QUOTE(Lu Lu @ 2012 09 10, 22:19)
Koki sepeteli geriau pasirinkti pradziai Flat top ar Long handled kabuki ?

ir ka patartumet nusipirkti pradedanciai, sepeteli, makiazo pagrinda ? kas dar butu reikialingiausia ?
As didelio skirtumo tarp siu dvieju sepeteliu nematau - abu naudoju, abu vienodai labai patinka, tad siulau rinktis ta, kuris paciai mielesnis atrodo.
O ka pirkt priklauso nuo to, kiek dazotes. Suprantu, kad tik pradedat, bet vistiek norit/ruosiates akis, skruostus dazyt ar ne ir pan. Makiazo pagrindo pirmai pradziai manau pakanka. Na dar seseliai, jei jais dazotes (norit dazytis). Skaistalai, jei skruostus dazot. As skaistalu pradzioj isvis nenaudodavau, paskui pradejau ir ne dienos be ju, o dabar vel kazkaip atejo toks metas, kad man pilnai pudros uztenka.
Na o toliau pagal norus/poreikius:
*maskuoklis (jei reikia kazka labiau pamaskuot, bet man pilnai kasdienai uztenka is pudros maskavimo)
*bronzatas (jei norit modeliuot veiduka ar siaip pasirudint, taip pat galima vietoj skaistalu naudot)
*matizuojanti pudra (jei oda riebesne ir blizgesys dienos eigoj lenda, bet velgi tai nera butina iskart - matysit kiek pudra islaiko matiskuma ir pan)
*highlighter'is (isryskint tam tikras veiduko vietas, t.y. skruostikaulius, nosi, po antakiu).
Bet siaip su vienu sepeteliu viskuo nepasidazysit, tai jau tada reiketu ziuret ir atitinkamu sepeteliu. Na tarkim pudra ir matizuojancia pudra galima vienu sepeteliu dengt, bet seseliams reikes kitokio (o norint dzytis keliomis spalvomis ar kitokio pasidazymo dar ir keliu skirtingu), maskuokliui vel kitokio (galima is esmes ir seseliu naudot, bet aisku turi but svarus), bronzatui/skaistalams taip pat kitoks eina.
Man rodos pirmai pradziai, ypac jei visai nesidazot, uzteks pudros. Tada jau ziuresit ko labiau norisi, kas traukia, ka dar paryskint norisi. O jei iskart kazka norisi pirktis, tai sakyciau ziurekit i seselius ir/arba skaistalus. Visa kita tolimesnej eigoj isigysit, jei to jums reikes. Nes susipirksit viska iskart, o paskui nesinaudosit, nenoresit naudot ar pan.