Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- III

QUOTE(laimuciuke* @ 2011 04 07, 22:13)
ir dar sumokejo nemazai blush2.gif

Tai jau turbūt, kad nemažai, jeigu tinklalapyje skelbiasi, kad kaina nuo 1000Lt. Mano manymu, kaip dviems muzikantams, dainuojantiems su fonograma, tai pernelyg aukšta kaina. Jei būtų gyvai grojanti grupė, tada kaina normali
Papildyta:
user posted image

ir tokių muzikantų kažkaip nesinoėtų savo vestuvėse matyti....
Atsakyti
O gal kas neseniai buvote susidure su grupe "Kokteilis" (Modestas ten pagrindinis)? Senesnese temose radau geru atsiliepimu apie juos, o ir dar vieni zmoguciai rekomendavo. Kazkaip tik maniau, kad brangus jie, bet pasiskambinau, tai puse velnio - mazadaug kaip ir visi. Groja kiek reikia (ta prasme neskaiciuoja valandu), vakara praveda. Laukiu, sake per skaipe atsius paklausyt ka groja..

Aij, ir dar, kas cia apie grasis klause? Tai jei klausta buvo apie "Grašis", drauge sake jie labai faini. jie buvo vestuvese, kur anie grojo. sake faini labai ir veda gerai. Butu i savo vestuves emusi, bet finansai neleido. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2011 04 09, 14:50)

Aij, ir dar, kas cia apie grasis klause? Tai jei klausta buvo apie "Grašis", drauge sake jie labai faini. jie buvo vestuvese, kur anie grojo. sake faini labai ir veda gerai. Butu i savo vestuves emusi, bet finansai neleido. wink.gif

O gal ne paslaptis, kiek uzsiprase? rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ineffable @ 2011 04 09, 15:29)
O gal ne paslaptis, kiek uzsiprase?  rolleyes.gif  rolleyes.gif

4 tukst rolleyes.gif bet siaip gal tu jiem pasiskambink, gal kitom datom kitos kainos ar kiti niuansai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2011 04 09, 21:54)
4 tukst  rolleyes.gif bet siaip gal tu jiem pasiskambink, gal kitom datom kitos kainos ar kiti niuansai wink.gif

o dievuliau.... blink.gif doh.gif doh.gif cray.gif Mes vestuves planuojam kita vasara rugpjuti... per pati vestuviu ikarsti, tai tikrai nuolaidu nedarys... verysad.gif ypac kai ju toks populiarumas...
Atsakyti
4 tukst  rolleyes.gif bet siaip gal tu jiem pasiskambink, gal kitom datom kitos kainos ar kiti niuansai wink.gif

Kokios kainos.. ohmy.gif Jaučiu ir Cicinas už tokią kainą visą vakarą padainuotų biggrin.gif Reik keist profesija ir eit i vestuves dainuot cool.gif
Atsakyti
mes pasirinkome grupe "Genuja" is kauno. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(*Gutte @ 2011 04 10, 10:42)
Kokios kainos.. ohmy.gif  Jaučiu ir Cicinas už tokią kainą visą vakarą padainuotų  biggrin.gif  Reik keist profesija ir eit i vestuves dainuot  cool.gif

priratiu tau *Gutte, ir Cinina ir dar kas nors padainuotu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 04 10, 10:42)
Kokios kainos.. ohmy.gif  Jaučiu ir Cicinas už tokią kainą visą vakarą padainuotų  biggrin.gif  Reik keist profesija ir eit i vestuves dainuot  cool.gif

