Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- III

mes visos visada kazka pradedame pirma karta. ir istekame, ir kudikio susilaukiame, ir svenciu sulaukiame- vestuviu, krikstynu. ir manes, asmeniskai , ne kiek nestebina nuolat prisiregistruojancios merginos, moterytes. juk visos zinome, kad egzistuoja ekstarvertai ir intravertai. vienos aktyviai raso - po kelis simtus, net tukstancius zinuciu, o kitos, tikrai niekuo ne prastesnes ar kazkokios provokatores- tiesiog skaitineja... ir joms gera... myliu sita foruma 4u.gif , turiu savo megiamas temas, savo megiamas nares smile.gif , kuriu nuomone man imponuoja daugelyje temu. man gera rasti ju pasisakymus nuomones. ir manau, kad kiekviena turime lygias teises - tikrai gerbiu anksciau prisiregistravusias, aktyvias nares - juk be ju - nebutu forumo, jis nebutu toks atviras ir nuosirdus... ir tikrai gerbiu naujas nares - juk tai absoliuciai normalu... ir mane tikrai stebina kai nares bando isreiksti nusistebejima naujai pasiasakanciomis naremis lotuliukas.gif . juk gyvenimas eina i prieki, mes visos visada kazkur vaziuojame pirma karta smile.gif , ar ragaujame patiekalus pirma karta smile.gif , ir savo nuomone kakuria tema isreiskiame pirma karta smile.gif . keista butu is barmeno isgirsti prikaista, kad jus cia naujokai. as asmeniskai tikrai cia ne naujokas, ir skaitineju jau ne vienerius metus. man patinka buti salia, taciau nepuolu piktintis kad kitu nuomone kitokia. aciu Dievui, kad kitokia. bet man smagu skaityti profesionalius vertinimus - kaip Vylabluse thumbup.gif thumbup.gif , kaip Klementyne thumbup.gif , kaip Injekcija smile.gif ... Siu mergaiciu as nepazistu, bet esu dekinga joms, turbut ne as vien, uz patarimus, uz analizavima, uz tai, akd gavau naudingu patarimu. ir manau, visos turime teise ir manyti, ir rasyti, ir atsiliepimus rasyti, ir patarimu klausti. visada buvo ir bus ir pirmakursiu ir absolventu. rolleyes.gif
vaikai, gyvenkime draugiskai 4u.gif thumbup.gif o kas "kita kazkuo tepa, tas pats, tuo paciu ir kvepia". tokia liaudies ismintis... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunoji2010 @ 2011 08 25, 00:43)
toks jausmas kad kas mazdaug kas 5 zinuteje reikia paminet genuja varda.......................... o taip buvau vestuvese ir man labai patiko sokau iki 5 val ryto grojo grupe genuja kokie balsai kokios dainos .net batuku ryte neradau,kam reikia kontaktu nerasykit -neduosiu

sveikos, nu Jus mane primuskit, bet buvau pernai drauges vestuvese ir grojo Genuja, nu man patiko ziauriai, tikrai sokau visa vakara, batuku nepameciau, kulniukai nenuluzo, nes buvau pasiruosusi bekulnes basutes biggrin.gif biggrin.gif o vat kaip ir minejau anksciau su savaisiais muzikantais nusvilome labai... kyla Jum turbut klausimas, kodel nesirinkome Genujos? ogi todel, kad nenorejome, kad kartotusi tas pats scenarijus, kaip pas draugus, o ir kaina ju mum aukstoka buvo, bet kaip sakoma skupus moka du kart... panasiai mum ir bv ax.gif skoniu yra ivairiu ir visi tikisi vis kazko kitokio, kas jiem patinka, jie man atitiko tikruosius vestuviu muzikantus, nes man prie sirdies storos lietuviskos vestuves su liaudiskom dainom, kitiem reik kitko... nesmerkim tu, kurios nori vienokiu ar kitokiu muzikantu, kiekvienam juk savo... gal jie tikrai kitose vestuvese butu buve kitokie ir mn nepatike butu, bet tose vestuvese ir liaudis buvo energinga ir nusiteike linksmintis tai irgi daug duoda...
Atsakyti
QUOTE(juramarina @ 2011 08 25, 20:30)
mes visos visada kazka pradedame pirma karta. ir istekame, ir kudikio susilaukiame, ir svenciu sulaukiame- vestuviu, krikstynu. ir manes, asmeniskai , ne kiek nestebina nuolat prisiregistruojancios merginos, moterytes. juk visos zinome, kad egzistuoja ekstarvertai ir intravertai. vienos aktyviai raso - po kelis simtus, net tukstancius zinuciu, o kitos, tikrai niekuo ne prastesnes ar kazkokios provokatores- tiesiog skaitineja... ir joms gera... myliu sita foruma 4u.gif , turiu savo megiamas temas, savo megiamas nares smile.gif , kuriu nuomone man imponuoja daugelyje temu. man gera rasti ju pasisakymus nuomones. ir manau, kad kiekviena turime lygias teises - tikrai gerbiu anksciau prisiregistravusias, aktyvias nares - juk be ju - nebutu forumo, jis nebutu toks atviras ir nuosirdus... ir tikrai gerbiu naujas nares - juk tai absoliuciai normalu... ir mane tikrai stebina kai nares bando isreiksti nusistebejima naujai pasiasakanciomis naremis lotuliukas.gif . juk gyvenimas eina i prieki, mes visos visada kazkur vaziuojame pirma karta smile.gif , ar ragaujame patiekalus  pirma karta smile.gif , ir savo nuomone kakuria tema isreiskiame pirma karta smile.gif . keista butu is barmeno isgirsti prikaista, kad jus cia naujokai. as asmeniskai tikrai cia ne naujokas, ir skaitineju jau ne vienerius metus. man patinka buti salia, taciau nepuolu piktintis kad kitu nuomone kitokia. aciu Dievui, kad kitokia. bet man smagu skaityti profesionalius vertinimus - kaip Vylabluse thumbup.gif  thumbup.gif , kaip Klementyne thumbup.gif , kaip Injekcija smile.gif ... Siu mergaiciu as nepazistu, bet esu dekinga joms, turbut ne as vien, uz patarimus, uz analizavima, uz tai, akd gavau naudingu patarimu. ir manau, visos turime teise ir manyti, ir rasyti, ir atsiliepimus rasyti, ir patarimu klausti. visada buvo ir bus ir pirmakursiu ir absolventu.  rolleyes.gif
vaikai, gyvenkime draugiskai  4u.gif  thumbup.gif  o kas "kita kazkuo tepa, tas pats, tuo paciu ir kvepia". tokia liaudies ismintis... thumbup.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunoji2010 @ 2011 08 22, 00:51)
issirenki kokias 3-4 grupes ir varai menesi kaip koks koks smoriginas su komisija ir duodi balus uz muzika uz daina uz balsa po to lieka  2 grupes finale kurios patenka i 2 etapa o tada jau basuoja zmones trumpuojiu nr..... smile.gif visiems gerai aplankai tunta baru ir svenciu padarai apyvarta pasiklausai kruva geros muzikos ir gal net susirandi sau kita vyra 4u.gif

nepyk, bet nusikalbejai totaliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(day_light @ 2011 08 25, 09:45)
... batuku neradau, basa parbegau namo, prisiregistravau prie SM, susiradau muzikantu tema ir juos isgyriau biggrin.gif

šaunu, kad replikuojat, man dėmesys visada patiko ax.gif "supermamyčių" pokalbius, žinoma kurie man įdomūs skaitinėju jau aštuonerius metus.... nesiregistravau nes neturėjau ką pasakyti, o kadangi GENUJOS kontaktus radau būtent šiame forume, tai tiesiog ir noriu pasakyti, kad ne muzikantai čia reklamuojasi, o tiesiog jų klientai čia juos pagiria mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, praeitą šeštadienį atšventėm savo vestuves ir noriu pasidžiaugti muzikantais "MODO"iš Gargždų. Nors labai bijojau, kad neprisigertu pirmiau už svečius, kaip kartais būna blush2.gif bet buvo viskas liuks, puikiai pravedė renginį ir visi šokom iki paryčių. jei atvirai tai svečiam nebuvo kada gerti ir valgyti, nes muzikantai neleido sedeti prie stalo, bet liko visi labai patenkinti, nes buvo labai linksma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 08 26, 14:34)
nepyk, bet nusikalbejai totaliai  blush2.gif

