Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(noraeleo @ 2012 08 21, 18:54)
pamelavau  blush2.gif  radau LT puslapyje kelis TAN produktus smile.gif

Gal praleidau... Kokios serijos pudryte naudojot? Matine?
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 08 21, 19:03)
Gal praleidau... Kokios serijos pudryte naudojot? Matine?

Everyday Minerals, It Base, Medium Beige Neutral, bet man per sviesi, veida pabalina net smile.gif gal ziema, kai isbluks idegis ir bus nieko , bet dabar nea schmoll.gif

dabar vilioja Matte formules, Light Tan - Matte, gal kas bandet ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 21 rugpjūčio 2012 - 20:54
QUOTE(noraeleo @ 2012 08 21, 21:52)
Everyday Minerals, It Base, Medium Beige Neutral, bet man per sviesi, veida pabalina net smile.gif gal ziema, kai isbluks idegis ir bus nieko , bet dabar nea  schmoll.gif

dabar vilioja Matte formules, Light Tan - Matte, gal kas bandet ?

bandziau kai grizau is poilsio idegus vacation4.gif tai puikiai tiko, nes siaip naudoju medium beige neutral semi-matte ir matte smile.gif
Atsakyti
Naudoju BE ir maisau Fairly Light su Medium Beige (daugiau Fairly light ipilu), kad gauciau tinkama spalva. Kokia spalva atitiktu INIKA? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 08 23, 00:29)
Naudoju BE ir maisau Fairly Light su Medium Beige (daugiau Fairly light ipilu), kad gauciau tinkama spalva. Kokia spalva atitiktu INIKA?  g.gif

As Inika 'nurture' turiu, tai atspalvis tobulai toks, kokio noriu, o BE 'fairly light' man gera, atitinka mano odos spalva, bet man norisi gyvumo daugiau, rusvumo, tai del to Inika graziau visumoj ziurisi, o BE i sviesuma mane daro...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 08 23, 07:57)
As Inika 'nurture' turiu, tai atspalvis tobulai toks, kokio noriu, o BE 'fairly light' man gera, atitinka mano odos spalva, bet man norisi gyvumo daugiau, rusvumo, tai del to Inika graziau visumoj ziurisi, o BE i sviesuma mane daro...

Kaip tik apie Nurture ir galvojau blush2.gif
Eisiu dar pasiskaitinet atsiliepimus, neskubu pirkti, bet ateity manau reiks isbandyti. Daug kas giria ta Inika, bet manau ant mani misrios odos nelabai laikysis, nes sudety nematau jokiu riebalus sugerianciu ingredientu unsure.gif
Atsakyti
as esu istikima Bare Escentuals mineralinei pudrytei, jau n-taja dezute naudoju, tik biski uzknisa kad reikia siustis, reiktu gal kazka is vietiniu isbandyti, girdejau mary kay turi kazka panasaus, gal esat bandziusios? ax.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojate glominerals skystą pudrą? Aš turiu presuotą (Pressed base) tai esu labai patenkinta, bet norėčiau išbandyti ir skystą.
Atsakyti
Atsirado Bare Minerals Ready foundation/kompaktine pudra bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zmonke @ 2012 08 27, 18:09)
Sugalvojau pabandyti mineraline ir uzsisakiau siandien is Amerikos visa XL rinkini, 3 pudros po 6 gr, veil, bronzeris,  seseliai, maskuoklis, sepetukai, kosmetine. Oi laukiu laukiu, begalo laukiu...
Ir dar ekotools sepetuku rinkini ir ta isgirtaji panasu i kabuki bet ilgu kotu.
Is kur dabar semtis kantrybes sulaukti???
Ir labai tikiuosi, kad su spalvom pataikyciau...
Jau jei bandyti - tai viska, kad jau nenusivilti  wub.gif

kur toki uzsisaket ? kokia kaina ? 4u.gif as tik pradedu savo pazinti su mineraline kosmetika..uzmaciau everydayminerals.lt kad galima meginuku nusipirkti, tai paimsiu pora spalvu, isbandysiu..tikiuosi vieno meginuko uzteks nors vienam karteliu pasidazyt blush2.gif

o gal kas bande Micabella mineraline kosmetika ? 4u.gif
Atsakyti

o gal kas bande Micabella mineraline kosmetika ? 4u.gif
[/quote]
As bandziau Micabellos mineraline pudra. Man nepatiko. Esu riebiaode, tad blizgejimas labi greiai islysdavo. Ji su svytejimu, ko parduotuveje nelabai maciau. Ir be to su spalva nepataikiau. Gal kitokios odos savininkems ji tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2012 08 30, 14:32)
As bandziau Micabellos mineraline pudra. Man nepatiko. Esu riebiaode, tad blizgejimas labi greiai islysdavo. Ji su svytejimu, ko parduotuveje nelabai maciau. Ir be to su spalva nepataikiau. Gal kitokios odos savininkems ji tiktu.

supratau g.gif mano oda irgi rieboka, bet dehidratuota, tai turbut netiks..o kiek mokejot uz ja ?
Atsakyti