Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- III

Turbut as per velai muzikantu susisgribau ieskot, bet visi, kurie man patiko - uzimti. O vyrioko prie sintezatoriaus traukianciu neitin geru balsu lietuviskus slagerius - nenoriu. Pas mus pirsliu nebus, todel labai reikia, kad muzikantai ir vestu vakara. Finansai musu nebaisingai dideli, vis pradedam galvot apie DJ ir vedeja.... Esu prisiklausius visokiu nuomoniu, o ka jus galvojat apie DJ vietoj muzikantu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2011 03 29, 18:36)
Turbut as per velai muzikantu susisgribau ieskot, bet visi, kurie man patiko - uzimti. O vyrioko prie sintezatoriaus traukianciu neitin geru balsu lietuviskus slagerius - nenoriu. Pas mus pirsliu nebus, todel labai reikia, kad muzikantai ir vestu vakara. Finansai musu nebaisingai dideli, vis pradedam galvot apie DJ ir vedeja.... Esu prisiklausius visokiu nuomoniu, o ka jus galvojat apie DJ vietoj muzikantu? g.gif

Aš manau, kad tai - puiki alternatyva! DJ gali žymiai universalesnę ir įvairesnę muziką leisti negu bet kurios grupės repertuaras, geriau mato publiką iš šalies, lengviau gali koreguoti ir keisti grojaraštį negu muzikantai - programą.

O vedėjai yra apskritai gėris! Mūsų vestuvės dar ateity, bet aš jau be galo džiaugiuosi, kad turime vedėją - charizmatiškas ir profesionalus žmogus, tikiuosi, kad nepaves. Galėčiau rekomenduoti wink.gif Rašykite į až. Tiktai rugpjūčio 20-ą jis tikrai užimtas!

O idealus modelis mano mintyse, tai toks vakarėlis, kur pradžioje groja pianistas solo, po to - grupės pasirodymas, vakarą veda šaunus vedėjas, o pabaigoje - šokiai su DJ. O čia tai būtų turiningas ir intensyvus "balius" - beveik festivalis gautusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 29, 22:26)
Aš manau, kad tai - puiki alternatyva! DJ gali žymiai universalesnę ir įvairesnę muziką leisti negu bet kurios grupės repertuaras, geriau mato publiką iš šalies, lengviau gali koreguoti ir keisti grojaraštį negu muzikantai - programą.

O vedėjai yra apskritai gėris! Mūsų vestuvės dar ateity, bet aš jau be galo džiaugiuosi, kad turime vedėją - charizmatiškas ir profesionalus žmogus, tikiuosi, kad nepaves. Galėčiau rekomenduoti wink.gif Rašykite į až. Tiktai rugpjūčio 20-ą jis tikrai užimtas!

O idealus modelis mano mintyse, tai toks vakarėlis, kur pradžioje groja pianistas solo, po to - grupės pasirodymas, vakarą veda šaunus vedėjas, o pabaigoje - šokiai su DJ. O čia tai būtų turiningas ir intensyvus "balius" - beveik festivalis gautusi biggrin.gif

o tokiam Festivaliui ir as PRITARIU mirksiukas.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
labukas busimos ir esamos nuotakos.
gal ka nors zinote apie grupe mexicano? g.gif gal esate dalyvave kur nors ju vedamose vestuvese?
savo vestuves planuoju is toli, tai galimybes susitikti su muzikantais kol kas neturejau.. kai skambinau tai pasirode paprastas zmogutis 4u.gif
Atsakyti
Gal kas esat susidure su grupe S-top ir ju vokalistu Valerijum. Nerandu jokiu komentaru apie juos
Atsakyti
QUOTE(Laurinka @ 2011 04 01, 12:29)
Gal kas esat susidure su grupe S-top ir ju vokalistu Valerijum. Nerandu jokiu komentaru apie juos

Valerija teko girdet pries pora metu. Stiprus, grazus balsas. Jis man pasirode senu laiku, tikros geros ESTRADOS atstovas thumbup.gif Bet nieko negaliu pasakyti kaip jis dirba vestuvese ir taip pat apie pacia grupe S-top. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 01 balandžio 2011 - 12:15
sventems -idealus kokybes ir kainos santykis - 8655 34300
Atsakyti
Dar domina grupe Maloniai. Dainuoja jie lyg ir neblogai, bet labiau idomu kaip veda vakara. Gal buvot susidure?
Atsakyti
Sveikos merginos,

sia vasarele drauge planuojasi Moletu kraste vestuvytes, bet susidurem su problemele, nerandam muzikantu, arba visi jau uzimti, arba kaina nelabai ikandama. gal turit kokiu kontaktu Utenoje ar aplink Moletus. Busim labai dekingos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos. as irgi susiduriau su ta pacia problema, kaip ir dauguma, ieskom muzikantu.... ax.gif Gall kas girdejote kazka apie Sauliu Gervicka is Ziezmariu?
Ar turite kokiu nors tradiciniu muzikantu pasiulumu is Elektrenu, Traku, Kaisiadoriu? .....
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2011 04 03, 10:11)
Sveikos merginos,

sia vasarele drauge planuojasi Moletu kraste vestuvytes, bet susidurem su problemele, nerandam muzikantu, arba visi jau uzimti, arba kaina nelabai ikandama. gal turit kokiu kontaktu Utenoje ar aplink Moletus. Busim labai dekingos smile.gif 4u.gif

dj saulius virs 20m patirtis buvau 2 vestuvese lb patiko nes parinko muzika ne tik mums jaunimui bet ir mamos soko nors jos ne is sokeju....8 655 34300 svarbiausia kad gali deretis ir nakti nebega palikes baliu
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal yra buvusiu vestuvese, kur grojo ir vede grupe "Mili" is Siauliu? Nes kad jie puikiai dainuoja, ta zinau, bet idomu kaip jie veda vakara? smile.gif Taip pat esu nusiziurejusi gruoe "Grasis". Gal ir su jais buvo kas susidure? smile.gif Laaaaaabai lauksiu Jusu patarimu thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti