Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 25, 00:03)
http://www.boots.com...dation_1103094/

Gal kas padėtų su Une spalvytėm susigaudyti? Kažkokios man jos keistos

as naudoju MO3 tai man sviesiai thumbup.gif
bet cia kazkaip kitaip suzimetos g.gif
Atsakyti
is kokio puslapio uzsisakinejate UNE pudrytes? jos turi svytejimo ar matines?
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 05 25, 20:30)
is kokio puslapio uzsisakinejate UNE pudrytes? jos turi svytejimo ar matines?

as tiesiogiai is parduotuves perku, o svytejimo turi, nera matines 4u.gif
Atsakyti
Mineralinės kosmetikos sudėtys pagal firmas:

http://people.delphi...dList22405.html
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 06 01, 14:57)
Mineralinės kosmetikos sudėtys pagal firmas:

http://people.delphi...dList22405.html

thumbup.gif paziurejau lily lolo lygtai pirmoj vietoj mica, tai ji lyg suteiktin turetu svytejimo, bet man ji perdaug kaip tik matine g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 06 01, 15:18)
thumbup.gif  paziurejau lily lolo lygtai pirmoj vietoj mica, tai ji lyg suteiktin turetu svytejimo, bet man ji perdaug kaip tik matine  g.gif

Va ka raso apie Mica : Žėrutis (mica) - dauguma kosmetikos kompanijų naudoją žėrutį kaip vieną iš sudėtinių makiažo pagrindo dalių. Žėrutis dažniausiai naudojamas mineralinėje kosmetikoje nes neturi didelio blizgesio. Atspindi šviesą bei sumažina porų bei raukšlelių matomumą.
Šis pusskaidris mineralas yra 100% nealergizuojantis odos, nekemša porų, tačiau turi mažesnį sukibimą su oda. Labai dažnai šis mineralas yra naudojamas mineraliniams šešėliams gaminti.
Tai kaip ir neturetu suteikti svytejimo, ar as klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmena @ 2011 06 06, 18:20)
Sveikos, kadangi dar nesu naudojusi mineralines kosmetikos, noriu pasiteirauti, ar yra pirkti mineraliniu pudru parduotuvese LT ar tikra mineraline kosmetika galima tik uzsisakyti? Jei yra pirkti, gal galit ivardyti kokia firma ir parduotuve

Ziurint kokia mineraline kosmetika naudojate, kokia patinka ir tinka smile.gif Jei nesvarbu, tai as naudojuos EM, o Lietuvoje kaip tik diskutuojame EM temoje, kad ja galima nusipirkti everydayminerals.lt
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2011 06 01, 17:46)
Va ka raso apie Mica : Žėrutis (mica) - dauguma kosmetikos kompanijų naudoją žėrutį kaip vieną iš sudėtinių makiažo pagrindo dalių. Žėrutis dažniausiai naudojamas mineralinėje kosmetikoje nes neturi didelio blizgesio. Atspindi šviesą bei sumažina porų bei raukšlelių matomumą.
Šis pusskaidris mineralas yra 100% nealergizuojantis odos, nekemša porų, tačiau turi mažesnį sukibimą su oda. Labai dažnai šis mineralas yra naudojamas mineraliniams šešėliams gaminti.
Tai kaip ir neturetu suteikti svytejimo, ar as klystu g.gif

Beveik visa mano kosmetika su Mica, tikrai nesvyti, nes naudoju tik matines pudrytes smile.gif
Atsakyti
gal kam pravers nuoroda, bent jau naujokėms mineralinėje kosmetikoje (tokioms kaip aš), nes šiandien gerokai pritaškiau tos pudros lotuliukas.gif http://www.youtube.c...embedded#at=509
Atsakyti
o bendrai paemus, mineraline pudra tinkama sausai odai? as kazkaip isivaizduoju, kad kremine pudra tinkamesne sausai odai, nes kompatike labai fiksuoja, isryskina sausus plotus man. o kaip yra su mineraline? man maskavimo daug nereikia, ieskau kazko, kas veido spalva sulygintu, pagaivintu veida. gal koki konkreciai pavadinima zinot mineralines, tinkamos sausiaodems? (na, as nesu labai sausiaode, mano oda normali, linkusi sauseti) dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 13 birželio 2011 - 00:37
QUOTE(jearmaine @ 2011 06 13, 01:35)
o bendrai paemus, mineraline pudra tinkama sausai odai? as kazkaip isivaizduoju, kad kremine pudra tinkamesne sausai odai, nes kompatike labai fiksuoja, isryskina sausus plotus man. o kaip yra su mineraline? man maskavimo daug nereikia, ieskau kazko, kas veido spalva sulygintu, pagaivintu veida. gal koki konkreciai pavadinima zinot mineralines, tinkamos sausiaodems? (na, as nesu labai sausiaode, mano oda normali, linkusi sauseti) dekui  4u.gif

As sausiaode esu, tai tik biria arba presuota mineraline pudra ir tenaudoju - krema su spalva kazkada naudojau, krempudra vos kelis kartus, bet man nelimpa tie skysti dalykai, sausa pudra patogiau ir greiciau. Man tiko visos bandytos, nebuvo nei vienos kad sausintu, o naudojus Bare Escentuals originalia ir matine formules, Cargo 'plantlove' serijos (nebegamina sios), MAC, Lily Lolo, Physician's Formula, Korres, Everyday Minerals (daugiau nepamenu ax.gif ). Na vienos daugiau patiko, kitos maziau (dengimu, laikymusi, spalva ir tt), bet nei viena nesausino man odos. Manyciau esme visa pacioje odoje, t.y. pirmiausiai reikia tvarkyt oda, nes jei ji pleiskanojanti, tai nei biri paprasta, nei mineraline, nei kremine pudros to nepasleps pilnai. Kaip rasiau, mano oda sausa, pleiskanojimu jau ilgai nebuve, bet savo laiku jei koks issausejes plotelis atsirasdavo, tai su bet kuria mineraline jis matydavosi.
Atsakyti
mano oda ziema issauseja, mineraline puikiai tinka. naudoju BE, nors ja pabaigus bandysiu kitas (BE labai patinka, bet idomu pameginti). svarbu spalvyte atitaikyt
Atsakyti
maciau avon turi mineralinia kosmetikos linija;))mane labiau domina mineraline biri pudra idomu kaip ji?
Atsakyti