As tyliai mintyse irgi pagalvojau apie profesijos keitima lotuliukas.gif lotuliukas.gif As galvojau, kad na, jei jie jau tikrai geri, vardant puikios sventes geriau atsisakyti ko nors ir nusisamdyti juos uz kokius 2500 Lt, bet 4000..... schmoll.gif fool.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2011 04 09, 14:50)

radau dar vieną atsiliepimą apie juos iš SM

Bella2006 01 27, 01:33
Kiek žmonių - tiek nuomonių. Asmeniškai man grupė "Grašis" paliko labai slogų įspūdį vienose vestuvėse (į antras tokias nebenorėčiau). Šiaip linksmi, dainingi vyrukai, bet tai nieko išskirtino. Kadangi piršliai vestuvėse buvo tiktai simboliniai, tai "Grašis" jas ir pravedė. Vos ne kas penkios minutės buvo siūloma išgerti, o kas neišgerdavo, gaudavo baudą - "Išgert". Po dainos -išgert, po kalbos - savaime suprantama išgert. Jų pačių "oracijos" labiau būtų tikusios orgijoms, nes visos jos apie taip vadinamą "antrą galą". Suprantu, jog vestuvėse ir išgert reikia, ir pablevyzgot, bet mano manymu visko turi būti su saiku. Dauguma svečių dvyliktos valandos nesulaukė, nes užmigo, kitų - kojos nebenešė ir liežuvis savą kalbą malė. Jaunieji blaškėsi norėdami surinkti svečius nors "Ilgiausių metų" momentui, bet teko pasitenkinti tik saujele atspariausiųjų.
Bet, kaip sakoma, kiekvienam savo.
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 04 07, 23:24)
Tai jau turbūt, kad nemažai, jeigu tinklalapyje skelbiasi, kad kaina nuo 1000Lt. Mano manymu, kaip dviems muzikantams, dainuojantiems su fonograma, tai pernelyg aukšta kaina. Jei būtų gyvai grojanti grupė, tada kaina normali

Gyvai grojanti grupė ima 2000 lt.

Pamąstykit, žmonės darbo turi iš esmės tik savaitgaliais, būna gi ir ištisų mėnesių nesezono metu be "grajų". 500 lr žmogui per savaitę tikrai nėra dideli pinigai. Tiesa, dainavimui su fonograma esu šiaip alergiška. Bet dėl kainos nesutinku, kad aukšta. Normali kaina. Logiška, kad renginyje, kur vien apdarams išleidžiami keli tūkstančiai, kur vien gėrimams ir valgiams išleidžiami tūkstančiai ir negailima kelių šimtų gėlėms bei automobilio nuomai, muzikantai (kurių vaidmuo tikrai didelis) pasiprašo bent po 500 lt kiekvienam.

Mano vestuvių sąmatoje muzikai skirtas koks trečdalis biudžeto... Ir tai nėra daug, manau.
Atsakyti

omg uz ka moket jei normaliai nei rusu nei uzsienio nepadainuoja mes visur samdom dj pries tai suderinam dainas ir vios sventes ore...ir kaina nuo 500lt cia toms kas skaiciuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 04 10, 14:45)
Gyvai grojanti grupė ima 2000 lt.

Pamąstykit, žmonės darbo turi iš esmės tik savaitgaliais, būna gi ir ištisų mėnesių nesezono metu be "grajų". 500 lr žmogui per savaitę tikrai nėra dideli pinigai. Tiesa, dainavimui su fonograma esu šiaip alergiška. Bet dėl kainos nesutinku, kad aukšta. Normali kaina. Logiška, kad renginyje, kur vien apdarams išleidžiami keli tūkstančiai, kur vien gėrimams ir valgiams išleidžiami tūkstančiai ir negailima kelių šimtų gėlėms bei automobilio nuomai, muzikantai (kurių vaidmuo tikrai didelis) pasiprašo bent po 500 lt kiekvienam.

Mano vestuvių sąmatoje muzikai skirtas koks trečdalis biudžeto... Ir tai nėra daug, manau.

drinks_cheers.gif Na, mano nuomone irgi tokia pat, 2000 uz gyvai grojancia grupe tikrai nera kosmine kaina, paprastai uz gyva muzika per sventes reikia suploti ir gerokai daugiau ax.gif
Atsakyti