Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Apie mineralinę kosmetiką ir jos sudedamąsias dalis: http://www.mineralin...s...inės_dalys
Atsakyti
Kaip BE Matte Medium atspalvis? Ar jis i ruzavuma? Nes Matte kiek intensyvesnes spalvos yra. Bijau, kad ta Medium bus visai ruzava, nes Fairly Light tokia i geltonuma nesa, nors turetu butu neutrali.
Nezinau, BE naudoju dabar Fairly Light ir pastebejau, kad ji man daug geriau maskuoja nei tarkim Medium Beige. Galiu su maskuoklio sepeteliu visus trukumus pamaskuoti, su Medium beige kazkaip niekas neuzsimaskuoja biggrin.gif
Atsakyti
norėčiau pabandyti BE pudrą siųstis iš Sephoros,bet neissirenku doh.gif ,ar uztenka nien birios pudros ir šepetuko,ar verta pirkti rinkinį http://www.sephora.c...html?id=P267207
Gal ,kas gali pakomentuoti ar verta pirkti tą rinkinuką,jeigu taip tai koks vartojamų produktų eiliškumas turėtų būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2011 02 21, 15:23)
norėčiau pabandyti BE pudrą siųstis iš Sephoros,bet neissirenku doh.gif ,ar uztenka nien birios pudros ir šepetuko,ar verta pirkti rinkinį  http://www.sephora.c...html?id=P267207
Gal ,kas gali pakomentuoti ar verta pirkti tą rinkinuką,jeigu taip tai koks vartojamų produktų eiliškumas turėtų būti 4u.gif

Jei naudosit visus produktus, tai apsimoka siustis rinkini, kitaip tikrai ne. BE sepeteliu nerekomenduoju - labai siurkstus, yra pirkt ir pigensiu, ir svelnesnius, o tiek pat geru (gal net geresniu, nes BE ant veido nebandzius).

Rinkinys us DVD tai parodys ten kaip/ka/kada naudot biggrin.gif Siaip eiliskumas butu toks:
-po kremo ant veido tept primer'i (jis kaip ir sulygina odyte, apmazina poras ir tt, t.y. duoda baze makiazui - dar padeda ilgiau islikt makiazui ir neislyst odos blizgesiui)
-tada veil'as (ji galima naudot ir pati paskutini makiazo uztvirtinimui, kad geriau/ilgiau laikytusi, bet del tu paciu priezasciu galiam tept ir pries dazantis)
-na ir galiausiai 'warmth' (bet cia daugiau kaip bronzatas, vieno atspalvio tas dalykas ir cia ne pudra).

Siaip tik perskaicius kas sudetyje pastebejau, kad nera paprastos pudros, tai galiu pasakyt, kad tikrai neverta tokio rinkinio pirktis, nes teks dar ir pudra atskirai isigyt. Jei nebandzius birios/mineralines pudros, tai siulyciau tikrai tik nuo pudros pradet, nes gal isvis nepatiks ir pan., o daug produktu parsisiuntus gailesites. Juolab, kad rinkinyje nera paprastos pudros (veil'as neduoda spalvos, bronzatas rudina).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 21, 18:19)
Jei naudosit visus produktus, tai apsimoka siustis rinkini, kitaip tikrai ne. BE sepeteliu nerekomenduoju - labai siurkstus, yra pirkt ir pigensiu, ir svelnesnius, o tiek pat geru (gal net geresniu, nes BE ant veido nebandzius).

Cia aisku kiekvienam skirtingai, bet man BE speteliai patys geriausi, graziausiai ir greiciausiai padengia veida. Visu isgirtieji EM man visus pasausejimus isryskindavo, tarsi atkeldavo juos nuo odos, tik pakeiciau i BE sepeteli ir mineraline vel tobulai dengiasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 21, 18:19)

Rinkinys us DVD tai parodys ten kaip/ka/kada naudot  biggrin.gif Siaip eiliskumas butu toks:
-po kremo ant veido tept primer'i (jis kaip ir sulygina odyte, apmazina poras ir tt, t.y. duoda baze makiazui - dar padeda ilgiau islikt makiazui ir neislyst odos blizgesiui)
-tada veil'as (ji galima naudot ir pati paskutini makiazo uztvirtinimui, kad geriau/ilgiau laikytusi, bet del tu paciu priezasciu galiam tept ir pries dazantis)
-na ir galiausiai 'warmth' (bet cia daugiau kaip bronzatas, vieno atspalvio tas dalykas ir cia ne pudra).

Siaip tik perskaicius kas sudetyje pastebejau, kad nera paprastos pudros, tai galiu pasakyt, kad tikrai neverta tokio rinkinio pirktis, nes teks dar ir pudra atskirai isigyt. Jei nebandzius birios/mineralines pudros, tai siulyciau tikrai tik nuo pudros pradet, nes gal isvis nepatiks ir pan., o daug produktu parsisiuntus gailesites. Juolab, kad rinkinyje nera paprastos pudros (veil'as neduoda spalvos, bronzatas rudina).

