingiau nebent įkalbėti groti vestuvėse g.gif O šiaip pilna tų grupių įvairaus stiliaus.
Atsakyti
QUOTE(Vaida Davidenko @ 2011 03 17, 10:24)
siaip dauguma muzikantu, manau, moka pravesti vakareli. be to, galite paprasyt, kad y koki savo koncerta pakviestu, paziuretumet kaip dainuoja  smile.gif

Tikrai ne dauguma praveda vakarą smile.gif Pvz. 3 apelsinai - ne.
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2011 03 17, 14:07)
Tikrai ne dauguma praveda vakarą smile.gif Pvz. 3 apelsinai - ne.

Bet jie puikiai dainuoja.... Man atrodo, geriau jokio vedimo nei kažkoks neaiškus veblenimas ir bandymas išspausti kažką nerealaus....
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 03 17, 14:42)
Bet jie puikiai dainuoja.... Man atrodo, geriau jokio vedimo nei kažkoks neaiškus veblenimas ir bandymas išspausti kažką nerealaus....

Tai aš ir nesiginčyju, kad jie prastai dainuoja biggrin.gif
Tiesiog pati šią vasarą kai rinkausi muzikantus ieškojau ir tokių, kurių bent vienas galėtų "suvaldyti" svečius, nes piršlių nebus.

Atsakyti
Sveikos,
gal kuri is jusu yra susidurusi su muzikantu Dainius Tomkus is Siauliu, mums patinka kaip groja, bet niekur nerandam jokiu komentaru apie ji. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2011 03 17, 17:23)
Tai aš ir nesiginčyju, kad jie prastai dainuoja biggrin.gif
Tiesiog pati šią vasarą kai rinkausi muzikantus ieškojau ir tokių, kurių bent vienas galėtų "suvaldyti" svečius, nes piršlių nebus.

Merginos, is tiesu pati esu muzikante, bet siuo metu man atostogos nestuke.gif ax.gif tai is tiesu mano nuomone, muzikantai turi groti ir dainuoti, o vedejai ir pirsliai vesti ir "valdyti" svecius smile.gif Aisku yra gerai, kai muzikantai ir pakalba siek tiek, ar bent seka situacija.. taciau vesti - hmm, bereikalingas nekokybiskas darbas, kai jie geriau skambint moka thumbup.gif mano nuomone wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pagne @ 2011 03 17, 21:57)
Aisku yra gerai, kai muzikantai ir pakalba siek tiek, ar bent seka situacija..

Tai vat, mes tokius ir radome mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pagaliau apsisprendėm. rolleyes.gif Rinkomės tarp Metronomo, Klajūnų ir Presto. Pagal rekomendacijas išsirinkom Klajūnus. bigsmile.gif . Mačiau videojuostoje kaip jie dirba, tai patiko. Dar teks su jais balandžio pabaigoje pokylyje susitikt rolleyes.gif, tikiuosi kad neprašovėm ax.gif
Atsakyti