Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- III

QUOTE(robertiki @ 2011 03 17, 23:35)
Sveikos,
gal kuri is jusu yra susidurusi su muzikantu Dainius Tomkus is Siauliu, mums patinka kaip groja, bet niekur nerandam jokiu komentaru apie ji.  4u.gif

O gal galit į až parašyti jų kontaktus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramun @ 2011 02 23, 16:56)
Mes sutarėm su Belkanto. biggrin.gif
tiesą pasakius, kai  jiems skambinom telefonu, tai bendravimas nebuvo iš maloniųjų... pasakėm, kad mes iš Vilniaus ir užklausėm ar jie nebus kada vilniuje, kad tuo pačiu susitiktume. Tai gavau atsakymą - "šiaip tai klientai pas mus važiuoja, o ne mes pas juos"... schmoll.gif  galvoju nu joo... pasikėlę vyrukai kaip turi būti..
Bet kai buvom Kaune ir paskambinom, kad norim susitikti - viskas buvo kitaip smile.gif Derinosi prie mūsų tada jau smile.gif ir kalbėjo susitikus gražiai smile.gif matyt ir užkalbėjo abiems dantis, nes susitarėm ir sutartį pasirašėm  blush2.gif
Tad siūlyčiau neišbraukti jų, gal kitą kartą bendraus kitaip smile.gif
Tikiuosi, kad jie bus verti visų tų pagyrų, kurias prisikaičiau smile.gif

tiesą sakant, kai mes susitikom pirmą kartą man jie ir nepatiko, labai kaip sakant "nosį užrietę" pasirodė doh.gif .
tačiau vėliau visiškai pakeičiau nuomonę. jie labai maloniai bendrauja ir gali patarti dėl kokių nors smulkmenų thumbup.gif

konfetee ar pavyko rasti muzikantus? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raseliukass: 19 kovo 2011 - 16:13
QUOTE(raseliukass @ 2011 03 19, 17:11)
konfetee ar pavyko rasti muzikantus?  smile.gif

Dar tiksliai ne. Vienus susiradom už tinkančią kainą, bet vis abejojam dėl jų pačių balsų. Atsiliepimų jokių nėra.
Gal turit ką pasiūlyt?
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 19, 18:41)
Dar tiksliai ne. Vienus susiradom už tinkančią kainą, bet vis abejojam dėl jų pačių balsų. Atsiliepimų jokių nėra.
Gal turit ką pasiūlyt?

siūlyčiau "belkanto" jų kaina šiaip 2000lt, bet gal pavyks dar nusiderėti ir susitarti mirksiukas.gif tik nežinau kaip dėl kelio, nes jie iš Kauno smile.gif balsas tai tikrai fainas solisto. galit pasižiūrėti jų tinklalapyj www.belkanto.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukass @ 2011 03 19, 18:48)
siūlyčiau "belkanto" jų kaina šiaip 2000lt, bet gal pavyks dar nusiderėti ir susitarti  mirksiukas.gif tik nežinau kaip dėl kelio, nes jie iš Kauno  smile.gif  balsas tai tikrai fainas solisto. galit pasižiūrėti jų tinklalapyj www.belkanto.lt  smile.gif

Ačiū, man rodos aš jiems rašiau. Ir jei neklystu, tai mūsų dieną jie jau užimti ir berods neveda ir nedainuoja lietuvių-rusų kalbomis.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 19, 19:40)
Ačiū, man rodos aš jiems rašiau. Ir jei neklystu, tai mūsų dieną jie jau užimti ir berods neveda ir nedainuoja lietuvių-rusų kalbomis.

dėl užimtumo tai tikrai nežinau, bet kas tikrai tai jie gali pravesti vestuves, nes mes juos užsisakėm su pravedimu vakaro. smile.gif o lietuvių-rusų kalbomis jie puikiai dainuoja thumbup.gif su draugais esam klausę jų kavinėj ir visiems labai patiko smile.gif tikriausiai su kažkuo supainiojot ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif radom kažkokį muzikantą Vidą Petrauską iš Telšių rajono dar laisvą smile.gif gal kažką girdėjot apie jį? Džiaugiuos, kad radom pagaliau bent viena laisva, nes visiems kiek skambinome visi jau užimti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dalyted @ 2011 03 15, 06:57)
Sveikutes ir is Skuodo smile.gif .As cia pirma karta ,prasau patarimo,musu vestuves rugpjucio menesi,susiradom isgirta ir rekomenduota sodyba Lenkimuose smile.gif ,Lenkimu seimininke pasiule muzikantus : 1.Svajoklis
                                              2. Sekunda
                                              3.Duetas liuxx
ka Jus galetumet pas  akyti apie siuos muzikantus, ar yra kas sventeje susitike su jais,nenorime kad nuviltu  ax.gif
Aciu uz atsakymus.

Svajoklis jau uzimtas g.gif
Atsakyti
o gal kas galite parasyti atsiliepimus apie Juoza is Ventuku? 4u.gif
Atsakyti
laba,jau tikriausiai apsistosiu ties SWEETT ax.gif reikia dar tik del kainytes pasiskambinti ax.gif
dar kirba mintis ir del siu http://www.youtube.c...h?v=lGIOPy_ARTg bigsmile.gif jauciu su jais nebutu liudna biggrin.gif gaila,kad tiek mazai radau apie juos,bet siaip ta klipuka su sypsena vis prisimenu thumbup.gif o gal jus kazka galite daugiau apie juos pasakyti,gal kas esate susidure su jais?
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2011 03 21, 16:05)
laba,jau tikriausiai apsistosiu ties SWEETT  ax.gif reikia dar tik del kainytes pasiskambinti ax.gif
dar kirba mintis ir del siu http://www.youtube.c...h?v=lGIOPy_ARTg  bigsmile.gif jauciu su jais nebutu liudna biggrin.gif gaila,kad tiek mazai radau apie juos,bet siaip ta klipuka su sypsena vis prisimenu thumbup.gif o gal jus kazka galite daugiau apie juos pasakyti,gal kas esate susidure su jais?

Hm, kaip jau kažkas sakė - man dar primokėti reikėtų, kad aš bent jau tą klipą iki galo išklausyčiau...
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 21, 15:13)
Hm, kaip jau kažkas sakė - man dar primokėti reikėtų, kad aš bent jau tą klipą iki galo išklausyčiau...

Man tai nelabai, nebent po 7 stikliuku, butu tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti