Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Sveikos merginos smile.gif

Sumaniau ir as isbandyti ta mineraline pudra. Temuciu daug prirasiusios daug laiko uztruktu visas perskaityt, todel klausiu jusu kur jus perkat tuos meginukus pudru? Dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2011 08 03, 23:43)
Sveikos merginos  smile.gif

Sumaniau ir as isbandyti ta mineraline pudra. Temuciu daug prirasiusios daug laiko uztruktu visas perskaityt, todel klausiu jusu kur jus perkat tuos meginukus pudru? Dekoju is anksto 4u.gif

Kurią konkrečiai?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 08 04, 01:10)
Kurią konkrečiai?

lily lolo, benecos, ultimo
Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2011 08 04, 12:49)
lily lolo, benecos, ultimo

lily lolo perkam iš jų puslapio, Ultimo per ebay. Lily lolo ir everyday minerals turiu keletą mėginukų, sumoj turbūt virš 10, galėčiau perleist biggrin.gif Daug neprašyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 06, 06:46)
Lily Lolo megineliu man labai normaliai visu spalvu buvo iberta (viso 6 meginelius per 2 kartus esu pirkus), vat Bare X Minerals, tai i maiseli ir tik dulkeliu....  doh.gif

Gal galetumet palyginti siu abieju firmu pudras?
Atsakyti
QUOTE(mencike @ 2011 08 06, 10:16)

as LL tik kelis meginukus turejau, tai taip pilnos pakuotes ir nepirkau, nes labai su jom veidas negyvas atrodo doh.gif
dabar turiu UNE ir GREEN PEOPLE mineralines tai lllllabai man jos patinka wub.gif kai jas pabaigsiu labai noriu INIKA mineraline isbandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mencike @ 2011 08 06, 10:16)

Bare X Minerals man nepatiko - visu pirma, laabai mazai iberta buvo, tai vos ejo kazka pasitept, bet pasirode nelabai kaip maskuojanti, ispudzio nepaliko. Lily Lolo labai patiko - kolkas del spalvos neapsisprendus, o ir dar turiu namuose pudru, kurias reikia pirma subaigt, bet LL tikrai zadu pirkt pilna pakuote.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 07, 03:00)
Bare X Minerals man nepatiko - visu pirma, laabai mazai iberta buvo, tai vos ejo kazka pasitept, bet pasirode nelabai kaip maskuojanti, ispudzio nepaliko. Lily Lolo labai patiko - kolkas del spalvos neapsisprendus, o ir dar turiu namuose pudru, kurias reikia pirma subaigt, bet LL tikrai zadu pirkt pilna pakuote.

Aciu, merginos!
As bandziau Bare X ir Magic Minerals, kuri man nepatiko palyginus su BAre X.Menka mano patirtis smile.gif
Atsakyti
O gal kas galetu palyginti Smashbox Halo ir BE? blush2.gif Domina maskavimas bei laikymasis? Gal Smashbox visgi labiau uzbaigimui skirta? 4u.gif

user posted image

ir kaip tas sepetelis pakuoteje, kur yra?
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie Ultima mineraline pudryte 4u.gif

Pudra maskuoja vigutiniskai ( ko man truxta) , laikosi gan neblogai . Turi vidinio svetejimo, kurio man diena siek tiek per daug g.gif Zodziu tikejausi geresnio maskavimo ir maziau to svytejimo . Sakyciau labiau tinkama uztvirtinti skystai pudrai ar paskuokliui g.gif Spalvyte mano Light Honey

Ka tik gavau laiska is pardavejos, tai parase , kad gali pagaminti matine pudryte bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 08 rugpjūčio 2011 - 19:29
QUOTE(Cherry_ @ 2011 08 08, 20:26)
Ateinu su atsiliepimais apie Ultima mineraline pudryte 4u.gif
Pudra maskuoja vigutiniskai ( ko man truxta) , laikosi gan neblogai . Turi vidinio svetejimo, kurio man diena siek tiek per daug g.gif  Zodziu tikejausi geresnio maskavimo ir maziau to svytejimo . Sakyciau labiau tinkama uztvirtinti skystai pudrai ar paskuokliui g.gif  Spalvyte mano Light Honey
Ka tik gavau laiska is pardavejos, tai parase , kad gali pagaminti matine pudryte  bigsmile.gif

Maskavimo ir man joje trūksta, bet maskuot daugiausia reikia spuogiukus prieš mmm, tai tenkina ir esamas rolleyes.gif O švytėjimas man patiko, nes po LilyLolo veidas iš pradžių matinis, o paskui grynai riebus blizgesys išlenda, o ultimo švyti, nusivalo į dienos pabaigą, bet riebaus blizgėjimo nesimato thumbup.gif
Atsakyti
As pries tai Une naudojau, tai man labiau patinka, geriau maskuoja , svyti , bet labai graziai ir subtiliai 4u.gif
Atsakyti