QUOTE(jearmaine @ 2011 06 13, 01:35)
o bendrai paemus, mineraline pudra tinkama sausai odai? as kazkaip isivaizduoju, kad kremine pudra tinkamesne sausai odai, nes kompatike labai fiksuoja, isryskina sausus plotus man. o kaip yra su mineraline? man maskavimo daug nereikia, ieskau kazko, kas veido spalva sulygintu, pagaivintu veida. gal koki konkreciai pavadinima zinot mineralines, tinkamos sausiaodems? (na, as nesu labai sausiaode, mano oda normali, linkusi sauseti) dekui
As sausiaode esu, tai tik biria arba presuota mineraline pudra ir tenaudoju - krema su spalva kazkada naudojau, krempudra vos kelis kartus, bet man nelimpa tie skysti dalykai, sausa pudra patogiau ir greiciau. Man tiko visos bandytos, nebuvo nei vienos kad sausintu, o naudojus Bare Escentuals originalia ir matine formules, Cargo 'plantlove' serijos (nebegamina sios), MAC, Lily Lolo, Physician's Formula, Korres, Everyday Minerals (daugiau nepamenu

). Na vienos daugiau patiko, kitos maziau (dengimu, laikymusi, spalva ir tt), bet nei viena nesausino man odos. Manyciau esme visa pacioje odoje, t.y. pirmiausiai reikia tvarkyt oda, nes jei ji pleiskanojanti, tai nei biri paprasta, nei mineraline, nei kremine pudros to nepasleps pilnai. Kaip rasiau, mano oda sausa, pleiskanojimu jau ilgai nebuve, bet savo laiku jei koks issausejes plotelis atsirasdavo, tai su bet kuria mineraline jis matydavosi.