Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(shemsa @ 2012 07 26, 18:00)

Aha, sitas.
Atsakyti
rekomenduokit kokia spalva rinktis Inikos mineralines, kad butu sviesi ciut i gelsvuma?BE naudoju fairly light
ir terre d'oc gal kas naudojo mineraline ir butu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 07 26, 15:44)
rekomenduokit koki sepetuka kuris tiktu biriam maskuokliui, kuris geriausia itrina ji ir suteikia stipriausia maskavima 4u.gif
mastau apie BE, EM ar LL sepetukus maskuokliams  g.gif

o kuria vieta nori maskuoti. issitikinau kad pvz. paakiams maskuoti man geriausias EM Eye kabuki. blush2.gif
oi tik dabar paziurejau, kad cia tas pats eye kabuki lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 27 liepos 2012 - 10:47
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 27, 11:46)
o kuria vieta nori maskuoti. issitikinau kad pvz. paakiams maskuoti man geriausias EM Eye kabuki.  blush2.gif
oi tik dabar paziurejau, kad cia tas pats eye kabuki lotuliukas.gif

as bendrai veidui, paakiam, aplink nosi ir tttttt
Atsakyti
Įdomu, ar yra bandžiusių Purminerals pudrą ir kokie atsiliepimai bei kur ją perkate? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 27 liepos 2012 - 15:17
QUOTE(shemsa @ 2012 07 27, 11:21)
rekomenduokit kokia spalva rinktis Inikos mineralines, kad butu sviesi ciut i gelsvuma?BE naudoju fairly light

As Inika '04 nurture' turiu, o BE 'fairly light' mano atspalvis. Kai rinkausi, ziurejau ir i '03 unity', bet pabijojau, kad per sviesi gali but, tai kolkas nesigailiu del pasirinkimo. Nors ziemai turbut 'unity' labiau tiktu.

QUOTE(Selga @ 2012 07 27, 16:17)
Įdomu, ar yra bandžiusių Purminerals pudrą ir kokie atsiliepimai bei kur ją perkate?  4u.gif

Ulta.com yra - esu bandziusi tik ant rankos, kiek pamenu man spalvu gama nelabai patiko...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 07 27, 18:23)
As Inika '04 nurture' turiu, o BE 'fairly light' mano atspalvis. Kai rinkausi, ziurejau ir i '03 unity', bet pabijojau, kad per sviesi gali but, tai kolkas nesigailiu del pasirinkimo. Nors ziemai turbut 'unity' labiau tiktu.
Ulta.com yra - esu bandziusi tik ant rankos, kiek pamenu man spalvu gama nelabai patiko...

bet kiek skaitau tai inika labai blizgi is atsiliepimu g.gif , labiau svyti uz BE? galvoju inika ar terre rinktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 07 27, 19:20)
bet kiek skaitau tai inika labai blizgi is atsiliepimu g.gif , labiau svyti uz BE? galvoju inika ar terre rinktis  g.gif

Uz originalia BE tikrai nelabiau svyti - sakyciau panasios, gal Inika dar maziau. Nu bet man sunku lygint kai viena salia kitos neturiu... O Inika man rodos nuo spalvos priklauso - '04' turi blizguciu ir jau rasiau temoj, kad tik gavus issigandau, kad bus blzigi, bet ant veiduko nelieka tu blizguciu ir tik svytejimo duoda ir bent man tas svytejimas subtilesnis nei BE.
Atsakyti
Dekui uz patarimus, isigijau Dior powder foundation brush. Dengimu patenkinta, bet neturiu, su kuo palyginti, nes niekad mineralines pudros nenaudojau ir tokio sepetelio nereikejo. Pudra irgi visumoj patenkinta, bet dar tik porakart tepiau, ispudziai gal keisis.
Maskuoja ji man lyg ir maziau nei kremine, bet tikrai nesausina odos ir neryskina sausumu, uz ka jai didelis pliusas thumbup.gif
Atsakyti
Po ilgesnio naudojimo galiu pasakyt kad visai pateninta Inika, sunaudosiu, bet ar kartosiu klausimas.
Atsakyti
QUOTE(*Tėja* @ 2012 07 26, 09:57)
O man Everyday minerals ideali pudra yra smile.gif Gaila kad tos, kurią paparastai naudoju ne visada LT puslapiuke būna (Original glo - medium tan)  verysad.gif O iš USA siųstis, tai nebent didelį užsakymą reikia daryt, kad apsimokėtų. Beje taip pat turiu ir jų šepetėlį pudrai - nerealus thumbup.gif

mano atspalvio irgi nebuvo ju puslapyje, nes ispirko, tai uzklausiau emailu ir uzsake smile.gif ju fb puslapyje maciau ne viena karta, kad siule rasyt pageidavimus smile.gif bet kol kas tik viena karta jiems rasiau

QUOTE(London @ 2012 07 26, 11:03)
Ką prieš EM bandėte?
Kuris? EM šepetėliai

as turiu kabuki ir flat topa, tai abu patinka smile.gif kabuki gal daugiau
Atsakyti
Gal kuri parekomenduotumet matinius mineralinius akiu seselius? bigsmile.gif Nesvarbu, birius, ar presuotus. Kiek ziurejau, visi su blizguciais... Aisku, geriausia ir idealiausia butu, kad juos imanoma butu rast ir Lietuvoj... smile.gif
Atsakyti