neissiduok kad nesupratai...cia zodziai is konteksto isimti mintis buvo kad reikia reikia susitikt paklausyt muzikantu pabendraut todel ir parasiau susitari su keliais ir varai visa men. klausyt ...as uz tai kad per savo vestuves zmogus turi zinot ko nori o ne pasitiket rekomendacijomis tipo man patiko sokom iki ryto....neaisku koks ten buvo pulkas,amzius,muzikos skonis,kaip vienas kita pazinojo,.... tie patys muzikantai vienoj vest. super kitoj gal nepatiks- todel rekomendacijosturi but tik mazas patariamas balsas....juk jei tu ir tavo draugai nemegsta vynuogiu pasiskaicius forume kur kas nors parasys valgem vynuoges kaip buvo skanu rekomenduojiu nenusivilsit -tu nepulsi begt i maxima...o muzikantais dar svarbiau 4u.gif
Atsakyti
Mielosios!!!! Galiu drasiai rekomenduoti grupe REMIX is Kauno,jie grojo musu vestuvese,Henrikas nerealus,viskas buvo pasakiskai,viska suderinom padejo pirsliams vesti,dainavo taip pat fantastiskai,visi iki dabar sneka kokie jie nerealus,daug draugu sake kviesis i savo vestuves thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif tikrai labai nuostabiai svente praejo jei kam reikia kontaktu,rasykit 4u.gif smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mergaites ka galit pasakyt apie grupe ILEX? ar zinot?
Atsakyti
QUOTE(pagne @ 2011 08 30, 17:02)
Sveikos  4u.gif  mergaites ka galit pasakyt apie grupe ILEX? ar zinot?

va kaip tik atejau po savaitgali vykusiu vestuviu apie juos pasidalinti ispudziais. juos issirinkom nuvaziave paklausyti ju i HBH pas juoza palangoje. jie ten grodavo 5dieniais.
jeigu trumpai: mums ir visam jaunimui patiko, tik vyresnio amziaus zmonems gal stigo tokiu dainu kaip "svieski man vel" ir t.t. ir mano tevams, tiksliau tevui, jie nelabai patiko. bet jis siaip isrankokas tai neimu i galva per daug. zodziu esme tame- ju puslapy yra ikeltas repertuaras, pasiziurekit, ar jis jums tinka. jei tinka- atlikimas superinis, tikrai verta isgirsti, tik sakau reikia pasiziureti, ar dainos pacios patiks auditorijai. jei darot daugiau giminiu vestuves, tai gal labiau tradiciniu muzikantu reiktu. pas mus giminiu buvo lb mazai, tai as nesigailiu. siaip kad ir vyresni zmones, kas norejo- tikrai buvo pagal ka pasokt, o kas slieku iesko, tai cia jau atskira tema smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 08 30, 18:39)
va kaip tik atejau po savaitgali vykusiu vestuviu apie juos pasidalinti ispudziais. juos issirinkom nuvaziave paklausyti ju i HBH pas juoza palangoje. jie ten grodavo 5dieniais.
jeigu trumpai: mums ir visam jaunimui patiko, tik vyresnio amziaus zmonems gal stigo tokiu dainu kaip "svieski man vel" ir t.t. ir mano tevams, tiksliau tevui, jie nelabai patiko. bet jis siaip isrankokas tai neimu i galva per daug. zodziu esme tame- ju puslapy yra ikeltas repertuaras, pasiziurekit, ar jis jums tinka. jei tinka- atlikimas superinis, tikrai verta isgirsti, tik sakau reikia pasiziureti, ar dainos pacios patiks auditorijai. jei darot daugiau giminiu vestuves, tai gal labiau tradiciniu muzikantu reiktu. pas mus giminiu buvo lb mazai, tai as nesigailiu. siaip kad ir vyresni zmones, kas norejo- tikrai buvo pagal ka pasokt, o kas slieku iesko, tai cia jau atskira tema  smile.gif  smile.gif  smile.gif

na nepasakyciau kad jie jau ziauriai netradiciniai. taip jie groja saksofonu, gitara, musamaisiais, bet dainos pakankamai tradicines. tiksliau grojamu dainu spektras gan platus. nuo mercury iki kelias i zvaigzdes. siaip tradiciniai muzikantai su neraliai prifesionaliai atliekama muzika. geri instrumentai, mergaites balsas superinis. nebliauna pro sali.
Atsakyti
mergytes as kelioms padejau daviau gero ir nebrangaus dj su vedejiu tel .nr. dabar man reik kokiu muzikantu kuriu kaina butu iki 2000lt tel .nr. ar kokiu kitu kontaktu , rasykit man asmenine zinute busiu dekinga, drauge gryzta i lt is anglu iki nauju metu isteka ir vel atgal ,ji dj nenori tai ieskom normaliu muzikantu nesiulykit visokiu genuju ar artu nes vien paskaicius forume atsoko noras juos samdyt o del kitu rasykit o mudvi atsirinksim... 4u.gif
Atsakyti