Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- III

Tesiant tema apie muzikantus, vestuviu vedejus ir visus kitus sventes atmosferos kurejus:leisiu sau pasisakyti taip smile.gif
Man atrodo svarbiausiai yra kad zmogus ar zmones, kurie dalyvaus jusu sventeje ir tuo labiau kurs jusu sventes atmosfera-butu jums priimtini pagal mentaliteta, kulturos lygi, butu "jusu zmones". Na taip jau yra: draugus ir tai mes pasirenkame "savo". Vieniems visai netinka "inteligentiskas ir malonus, subtilus" bendravimas, o toks bus ir muzikantu elgesys ir vakaro vedeju jei jie tokie zmones, o kitimes reikia paprastumo, "liaudisko" humoro, be "finti-pinti", anekdotu, ir "anu galu" nepamirsti, nes kitaip nelinksma, vestuves gi 4u.gif
Tai vat ir ziurime susitikimo metu, bandome pajusti kokia gi asmenybe pries mus. O vakaro eigoje butent ASMENYBES ( vienokios ar kitokios) ir pasireiskia. O muzika vienaip ir kitaip visi beveik ta pacia atlieka. Na, yra isimties bet labai jau mazai.
Taip pat ir konkursai, zaidimai yra daug maziau panasus. Skiriasi tik harizma muzikantu, vedeju, kaip jie sugeba "uzvesti, uzdegti, valdyti publika. Taip pat svarbu ar "is sirdies dirba". Bet tai jau kiekvienam savo.
Labai laukiame visu jaunu zmoneliu, kuriuos jau atsventet savo svarbiausia svente, pasisakykite, rekomenduokite. 4u.gif thumbup.gif
O mes manau pasistengsime buti tolerantiski ir dekingi mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 24 rugpjūčio 2011 - 11:07
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 08 24, 12:03)
Tesiant tema apie muzikantus, vestuviu vedejus ir visus kitus sventes atmosferos kurejus:leisiu sau pasisakyti taip smile.gif
Man atrodo svarbiausiai yra kad zmogus ar zmones, kurie dalyvaus jusu sventeje ir tuo labiau kurs jusu sventes atmosfera-butu jums priimtini pagal mentaliteta, kulturos lygi, butu "jusu zmones". Na taip jau yra: draugus ir tai mes pasirenkame "savo". Vieniems visai netinka "inteligentiskas ir malonus, subtilus" bendravimas, o toks bus ir muzikantu elgesys ir vakaro vedeju jei jie tokie zmones, o kitimes reikia paprastumo, "liaudisko" humoro, be "finti-pinti", anekdotu,  ir "anu galu" nepamirsti, nes kitaip nelinksma, vestuves gi 4u.gif
Tai vat ir ziurime susitikimo metu, bandome pajusti kokia gi asmenybe pries mus. O vakaro eigoje butent ASMENYBES ( vienokios ar kitokios) ir pasireiskia. O muzika vienaip ir kitaip visi beveik ta  pacia atlieka. Na, yra isimties bet labai jau mazai.
Taip pat ir konkursai, zaidimai yra daug maziau panasus. Skiriasi tik harizma muzikantu, vedeju, kaip jie sugeba "uzvesti, uzdegti, valdyti publika. Taip pat svarbu ar "is sirdies dirba". Bet tai jau kiekvienam savo.
Labai laukiame visu jaunu zmoneliu, kuriuos jau atsventet savo svarbiausia svente, pasisakykite, rekomenduokite. 4u.gif  thumbup.gif
O mes manau pasistengsime buti tolerantiski ir dekingi  mirksiukas.gif thumbup.gif

pritariu 100 procentu savo svente reikia paciai organizuot(arba dalyvaut tame procese) o visi kiti geriausiu atvejiu tik patariamas balsas,nes paskaicius visos kurios atsoko vestuves gali jau rekomenduot tas grupes kur pas jas grojo vadinasi gausi 10 ir daugiau doh.gif skirtingu skoniu pasiulymus o va tada reikia neskubeti issirinkti ....
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 08 24, 00:26)
Manau vis gi intelektualus ir profesionalus atlikejau keliom "galvom" yra aukstesni uz "savamokslius" ( dazniausiai jie yra instrumentalistai, bet ne "kalbinio" ar "balsinio" zanro atstovai.... dzendobristus muz-vedejus..Tai kad nieko nuostabaus, kad jis Matas dirba kokybiskai ir jo darbo kokybe palieka zmoniu sirdyse tik geras emocijas..
As-uz profesionaluma!! Tik vat klausimas kitas..mano manimu vis gi profesionalus aktoriai yra idomesni kaip vedejai.. Na, nebent Rudoko niekada nesamdyciau doh.gif

Visiškai pritariu. Mūsų vedėjas, beje, buvo profesionalus aktorius - Antanas Kišūnas. Mes jį "radome", nes jis - buvęs mano vyro klasiokas, bet jo prie netradicinių vedėjų priskirti negalėčiau, nes vestuvės - tikrai jam gerai žinoma stichija, kurioje jis nemažai reiškiasi. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vakumas @ 2011 08 24, 11:39)
Na tesiant tema apie Ata-tai visiskai as neuzsiimu jokiu reklamavimu-tiesiog pati zinau kaip buvo sunku vestuvems issirinkti zmogu-tad busimosiom nuotakos sioks toks palengvinimas-tegu susitinka, pakalba ir pacios nuspres is daugelio ka rinktis smile.gif Beje Mantas neuzsiima vien tik vestuvemis-jis veda ivairiausius renginius-tad jo nenurasykit i tradicini vestuviu vedeja smile.gif
O man kilo klausimas nejaugi naujai iskeptos mamytes negali jau jungtis i supermamas ? Nes kaip supratau likau kaip neaisku is kur atsiradusi persona biggrin.gif

Vakumai, aš netradiciją suprantu kiek kitaip. Jeigu žmonės pasikviečia grupę "Antis" į vestuves arba kokį nors tikrą DJ (ne muzikos junginėtoją, o kūrėją), arba aktorių / trupę aktorių su nevestuvine programa - tai yra netradiciška. O žmogus, kuris savo saite sudeda didžiulę vestuvinių banketų fotogaleriją - tikras vestuvių verslo dalyvis.

Atsakyti
Matau mes cia tarp saves pasikalbame, bet tikiuosi gal kam bus naudingi musu dialogai smile.gif
Jus Vylabluse labai teisingai pastebejote: vestuves-tam tikra stichija. Na as siek tiek perfrazavau, bet esme ta: vis gi ne visi vedejai ir muzikantai gali tikti vestuvese. Nebent valandos koncertas-tam tikros grupes, o jau viso vakaro atmosfera vistiek turi kurti "vestuviu stichijos " profesionalas. Bent jau dirbes vestuvese, bet sugadintas "halturinio" darbo...
Kodel? Todel kad si svente turi savo etiketa, tradicijas. Nesakau apie "nuvalkiotas" tradicijas, bet jie yra. Tai ir sveikiniami, ir tostai ir pagarba ir demesys tevams ir pagaliau JAUNIESIEMS. .
Man teko dalyvauti drauges vestuvese, kur vyko nuostabioje vietoje prie juros, elegantiska floristika, nepaparastai subtilus "pavesines" iforminimas. wub.gif
Na tikrai, planuotoja pasistenge thumbup.gif . Pasitikimo ir Fonine muzika fantastiska: styginis kvartetas, toliau irgi viskas subtilu, prabangu, kokybiska...ir cia atsiranda vedejas. Jis nuosirdus, geranoriskas ir matosi sirdi atiduodantis jaunuolis...Bet jis sugadino ir sumenkino visa sukurta iki to atmosfera. Ir viskas...Spalvos nubluko, muzika nesuskambejo ir pan. Vaikinukas aktoriukas is miegeju teatro, zaidimai smagus, bet jis tiktu kaimo sodybai ar studentu vakareliui. Bet tos atmosferos nepatrauke schmoll.gif . ..Ir ka?? Vat jums ir issirinko drauge su vyru ji spektaklio metu. Ejo ziurejo, patiko baisiausiai. Linksmas, fainas....Bet jis nera vestuviu rinkos atstovas ir pasimete , nes neturejo patirties vestuvese. Tai kad vestuviu stichija reikia pazinti vien tam, kad suvaldyti visa situacija ir pan.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 08 23, 22:59)
Solo, brangioji, jeigu jau galite komentuoti LMTA, kažkaip galėtumėte daugiau išprusimo parodyti, o tai kažkaip nesiriša tamstos bludinėjimas tarp žanrų ir entuziastingas fonogramų vertinimas su komentarais apie akademiją...

Aš turėjau omeny buvusį šou "muzikos akademija". Ir Atą vertinau kaip paprasta eilinė klausytoja. Nepatiko tembras. Specifinis. Ne kartą jis buvo paminėtas čia, užkliuvo labai, kad ypač populiarus tarp naujų narių.
Atsakyti
praėjusį šeštadienį lijo kaip iš kibiro, bet mano širdyje švietė saulė.... nepasakosiu apie savo jausmus, bet noriu pagirti Liną ir Aurelijų Stunžėnus iš "Genuja" laisvalaikio centro. Jie pritrenkė mane savo kultūra, humoru, smagia muzika, orginaliais žaidimais ir aplamai greita reakcija pakreipti šventę reikiama linkme. o ta linksma diskoteka nuo 2.00 iki 5.00 ryto ne vieną merginą išmovė iš batelių... LUX... AŠ JIEMS DUODU 10 BALŲ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 08 24, 22:41)
Matau mes cia tarp saves pasikalbame, bet tikiuosi gal kam bus naudingi musu dialogai smile.gif
Jus Vylabluse labai teisingai pastebejote: vestuves-tam tikra stichija. Na as siek tiek perfrazavau, bet esme ta: vis gi ne visi vedejai ir muzikantai gali tikti vestuvese. Nebent valandos koncertas-tam tikros grupes, o jau viso vakaro atmosfera vistiek turi kurti "vestuviu stichijos " profesionalas. Bent jau dirbes vestuvese, bet sugadintas "halturinio" darbo...
Kodel? Todel kad si svente turi savo etiketa, tradicijas. Nesakau apie "nuvalkiotas" tradicijas, bet jie yra. Tai ir sveikiniami, ir tostai ir pagarba ir demesys tevams ir pagaliau JAUNIESIEMS. .
Man teko dalyvauti drauges vestuvese, kur vyko nuostabioje vietoje prie juros, elegantiska floristika, nepaparastai subtilus "pavesines" iforminimas.  wub.gif
Na tikrai, planuotoja pasistenge thumbup.gif . Pasitikimo ir Fonine muzika fantastiska: styginis kvartetas, toliau irgi viskas subtilu, prabangu, kokybiska...ir cia atsiranda vedejas. Jis nuosirdus, geranoriskas ir matosi sirdi atiduodantis jaunuolis...Bet jis sugadino ir sumenkino visa sukurta iki to atmosfera. Ir viskas...Spalvos nubluko, muzika nesuskambejo ir pan. Vaikinukas aktoriukas is miegeju teatro, zaidimai smagus, bet jis tiktu kaimo sodybai ar studentu vakareliui. Bet tos atmosferos nepatrauke schmoll.gif . ..Ir ka?? Vat jums ir issirinko drauge su vyru ji spektaklio metu. Ejo ziurejo, patiko baisiausiai. Linksmas, fainas....Bet jis nera vestuviu rinkos atstovas ir pasimete , nes neturejo patirties vestuvese. Tai kad vestuviu stichija reikia pazinti vien tam, kad suvaldyti visa situacija ir pan.

Jeigu visos vestuvės daromos tos stichijos rėmuose - taip, reikalingas vientisumas.
Be abejo, jūsų aprašomos vestuvės buvo sugadintos, nes vyko pagal tam tikrą aiškų šabloną, o staiga atsirado neatitinkantis šio šablono - ar tai lygiu, ar tai nuotaika - elementas.

Tačiau atmosfera neprivalo būti visose vestuvėse vienoda. Ir jeigu pasirenkamas netradicinis sprendimas - jo taip pat laikomasi nuosekliai. Netinka toks vedėjas prabangiose vestuvėse, bet lygiai taip pat netiktų tie gėlių papuošimai vestuvėse prie laužų, o styginių kvartetas graudžiai-juokingai atrodytų kokių nors ekstremalų, įlekiančių į tuoktuves motociklais, ceremonijoje.

Jeigu žmonės daro netradicinius sprendimus- jie patys turi būti ganėtinai neordinariniai, o jūsų nupasakotu atveju, kaip suprantu, jaunieji tiesiog nevykusiai išpildė savo užgaidą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 24 rugpjūčio 2011 - 23:01
QUOTE(alinuxz @ 2011 08 24, 23:15)
praėjusį šeštadienį lijo kaip iš kibiro, bet mano širdyje švietė saulė....  nepasakosiu apie savo jausmus, bet noriu pagirti Liną ir Aurelijų Stunžėnus iš "Genuja" laisvalaikio centro. Jie pritrenkė mane savo kultūra, humoru, smagia muzika, orginaliais žaidimais  ir aplamai greita reakcija pakreipti šventę reikiama linkme.  o ta linksma diskoteka nuo 2.00 iki 5.00 ryto ne vieną merginą išmovė iš batelių... LUX... AŠ JIEMS DUODU 10 BALŲ... 4u.gif

toks jausmas kad kas mazdaug kas 5 zinuteje reikia paminet genuja varda.......................... o taip buvau vestuvese ir man labai patiko sokau iki 5 val ryto grojo grupe genuja kokie balsai kokios dainos .net batuku ryte neradau,kam reikia kontaktu nerasykit -neduosiu
Atsakyti
QUOTE(jaunoji2010 @ 2011 08 24, 23:43)
toks jausmas kad kas mazdaug kas 5 zinuteje reikia paminet genuja varda.......................... o taip buvau vestuvese ir man labai patiko sokau iki 5 val ryto grojo grupe genuja kokie balsai kokios dainos .net batuku ryte neradau,kam reikia kontaktu nerasykit -neduosiu

... batuku neradau, basa parbegau namo, prisiregistravau prie SM, susiradau muzikantu tema ir juos isgyriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alinuxz @ 2011 08 25, 00:15)
praėjusį šeštadienį lijo kaip iš kibiro, bet mano širdyje švietė saulė....  nepasakosiu apie savo jausmus, bet noriu pagirti Liną ir Aurelijų Stunžėnus iš "Genuja" laisvalaikio centro. Jie pritrenkė mane savo kultūra, humoru, smagia muzika, orginaliais žaidimais  ir aplamai greita reakcija pakreipti šventę reikiama linkme.  o ta linksma diskoteka nuo 2.00 iki 5.00 ryto ne vieną merginą išmovė iš batelių... LUX... AŠ JIEMS DUODU 10 BALŲ... 4u.gif

gal ne tiek muzikantai geri, bet bateliu kulniukas per akstas. cia jau gaunasi atmetimo reakcija....antireklama....po tokiu pagyrimu tikrai nesinoretu tos genujos samdyti, kad taip nesvariai zaidzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija.kl @ 2011 08 25, 10:03)
gal ne tiek muzikantai geri, bet bateliu kulniukas per akstas. cia jau gaunasi atmetimo reakcija....antireklama....po tokiu pagyrimu tikrai nesinoretu tos genujos samdyti, kad taip nesvariai zaidzia biggrin.gif

mes irgi turejome sia grupe per savo vestuves 4u.gif jau rasiau apie ja atsiliepima.
pries mums pasirenkant juos buvo vos keli pasisakymai forume sakyciau visai neblogi.
todel tai paskatino juos rinktis.

bet po manojo neutralaus pasisakymo laba daug islenda nauju nariu su "ale super programa"

gerbiu SM narius kuriems jie labai patiko, muzikantai tai skonio reikalas.
po beweik dvieju menesiu, visu pokalbiu su artimiaisiias sveciais, siai grupei skyriu 7balus is 10. cia juk skonio reikalas, vieniems vienas skanu ir grazu, o kitiems ne..

toleruokime visus mylincius savo darba, nebukite tais piktais tikrais lietuviais smile.gif
Visi stengiasi!!

Atsakyti
QUOTE(lelija.kl @ 2011 08 25, 10:03)

o jus kuriu muzikantu fane? lotuliukas.gif irgi ne senbuve temoje doh.gif
kas moka, tas ir muzika uzsako, tad ne vietoje ta pagieza mirksiukas.gif
Atsakyti