Ačiu labai uz atsakyma 4u.gif mano oda riebi, išsiplėtusios poros, bet skruostai -jautri oda,kurią man galėtumėt rekomenduoti blush2.gif ir kokį šepetėlį rekomenduojat? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Greičiausiai kreipiuosi į shopingą, noriu užsisakyti šį rinkinuką:

http://www.sephora.c...ldPaginate=true

Ar neprašausiu pirmam kartui? blush2.gif Noriu išbandyti pirmą kartą ir mąstau pradžiai apie tokį. Šiaip nesu apskritai naudojusi birios pudros.
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2011 02 21, 22:55)
Ačiu labai uz atsakyma 4u.gif mano oda riebi, išsiplėtusios poros, bet skruostai -jautri oda,kurią man galėtumėt rekomenduoti blush2.gif ir kokį šepetėlį rekomenduojat? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mano oda sausa ir jautri, tai turbut ir kitokiu dalyku is pudros tikiuosiu (t.y. kad laikytusi ir pamaskuotu reikalui esant) - man nereikai ne matiskuma islaikyt, nebijau svytinciu pudru (aisku ne blizganciu), neryskina man poru ir pan.... Neseniai rasiau sioj tmeoj mylimiausias pudrytes (Korres, Sephora ir Physician's Formula), bet paskaitinekit tema ir paziurekit ka kitos riebia oda turincios perka, gal labiau atitiks ko jus ieskot.

Del sepetelio, tai yra sepeteliu tema - galit daug rast joje. Man mineralinei smagiausi yra 3 (visi sie sintetiniu sereliu, del odos jautrumo dazniausiai negaliu naturaliu seriu naudot, o pvz BE uztai man ir per siurkstus, nors ir naturaliu seriu esu naudojus labai svelniu sepeteliu): Sephora mineralines pudros sepetelis (TOKS), ELF kabuki sepetelis (o ir labai nebrangus sitas) ir EcoTools 'bronzer brush' (nors oficialiai bronzato jis, bet man per daug koncentruotas tam reikalui, o vat pudrai idealus ir itrina gerai, pamaskuot su juo lengva ir tt). Dar labai labai rekomenduoju sita Sephora sepeteli (TOKI) - jis labai didelis, labai svelnus, bet netiktu jei maskavimo is pudros norit, jis taip lengviau padengia (bet savo darba atlieka puikiai, tiesiog nera toks koncentruotas, kad labai stipriai maskuotu pudra). Sitas vertas kiekvieno cento, darba atlieka puikiai, smagu ir greita juo dazytis, o dar dazantis kai tie sereliai eina per oda ir tarp ju vejelis gaunasi, tai toks vesinantis odyte jausmas.

QUOTE(Twitter @ 2011 02 21, 23:35)
Greičiausiai kreipiuosi į shopingą, noriu užsisakyti šį rinkinuką:

http://www.sephora.c...ldPaginate=true

Ar neprašausiu pirmam kartui? blush2.gif  Noriu išbandyti pirmą kartą ir mąstau pradžiai apie tokį. Šiaip nesu apskritai naudojusi birios pudros.

Na sitas rinkinukas fainas - kiekiai nedideli, bet ir kaina nedidele, o yra sepeteliai, matine ir originali pudros formules (na galit palygint kaip paciai patinka abi), yra veil'as, maskuoklis. Jei butent is cia zadat pirkt, tai atkreipkit demesi, kad siuo metu ne visos spalvos siu rinkinuku yra prekyboj (bet BE puslapyje gal yra ar dar kokioj kitoj internetinej parduotuvej).

pince, va toki jau ir jums rekomenduociau - pati pasibandytumet, paziuretumet kaip kas patinka, sepeteliai rinkinyje, tai viskas vienoj vietoj.
Atsakyti
as dbr naudoju Glo minerals kosmetika, man visai patinka, gal kas irgi naudojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 03 03, 10:24)
as dbr naudoju Glo minerals kosmetika, man visai patinka, gal kas irgi naudojat? 4u.gif

Aš gundžiaus išbandyti, bet pamačiau, kad sudėtyse visokių 'blogiukų' yra, tai susilaikiau. Stengiuos pereit prie natūralesnių priemonių, juo labiau, kad kaina nemaža.
Atsakyti
O kokia pasiūlytumėt pirmam kartui pabandyt? Niekad nesu naudoju mineralinės anksčiau, oda mišri į sausumą labiau, yra ką pamaskuoti. Ir didžiulis pliusas būtų, kad Lietuvoj būtų pirkt.
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 03 03, 08:24)

tuiu bronzata,fantastiskas!labai naturaliai parudina veiduka,pats fainiausias is bandytu,visai noreciau dar kokia pudryte isbandyt 4u.gif
Atsakyti